Forum » Pomoč in nasveti » GF2 MX ne dela
GF2 MX ne dela
Rakun ::
OJ. Mam 3D Prophet 2 MX na celeronu 400, pa 196 MB rama. Problem je pa sledec: Racunalo mi zmrzne, cim pozene kaksno stvar, ki uporablja ddrav.dll in direct3D. Probu sm ze vse sorte, tud DxDiag mi najde napako in sicer: error at step 8 (creating 3D device). To mi dela samo na tem racunalu, Sem dal v druzga, je pa delala. Pa sm dal drug geforce 2 MX v celerona, pa isto ni delal. Pa sm bios na plati sflasu, pa drug napajalnik, pa ves drug hardver izsteku pa nc. Aja plata je pa Concord, Cudno je. ker je stvar ze delala in to z istimi gonilniki, sedaj pa na nobenih vec. Niti DirectX9 ne pomaga. So pa gor win98SE. a ma kdo kako idejo?
AngelOfDeath ::
verjetno se bo treba igrat z vozniki pa malo plato preglej (men je geforce1 skuril eno concordovo plato :/)
tihi ::
Gor dej Win 2000 SP3. Win98 se radi sesuvajo. Lahko se je to zgodilo pri tebi. A ti samo to dela probleme?
Ja probleme dela samo to. Sem formatiru disk, pa widowse nazaj instaleru( najmanj 10X do sedaj). Pa ce dam tiste driverje, ki so nekoc ze delalsedaj ne delajo. Najprej VIA4in1(vec verzij probu), pol pa za graficno (tut vec verzij probu. Pa se neki je, tanovi detonatorji mi ne delajo. Mam se 12.41. Kar dam novejsega je pol, ko se kista resetera namest desktopa tema in en rdec kvadratek v levem gornjem kotu. Sam se mi zdi da mora bit neki v softveru, ker mi je en frend dal ene testerje (sicer za dos pisane), pa niso nc najdl. Pa se en linux mi je dal, ki naj bi kao mogu zmrznt, ce je kej narobe, pa mi linux se nikol ni tko lepo delu kot zdej. Edino, ce je na plati kej tacga, sam nimam pojma zakaj bi kar naenkrat.. Drugo vse laufa cist normaln sam ko rabi 3D grafiko je konc.
Aspirinix ::
Ti je mogoče directx instalacija zmrznila (ker si v postu omenil dxdiag problem)? Probaj še enkrat namestiti dx, pa ne tazadnjih.
Ne se nikol mi ni zmrznla instalacija,. Probu s pa vsaj ene 10 krat ( ker sem na novo nalozu windowse. No verzije sem pa probu od 6.0, 7.0, 8.1 in 9.0. Vse kar mam pri roki. Detonatorji delajo pa samo verija 12.41, novejši ne 40.XX,....tud VIA 4in1 sem zamenu vec razl. drajverjev. Probu bom se druge windowse dat, sam za celeron 400 pa mislm da XP-ji glih niso, pa tut 200 ne. Aja WinME so mi pa ze vcasih ful zmrzval, tko da jih ne kanim dat gor. Ostane mi se ..heh..95.al pa DOS. Ma sej bi ruknu plato skoz okn, sam morm pol drug ohisje, ka je AT, pa nov ram, pa proc,, to je pa ze prevec. Pa tle mam se hardverski modem USR, ki ga ne zamenjam za cel racunalnik hehe..
Vesoljc ::
go google pa poišči geforce FAQ
poglej pod en "driving strength" al neki tacga
poglej pod en "driving strength" al neki tacga
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Vesoljc ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Igre ne delajo v Win XpOddelek: Pomoč in nasveti | 1298 (1042) | Soncek |
» | 3d mark 2001 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7589 (6462) | Doc |
» | GF2 MX400 64Mb PROBLEMSOddelek: Zvok in slika | 1321 (1106) | danielka84 |
» | Zelo slab 3D Mark rezultatOddelek: Pomoč in nasveti | 1606 (1352) | Bockor |
» | a ne dela to nekam preslabo?Oddelek: Zvok in slika | 1271 (938) | njok |