Forum » Loža » Problem s punco
Problem s punco
Temo vidijo: vsi
Crossfire ::
Bil si z eno žensko v celem življenju. Kaj maš tolk za povedat?
LOL, logika pa to.
Ocitno je nekaj naredil prav, da mu je uspelo v prvo.
Ponavljanje(Einstein)=insanity.
Lol ja, ne gre ti.
OPja je pustila punca, prosi za podobne izkušnje. Najbolj glasen je tip ki je z eno žensko celo življenje.
In to celo na tak način da jo kurba okol samo da ostane z njim.
...and it does have a name - It's called open relationship :)
NonPlusUltra ::
Ne ne, 7 let sva vrgla vstran, ni pa ga uničila. Imela sva 7 prečudovitih let,
Sprejmi dejstvo, da 7 let nista vrgla stran. Temu se reče življenje.
"For a long time now I haven't existed. I'm utterly calm.
No one distinguishes me from who I am."
No one distinguishes me from who I am."
jype ::
juroz> In to celo na tak način da jo kurba okol samo da ostane z njim.
Zabloda postaja izrazito dolgočasna.
Crossfire> That escalated quickly :)
Mizoginija nekaterih moških daleč presega radikalni feminizem, zato resnično in trdno verjamejo, da ženskam ni mogoče zaupati (glej npr. prispevke 'feminilno čustvenega' vostoka), marveč je nad njimi nujno vršiti stalni nadzor, da "se ne kurba okol", kot moški označujejo vršenje svobodne izbire spolnih partnerjev, ko to počne ženska.
Pri tem ni nepomembna asimetrija v zahtevah glede odgovornosti: Kdor ženski zaupa, je lahko le rogonosec, moški pa so vedno zgolj dobri, če so zvesti, ali pa odlični, če jim uspe imeti spolno razmerje z več partnerkami hkrati (seveda pa se spodobi, da z njimi ljubosumno mikroupravlja - z rabljenimi imeti spolne odnose je očitno nečastno).
Zabloda postaja izrazito dolgočasna.
Crossfire> That escalated quickly :)
Mizoginija nekaterih moških daleč presega radikalni feminizem, zato resnično in trdno verjamejo, da ženskam ni mogoče zaupati (glej npr. prispevke 'feminilno čustvenega' vostoka), marveč je nad njimi nujno vršiti stalni nadzor, da "se ne kurba okol", kot moški označujejo vršenje svobodne izbire spolnih partnerjev, ko to počne ženska.
Pri tem ni nepomembna asimetrija v zahtevah glede odgovornosti: Kdor ženski zaupa, je lahko le rogonosec, moški pa so vedno zgolj dobri, če so zvesti, ali pa odlični, če jim uspe imeti spolno razmerje z več partnerkami hkrati (seveda pa se spodobi, da z njimi ljubosumno mikroupravlja - z rabljenimi imeti spolne odnose je očitno nečastno).
KraitPay ::
Spet ste narobe razumeli moj post. Nic ne govorim da sem samo jz tisti the one itd. Ko sem odpeljal stvari sem samo rekel, da naj se pazi. Ampak sem takoj videl, da tisto z svinjami nisem dovro naredil, saj je ob naslednjem pogoovru priznala, da ima neke dvome gledd njega in pac posumi v vsako njegovo besedo. Na momente je ok pa spet ne itd.
Sem ji povedal da se bo morala sama skulirati in sama odstraniti dvome. Ce jo ima res rad, jo bo razumel in jo sprejel tudi taksno. Ni več moj boj, bi mi pa bilo všeč, da jo čez 20 let srečam srečno z družino. Bi bil vesel, ker sem vedel da sva nardila prav. Ne me natobe razumet, prav ali ne, je trenutno vseeno ampak komse bom spominjal stvari za nazaj, bo pa to malo drugace.
