» »

Problem s punco

Problem s punco

Temo vidijo: vsi
««
10 / 19
»»

Crossfire ::

Po eni strani kapo dol, ker se tako racionalno spopadaš s situacijo. Meni osebno je nepredstavljivo, da sem z žensko v takšni situaciji v istem prostoru ter...wait for it...ponoči v isti spalnici?
Kaj bo naslednje? Da bo bilder prespal v sredini med vama? Veš, kje je še sreda...

Dvomim, da sta si še v oporo razen rutinskih stvari...ker v kolikor še naprej enako funkcionirata v bistvu OP podzavestno pristaja na odprto zvezo, o kateri je toliko govora zadnje poste. S tem čakanjem daje vtis, da je to zadevo enostavno sprejel takšna kot je in ga na nek način niti ne moti. Tako izgleda. Do sedaj do nje ni naredil prav ničesar, da bi ji dal vedeti, da ga naj pusti pri miru - ona te bo še naprej dojemala kot rešilno bilko, za zmeraj...
To je v mojih očeh nesprejemljivo...v prvi vrsti pa sam odnos do samega sebe.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Crossfire ()

RegulusDraco ::

KraitPay je izjavil:

Se kaksen nasvet, idejo? In ne ne greva vec skupaj!!Never ever!

kljub temu da se ti je zgodilo kar se ti je..... je pač ne obsojaj. Žal se je odločila, da ne bi bila več s tabo, težko je reči da je nečesa kriva. Če nisi dovolj močna oseba je čustva izjemno težko nadzorovat. Odločila se je poizkusiti z drugim moškim, razlog za to je lahko bilokakšen. Morda se je zaljubila, morda sta se vidva preveč odtujila, morda sta bila enostavno premalo skupaj, morda niti ni povezano z nekimi čustvi ampak se je ob njem počutila enostavno dobro, kljub temu da do njega ne čuti nič....ker pa je čustveno trapasta pa je to zamešala z zaljubljenostjo.

Kakorkoli, to pač ni več tvoj problem. Skupaj sta bila 7 let, uživala sta 7 let, nima smisla teh 7 let vreči proč z prepirom. V miru se poslovi in pojdi lovit druge ženske.
A coding sequence cannot be revised once it's been established.

jype ::

Chuapoiz> Seveda. Ob smrti otroka, bližnje osebe, rečeš to je to. Otroka ti povozi pijan voznik na prehodu za pešce in ti rečeš tako je bilo namenjeno, ne zagrabi te bes? Ko otroci jokajo po cele noči te ne pograbi jeza, ki jo moraš skontrolirat. Ko tvoj partner naredi eno in isto neumnost spet in spet, ti pa si uničen od dneva...

Pa kaj, če te zagrabi bes? Rečeš "moram sprocesirat" in šibaš s kolesom en krog, pa postaviš par osebnih rekordov, če je res tako hudo, ampak ponavadi ni: Jeziti se zaradi reči, na katere ne moreš vplivati, je nespametno.

Crossfire> Kaj bo naslednje? Da bo bilder prespal v sredini med vama? Veš, kje je še sreda...

Če sta moška biseksualna, bi to še nekako šlo, sicer je pa običaj, da na sredini spi dekle.

Crossfire> Dvomim, da sta si še v oporo razen rutinskih stvari...ker v kolikor še naprej enako funkcionirata v bistvu OP podzavestno pristaja na odprto zvezo, o kateri je toliko govora zadnje poste.

Kaj pa naj stori? Naj dela dramo? Plačuje hotelsko sobo? Nima smisla. Priznaš si, da na to nimaš vpliva in živiš normalno naprej, brez žolča.

Chuapoiz> Problem je v tem, da je zate odprta zveza edino pravilno, zveličavno vse ostalo je pa en drek,

Problem je v tem, da so _vse_ zveze odprte, le nekateri se pretvarjate, da niso, ker ste se tako dogovorili, seveda pa morate imeti po hiši skrite kamere, da se lahko prepričate o tem, da dogovor drži.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

111111111111 ::

nevone je izjavil:

Ne bom v tej temi. Lahko rečem samo to, da prvotno je bilo postavljeno malo drugače.

Razumem ali pa si tudi to narobe razlagam. Kamot mi pojasniš na ZS.

OP se strinjam z ostalimi, sedaj si še pod adrenalinom, težki časi prihajajo, ampak bodo minili. Lahko pa furaš odprto zvezo, pa se s fitneserjem mal menjata. Opcije so če se dogovorite, da boste vsi zadovoljni, kar se mene tiče, hitro stran in zamenjat telefonsko, ker pijavke te najdejo.

66speeder66 ::

Zgleda, da je to največji tehnični izziv na ST
Ne moreš imeti vsega verjetno... al pa ja no, ampak... mogoče...
ne vem...
la toya

66speeder66> Zgleda, da je to največji tehnični izziv na ST

Takoj za upoštevanjem omejitve hitrosti, IMO.

jype je izjavil:

Pa kaj, če te zagrabi bes? Rečeš "moram sprocesirat" in šibaš s kolesom en krog, pa postaviš par osebnih rekordov, če je res tako hudo, ampak ponavadi ni: Jeziti se zaradi reči, na katere ne moreš vplivati, je nespametno.

