Forum » Šola » Tema za diplomsko nalogo višja šola - informatika
Tema za diplomsko nalogo višja šola - informatika
emo panda ::
Živjo,
Že kaki 2 leti je odkar sem zaključil izpite na višji šoli za informatiko, pa nimam pojma kaj bi imel za diplomsko nalogo.
Nebi namreč rad programiral, ker to ni "moja jača strana". Ukvarjam se bolj z video obdelavo, samo nevem če bi na to temo lahko kaj napisal.
So kje kakšne teme ali kaj podobnega? Naslovi?
Hvala
Že kaki 2 leti je odkar sem zaključil izpite na višji šoli za informatiko, pa nimam pojma kaj bi imel za diplomsko nalogo.
Nebi namreč rad programiral, ker to ni "moja jača strana". Ukvarjam se bolj z video obdelavo, samo nevem če bi na to temo lahko kaj napisal.
So kje kakšne teme ali kaj podobnega? Naslovi?
Hvala
Spxy ::
Predvidevam da si si v teh 2 letih našel zaposlitev ali študentsko delo v svoji stroki? V tem primeru se lahko v podjetju dogovoriš za kak izdelek ali storitev ali karkoli kar bi lahko naredil in to uporabil kot diplomsko nalogo. Če pa si v teh 2 letih nisi našel nobenega dela potem pa roko na srce tudi diplome ne rabiš.
scipascapa ::
Verjetno kaj v stilu mentor - služba, vsekakor najprej izberi mentorja na področju, ki bi te zanimalo in ga vprašaš o temah ter možnosti, če lahko ti kaj samostojno v relaciji z službo, vsekakor naj bo nekaj novega/svežega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pisanje diplomske in povzetki ze napisanega? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 21328 (4462) | guestalison9 |
» | Lektoriranej naloge, napisane v LatexuOddelek: Šola | 6907 (4760) | marflor |
» | Diploma na faxuOddelek: Loža | 7357 (5945) | Invictus |
» | Izdelava nalog po naročilu (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 31366 (26668) | bajsibajsi |
» | Izbira teme diplomske nalogeOddelek: Šola | 3026 (2747) | bajsibajsi |