Kar se tice pa podrejajanja pa razmisljam takole. Pri nobenem ni vse popolno, verjetno bo tudi on imel napake. Če veš kaj koga moti, se tega izogibaš, pa čeorav si takrat podrejen. Če se stvari odvadiš delati, potem ok, če pa še vedno delaš stvari, ki jo motijo, bo pa slej kot prej konec.
Karakterja ne moreš dolgo skrivati, tko na začetku še gre, potem pa enkrat pokne.
Brat ima punco, katero je vprašal če se lahko dobiva s koligicami na kavi. Ker je ženska starejša in dozorela, je fekla da lahko, samo da ne bo kj več.
1 leto je bilo ok, potem pa poknilo za nazaj. Je ni prevaral, niti pomislil na to. Problem je ker ženske rečejo nekaj, mislijo pa čisto drugo. Potem se jeza kopiči, po parih letih pa poči.
Sem ji povedal da se bo morala sama skulirati in sama odstraniti dvome. Ce jo ima res rad, jo bo razumel in jo sprejel tudi taksno. Ni več moj boj, bi mi pa bilo všeč, da jo čez 20 let srečam srečno z družino. Bi bil vesel, ker sem vedel da sva nardila prav. Ne me natobe razumet, prav ali ne, je trenutno vseeno ampak komse bom spominjal stvari za nazaj, bo pa to malo drugace.
Kar se tice pa podrejajanja pa razmisljam takole. Pri nobenem ni vse popolno, verjetno bo tudi on imel napake. Če veš kaj koga moti, se tega izogibaš, pa čeorav si takrat podrejen. Če se stvari odvadiš delati, potem ok, če pa še vedno delaš stvari, ki jo motijo, bo pa slej kot prej konec.
Karakterja ne moreš dolgo skrivati, tko na začetku še gre, potem pa enkrat pokne.
Brat ima punco, katero je vprašal če se lahko dobiva s koligicami na kavi. Ker je ženska starejša in dozorela, je fekla da lahko, samo da ne bo kj več.
1 leto je bilo ok, potem pa poknilo za nazaj. Je ni prevaral, niti pomislil na to. Problem je ker ženske rečejo nekaj, mislijo pa čisto drugo. Potem se jeza kopiči, po parih letih pa poči.
poweroff ::
Problem je ker ženske rečejo nekaj, mislijo pa čisto drugo.
Zato imam raje računalnike kot ženske.
sudo poweroff
kotanyi ::
Mal berem to temo.jype stvari odlično razlaga.Da ima on naziv persona non grata pa veliko pove o zdravju tega foruma.
Ne, dečko. Tvoj post pove le, da ne poznaš prav dobro zgodovine tegale foruma. Jure si je svoj naziv več kot zaslužil že leta preden ga je zares dobil. Ni za štet vseh proper tehničnih in filozofskih tem, ki so šle v maloro zaradi trolanja njega in njemu podobnih. KTudi zato ker so ga moderatorji tako dolgo ščitili, je iz foruma odšlo par legend zaradi katerih smo vsi na izgubi. Za lady-like teme pa zna bit čisto zabaven, nič ne rečem.
No, vsaj nevone je ostala. She's the true MVP.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kotanyi ()
Unknown_001 ::
Problem je ker ženske rečejo nekaj, mislijo pa čisto drugo.
Zato imam raje računalnike kot ženske.
Mislm... saj razumem da so ženske svojeglave in znajo pit živce. Sam da boš pa tako izjavil...
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
NoUse4Name> Ni za štet vseh proper tehničnih in filozofskih tem, ki so šle v maloro zaradi trolanja njega in njemu podobnih.
Aha, jaz sem odgovoren za "meni podobne" - ni problem v tistih, ki se ne morejo sprijazniti s tem, da se včasih motijo (in raje zapustijo forum, kot da bi sprejeli dejstvo, da so se motili - kar si lahko s prebiranjem prispevkov iz tistega časa tudi potrdiš).
Aha, jaz sem odgovoren za "meni podobne" - ni problem v tistih, ki se ne morejo sprijazniti s tem, da se včasih motijo (in raje zapustijo forum, kot da bi sprejeli dejstvo, da so se motili - kar si lahko s prebiranjem prispevkov iz tistega časa tudi potrdiš).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Unknown_001 je izjavil:
Mislm... saj razumem da so ženske svojeglave in znajo pit živce. Sam da boš pa tako izjavil...
Zanimivo, da vsi praktično takoj pomislite na sex. Kot da je to najpomembnejša stvar v življenju.
sudo poweroff
Unknown_001 je izjavil:
Zanimivo, da vsi praktično takoj pomislite na sex. Kot da je to najpomembnejša stvar v življenju.
Povej mi kaj je potem smisel obstoja na tem svetu? Če ne bi bila reprodukcija, bi že davno vse izumrlo. Kakor se sliši primitivno in grdo, na koncu kakorkoli obrneš se gre samo za ohranitev svoje vrste. Pamet in intelligenzia ti res pomagata zlesti po lestvici superiornosti navzgor. Sam Đabe tole, če ne bo potomcev iz tega. Kokr si tiste "manj pametne" prešišal v času svojega obstoja bodo na dolgi rok prešišali oni tebe, ker bodo zagotovili potomstvo.
Begabt
Begabt
Smurf ::
Unknown_001 je izjavil:
Unknown_001 je izjavil:
Povej mi kaj je potem smisel obstoja na tem svetu? Če ne bi bila reprodukcija, bi že davno vse izumrlo. Kakor se sliši primitivno in grdo, na koncu kakorkoli obrneš se gre samo za ohranitev svoje vrste. Pamet in intelligenzia ti res pomagata zlesti po lestvici superiornosti navzgor. Sam Đabe tole, če ne bo potomcev iz tega. Kokr si tiste "manj pametne" prešišal v času svojega obstoja bodo na dolgi rok prešišali oni tebe, ker bodo zagotovili potomstvo.
Zanimivo, jaz lahko se zmeraj uzivam v nekem dobrem steaku zraven dobrega piva, neodvisno od potomcev/ohranitve vrste.
Jaz si ne morem predstavljati kako bi lahko bil v zvezi, kjer mi punca ne bi dovolila iti s kolegicami na kavo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Smurf ()
Unknown_001 je izjavil:
Unknown_001 je izjavil:
Zanimivo, jaz lahko se zmeraj uzivam v nekem dobrem steaku zraven dobrega piva, neodvisno od potomcev/ohranitve vrste.
Govorimo širše. Da, seveda, se strinjam. Res fenomenalen občutek na sončku lepo roštilj vrtet, pivce pit in po možnosti zraven morja. Roka stari. Ampak ni govora o tem kaj je nama recimo lušt počet. Gre za bistvo obstoja. Fakt je da če ne bi bilo dogodka "ata na mamo", ti ne bi zdaj razmišljal o pivički in dobrotah roštilja.
Begabt
Begabt
Unknown_001 je izjavil:
Govorimo širše. Da, seveda, se strinjam. Res fenomenalen občutek na sončku lepo roštilj vrtet, pivce pit in po možnosti zraven morja. Roka stari. Ampak ni govora o tem kaj je nama recimo lušt počet. Gre za bistvo obstoja. Fakt je da če ne bi bilo dogodka "ata na mamo", ti ne bi zdaj razmišljal o pivički in dobrotah roštilja.
In great scope of things, ce ne bi bilo nasega celotnega planeta, ne bi bilo neke bistvene razlike za vesolje. Bistva ni, tukaj smo po nakljucju tko, da si rajsi odpri pivo in uzivaj voznjo dokler traja.
KraitPay ::
Kje najdete parnerke, katerim je vseeno ce greste s kolegicami na kavo? Takso imel bi tudi jaz :)
Ona ze rece da je OK, isto ko ti reces za kavo da je Ok, ce gre s sodelavcem? Pa je temu res tako? Vsak ve zase. 1 leto, 2 se to gre, potem pa pokne.
Ne poznam nobenega, katerega punca nic ne komplicira, kongremo na pjaco.
Ona ze rece da je OK, isto ko ti reces za kavo da je Ok, ce gre s sodelavcem? Pa je temu res tako? Vsak ve zase. 1 leto, 2 se to gre, potem pa pokne.
Kje najdete parnerke, katerim je vseeno ce greste s kolegicami na kavo? Takso imel bi tudi jaz :)
Sej jih ne. Ene so bolj temperamentne ene manj. Saj če je mal ljubosumna vsaj veš da ji je nekaj do tebe oz. da ji ne visi "dol". Najboljš kar lahko isti večer narediš ko pokne je to, da se spravta med rjuhe in ji po/dokažeš kok si napaljen na njo.
Begabt
Begabt
Unknown_001 je izjavil:
In great scope of things, ce ne bi bilo nasega celotnega planeta, ne bi bilo neke bistvene razlike za vesolje. Bistva ni, tukaj smo po nakljucju tko, da si rajsi odpri pivo in uzivaj voznjo dokler traja.
At this point, I really can't do anything else. Good point m8!
Begabt
Begabt
Seveda mi je ok. Zakaj mi ne bi bilo? Skupaj sva ze 6 let. Ce si vsaj malo racionalen ti je jasno, da s tako prepovedjo ne mores nicesar prepricati, drug drugega lahko varas ne glede vse "prepovedi". Na koncu ti je jasno, da vse temelji na zaupanju.
nevone ::
Na koncu ti je jasno, da vse temelji na zaupanju.
Moraš imeti tudi malo sreče, da najdeš partnerja, ki ti povsem zaupa in kateremu ti lahko zaupaš.
Marsikdo goji naivno zaupanje in je potem lahko večkrat izigran. Takšnega težko potem prepričaš da je vse na zaupanju. Čeprav se jaz s tem popolnoma strinjam.
Vsak nima te sreče, da bi se nanj limali ali da jim ni težko pridobiti takšnega partnerja, s katerim sta v takšem sozvočju.
o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: nevone ()
korenje3 ::
Torej dolga zgodba na kratko, po 7 letih zveze, me je punca recimo kar pustila. Spoznala je drugega in se zaljubila.
Da se vrnem pa nazaj, živela sva nekaj časa pri meni, pa pri njenih, nato se odločila iti v podnajem, da vidiva če sva za skupaj, na koncu pa sva lani kupila skupaj stanovanje. Prej brez težav, normalna odkrita zveza, z moje strani vse OK. Očitno tudi z njene, pač so pa delovniki takšni da se ne vidiš več toliko kot včasih. Ona ima službo večinoma popoldne in/ali za vikende, jaz pa dopoldne pa za vikende včasih. Ostane tako zelo malo tistega skupnega časa in ta naj bi bil problem. Se strinjam, namesto da bi kupila stanovanje, bi lahko šla na kakšno potovanje, jo razvajal itd. pa do tega nebi prišlo, ampak pustimo to.
Kje je problem? Punca hodi v fitnes že cca. 5 let in zelo gara za postavo ampak kaj ko je čokoladni manijak. Zadnjo leto si je postavo res lepo oblikovala in je počasi začela dobivati komplimente. Pri vsem tem si je plačala tele "trenerje" ki ti sestavijo vadbo in hrano. Komunikacija zgolj preko facebooka, baje strogo samo fitnes. Nakar se sedaj zadnje štirinajst dni začneta več pogovarjati, jo povabi na kavo, pove da ima fanta in pravi da je samo kava pa da ga bo lahko še kaj vprašala v zvezi z vajami. Model je bodybilder, tekmovalec, fitnes trener itd...
Pade ena kava, pade druga kava in je v oblakih. Nato mi prejšji teden sporoči, da je spoznala tipa in da pač želi z mano končati in nadaljevati naprej z njim. Seveda šok sem sprejel, vprašal kako dolgo traja in je rekla da 14dni, vidla sva se samo 2x in da je 2.5h oddaljen od nje in je šlo vse preko facebook pogovorov. Sem še 1x vprašal če je prepričana pa je rekla da je.
Zj pa mi ni jasno, kako je lahko ženska tako naivna in ne vidi ozadja. Pravi da so njegovi nameni iskreni in išče dolgotrajno parnerko ki pa bi bila ona. Zaradi tega je mene pač pustila. Vse prav, ampak se mi zdi da bo tole udarilo nazaj, saj je že za vikend malo premišljevala. Pravi da je model in love with the gym in da je ful fajn ker se imata za pogovarjat o prehrani, vajah itd.
Zj pa ne vem, ali se vsem ženskam utrga pri 30ih, ali dobijo zamegljen vid, takšne je sploh nisem poznal. Model jo je popolnoma obnorel in dejansko vidim da se je odločena skregati še s starši, samo da bo imela prav.
Njeni starši so namreč mnenja naj malo počaka in če je tapravi bo počakal. Ona pravi da ne, da če ne drugače bo vse putila in šla. Mislim wtf? Kaj se jim skisa če se v mladosti niso dosti dol dale ali kaj?
Ima kdo podobne izkušnje? Narediti ne morem nič, sem se sprijaznil da mi je unčila 7let najinih življenj, meni je trenutno zelo zelo slabo, ona v rožicah, samo da si pišeta.
Kdaj se ženske sploh zresnejo?
Ona je garala za postavo, ti si pa verjetno debel in zanemarjen, verjetno še kadilec smrdilec.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Unknown_001 je izjavil:
Povej mi kaj je potem smisel obstoja na tem svetu? Če ne bi bila reprodukcija, bi že davno vse izumrlo. Kakor se sliši primitivno in grdo, na koncu kakorkoli obrneš se gre samo za ohranitev svoje vrste.
Aha, razumem. Reprodukcija.
Kolk otrok imaš? 2, 3? Se pravi 3x sex, pa je problemu reprodukcije zadoščeno. Potem gremo lahko dalje. Ali kaj si hotel povedat?
V resnici je ful stvari na svetu, ki so vsaj tako pomebne kot reprodukcija. Ali pa še bistveno bolj.
Tudi ful stvari na svetu je, ki so bolj pomembne in dajejo večje zadovoljstvo kot vrček piva.
sudo poweroff
V resnici je ful stvari na svetu, ki so vsaj tako pomebne kot reprodukcija. Ali pa še bistveno bolj.
Že, a so vse v službi reprodukcije.
o+ nevone
Unknown_001 je izjavil:
Povej mi kaj je potem smisel obstoja na tem svetu? Če ne bi bila reprodukcija, bi že davno vse izumrlo. Kakor se sliši primitivno in grdo, na koncu kakorkoli obrneš se gre samo za ohranitev svoje vrste.
Aha, razumem. Reprodukcija.
Kolk otrok imaš? 2, 3? Se pravi 3x sex, pa je problemu reprodukcije zadoščeno. Potem gremo lahko dalje. Ali kaj si hotel povedat?
Tudi ful stvari na svetu je, ki so bolj pomembne in dajejo večje zadovoljstvo kot vrček piva.
Jesus fuckin christ m8 ! Do not get too deep with that shit right here. I get it, you have different priorities and I also understand that life can be more than sleep, eat, drink, *uck. Zdele pejdi na sprehod po kosilu ka je tak lep dan. Jst grem fix.
Begabt
Begabt
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
vostok_1 ::
o+ nevone
Za kolektiviste morda.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
It came from the lab.
Resno?
Določene so ravno nasprotne. Podaljševanje in "večnost" življenja recimo.
sudo poweroff
Ja, tem se pa umikajo, ja. Sicer počasi a vztrajno.
Je pa nekomu, ki že ima partnerja in otroke, lažje o tem govoriti, kot tistim, ki jih evolucijski pritisk še vedno vleče v iskanje partnerja.
o+ nevone
next3steps ::
Mal berem to temo.jype stvari odlično razlaga.Da ima on naziv persona non grata pa veliko pove o zdravju tega foruma.
Ne, dečko. Tvoj post pove le, da ne poznaš prav dobro zgodovine tegale foruma. Jure si je svoj naziv več kot zaslužil že leta preden ga je zares dobil. Ni za štet vseh proper tehničnih in filozofskih tem, ki so šle v maloro zaradi trolanja njega in njemu podobnih. KTudi zato ker so ga moderatorji tako dolgo ščitili, je iz foruma odšlo par legend zaradi katerih smo vsi na izgubi. Za lady-like teme pa zna bit čisto zabaven, nič ne rečem.
No, vsaj nevone je ostala. She's the true MVP.
Naštej te legende? Če ni med njimi enega izmed mojih AE računov, potem se raje niti ne trudi.
Scorpia ::
Ima odlicne razlage, problem je, da ne odneha ali ne poslusa druga mnjenja, takrat nastopi ego in trma.
////
Jypetove razlage so tipično teoretske. To zna vsak.
Ponudit razlago, ki je aplikativna v realnosti pa je težko.
Ponudit razlago, ki je aplikativna v realnosti pa je težko.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: next3steps ()
BlaY0 ::
Unknown_001 je izjavil:
Ja načeloma je, ker drugače ni življenja...
Resno?
To so nevarne reči.... recimo podaljševanju življenja Trumpu??? Ne bi bil ravno za.
SimplyMiha je izjavil:
Seksaš lahko enkrat v življenju in tako poskrbiš za naraščaj. Kaj pa zdaj?
Ja 1x ja, če si hermafrodit...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BlaY0 ()
SimplyMiha je izjavil:
Seksaš lahko enkrat v življenju in tako poskrbiš za naraščaj. Kaj pa zdaj?
Ni vedno enkrat dovolj.
o+ nevone
Ima odlicne razlage, problem je, da ne odneha ali ne poslusa druga mnjenja, takrat nastopi ego in trma.
neumnost. nekateri smo non-grate izključno zaradi pisanja resnice. pač forum ni zdrav in tile ki ga upravljajo.
Zgodovina sprememb…
neumnost. nekateri smo non-grate izključno zaradi pisanja resnice. pač forum ni zdrav in tile ki ga upravljajo.
Preseli se na Papuo novo Gvinejo, odpri tam svoj forum in forumiraj tam sam s sabo. Tam si boš celo sam lahko pripenjal titule po svoji izbiri.
mi ni treba.
KraitPay> Kje najdete parnerke, katerim je vseeno ce greste s kolegicami na kavo? Takso imel bi tudi jaz :)
Na internetu. Ne, to ni šala: Izdatna in poglobljena debata (filozofska, brez kakršnegakoli vmešavanja spolnosti) omogoča bistveno boljše svetovnonazorsko filtriranje, kot kakršnekoli socialne interakcije. Pomembno je, da ne goljufaš, ker sicer spoznaš potencialne partnerje, ki iščejo nekoga drugega, ne tebe.
Na tak način sem spoznal vrsto ljudi, od katerih bi z vsemi lahko normalno sobival v skupnem gospodinjstvu, seveda pa smo eventuelno srečali drug drugega tudi v živo in včasih je kdo komu všeč, včasih pa tudi ne. Loterija čustev in tistega, čemur ljudje radi rečejo "kemija", vedno ostane in se ji trenutno še ne moreš izogniti in ja, imel sem veliko srečo, ker jaz nisem nikakršen lepotec.
Skratka, splača se ti globinsko spoznati dekleta še preden vidiš, kakšno fizično podobo imajo - tako gre precej hitreje, predvsem pa pomaga: Moja partnerka nima nobenih težav s tem, da grem jaz vsak teden na kosilo z bivšo sodelavko, ali pa da pazim na hišo znanke, ki je na službeni poti in ne, ne preverja, kaj v resnici počnem, ker ji ni treba: Nisem tak idiot, da bi se odpovedal odnosu, ki je v skoraj vseh pogledih boljši od glaža nutelle (in ona se dobro zaveda, da to velja, prav tako kot obratno).
BlaY0, jutri bo, majkemi.
Na internetu. Ne, to ni šala: Izdatna in poglobljena debata (filozofska, brez kakršnegakoli vmešavanja spolnosti) omogoča bistveno boljše svetovnonazorsko filtriranje, kot kakršnekoli socialne interakcije. Pomembno je, da ne goljufaš, ker sicer spoznaš potencialne partnerje, ki iščejo nekoga drugega, ne tebe.
Na tak način sem spoznal vrsto ljudi, od katerih bi z vsemi lahko normalno sobival v skupnem gospodinjstvu, seveda pa smo eventuelno srečali drug drugega tudi v živo in včasih je kdo komu všeč, včasih pa tudi ne. Loterija čustev in tistega, čemur ljudje radi rečejo "kemija", vedno ostane in se ji trenutno še ne moreš izogniti in ja, imel sem veliko srečo, ker jaz nisem nikakršen lepotec.
Skratka, splača se ti globinsko spoznati dekleta še preden vidiš, kakšno fizično podobo imajo - tako gre precej hitreje, predvsem pa pomaga: Moja partnerka nima nobenih težav s tem, da grem jaz vsak teden na kosilo z bivšo sodelavko, ali pa da pazim na hišo znanke, ki je na službeni poti in ne, ne preverja, kaj v resnici počnem, ker ji ni treba: Nisem tak idiot, da bi se odpovedal odnosu, ki je v skoraj vseh pogledih boljši od glaža nutelle (in ona se dobro zaveda, da to velja, prav tako kot obratno).
BlaY0, jutri bo, majkemi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
jype je našel dobro temo s svojo, ko sta se pogovarjala ko je zaradi kolesa neploden, njej se pa to ne more zgodit, majkemi.
Zgodovina sprememb…
Invictus ::
jype je našel dobro temo s svojo, ko sta se pogovarjala ko je zaradi kolesa neploden, njej se pa to ne more zgodit, majkemi.
Mešaš neplodnost z impotentnostjo...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Crossfire ::
Da presekam...
OP, kaka je sedaj situacija? Sreda je D day? Najprej manhetn, pol pa še berlin?
OP, kaka je sedaj situacija? Sreda je D day? Najprej manhetn, pol pa še berlin?
Vem, da bi radi fotografije, ampak kot rečeno: Ko se pojavi 50 bitcoinov na naslovu 1Dt9GmPZE85M6jSUzrAN2jqvKeouWpEEtc, bo ena javno objavljena.
Fotošop.
Potrebujemo HD video z natančno uro v ozadju.
Potrebujemo HD video z natančno uro v ozadju.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Lahko, ko se pojavi 5000 BTC na istem naslovu. Sicer posnetka še ni, ampak za tak denar ga lahko brez težav pripravim.
5M$
Damn. You expensive.
Damn. You expensive.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
pirat ::
Aston_11 ::
Kako vam je pa na yipea uspelo derailati? On je objavljal svoje fotke na tem forumu (na biciklu z nekim vozom zadaj), objavil je tudi link na video na RTV SLO, ali pa nekdo drug....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Delitev premoženja v vezi? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 23652 (17645) | AndrejO |
⊘ | V razmerju s punco ter oziranje za drugimi dekleti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 85562 (74976) | bluefish |
⊘ | Kaj bi vi storili če bi vas partner varal? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 30649 (26117) | Gandalfar |