Nobeden ne govori, da je pametno, da se sekiraš zaradi stvari na katere nimaš vpliva. Govorim, da si ne moreš pomagat in je treba negativna čustva usmerit pravilno, ne pa v pretep, samomor in podobne ekstreme. Torej tudi ti doživljaš čustvene viharje, ampak se greš vozit s kolesom, jaz grem streljat vesoljce, kdo drug pa kaj drugega. Trditi, da nimaš čustev do stvari na katere nimaš vpliva pa je kratkomalo smešno.

jype je izjavil:

Problem je v tem, da so _vse_ zveze odprte, le nekateri se pretvarjate, da niso, ker ste se tako dogovorili, seveda pa morate imeti po hiši skrite kamere, da se lahko prepričate o tem, da dogovor drži.

Problem je v tem da tisti, ki ste v odprtih zvezah mislite, da je tako najbolje za vse, ker so/smo tisti, ki živimo v dogovoru 1/1 nesrečni in z oprano glavo. Nekateri živimo v zaprtih razmerjih, kjer je zvestoba enemu partnerju izjemno pomembna za oba. Ne razumem zakaj bi rabil kamere? Žena ima ravno tako službo kot jaz in ji zaupam ravno tako kot ona meni. Če mi je zvestoba enemu partnerju pomembna, ne razumem točno zakaj bi to ogrozil in se spečal npr. s svojo sodelavko samo zato ker ima globok izrez in izzivalne obleke. Saj je lepo za pogledat in ne rečem, da so fantazije, ampak plazilci bodo kar morali lepo počakati na domače posteljne aktivnosti, ker pri meni ima (vsaj zaenkrat oblast razum). Se pa doma več seksa poleti, ker je pač več drežljajev iz okolice. :D

Chuapoiz> Trditi, da nimaš čustev do stvari na katere nimaš vpliva pa je kratkomalo smešno.

Saj nisem tega trdil.

Chuapoiz> Torej tudi ti doživljaš čustvene viharje,

Morda jih, ampak v bunkerju za jedrski holokavst, ne pa kot kak barbar sredi hoste.

Chuapoiz> Problem je v tem da tisti, ki ste v odprtih zvezah mislite, da je tako najbolje za vse, ker so/smo tisti, ki živimo v dogovoru 1/1 nesrečni in z oprano glavo.

To si si ti izmislil.

Chuapoiz> Nekateri živimo v zaprtih razmerjih, kjer je zvestoba enemu partnerju izjemno pomembna za oba.

Ja, ker ste oprani. Nihče ni rekel, da nimate pravice do tega, ampak tega ste dejansko naučeni in to ni nekaj, kar bi vas naredilo boljše (ali slabše).

Chuapoiz> Če mi je zvestoba enemu partnerju pomembna, ne razumem točno zakaj bi to ogrozil in se spečal npr. s svojo sodelavko samo zato ker ima globok izrez in izzivalne obleke.

Kdo pa pravi, da moraš? Je pa očitna razlika med tem, da si želiš, pa si dopoveduješ, da ne smeš, ali pa da ne čutiš nikakršne potrebe po tem.

Chuapoiz> Saj je lepo za pogledat in ne rečem, da so fantazije, ampak plazilci bodo kar morali lepo počakati na domače posteljne aktivnosti, ker pri meni ima (vsaj zaenkrat oblast razum). Se pa doma več seksa poleti, ker je pač več drežljajev iz okolice. :D

Zanimivo, na to sploh nisem pomislil. Pri meni je intenziteta spolnega življenja primarno odvisna od delovnih obremenitev mene in partnerke.

judoka ::

Nobeden ne govori, da je pametno, da se sekiraš zaradi stvari na katere nimaš vpliva. Govorim, da si ne moreš pomagat in je treba negativna čustva usmerit pravilno, ne pa v pretep, samomor in podobne ekstreme. Torej tudi ti doživljaš čustvene viharje, ampak se greš vozit s kolesom, jaz grem streljat vesoljce, kdo drug pa kaj drugega. Trditi, da nimaš čustev do stvari na katere nimaš vpliva pa je kratkomalo smešno.

Si sam sebe negiral. Seveda si lahko pomagas, tako da preusmeris um v druge aktivnosti. Vse je boljse kot udejanjat jezo in podobna custva, ki se pojavijo v dolocenih dramah.

jype je izjavil:

Chuapoiz> Problem je v tem da tisti, ki ste v odprtih zvezah mislite, da je tako najbolje za vse, ker so/smo tisti, ki živimo v dogovoru 1/1 nesrečni in z oprano glavo.

To si si ti izmislil.

Chuapoiz> Nekateri živimo v zaprtih razmerjih, kjer je zvestoba enemu partnerju izjemno pomembna za oba.

Ja, ker ste oprani. Nihče ni rekel, da nimate pravice do tega, ampak tega ste dejansko naučeni in to ni nekaj, kar bi vas naredilo boljše (ali slabše).

V prvem delu trdiš da si izmišljujem, v drugem pa praviš, da imam oprano glavo. Ne sledim ti, ponavadi imaš bolj strukturirane komentarje. Se pravi, če sem o teh stvareh razmišljal in se mi zdi 1/1 najboljša opcija zame sem še vedno opran? Tudi če mislim da si tega želim, je to pravzaprav iz tega, da so me tako naučili. Torej se moram nujno upreti sistemu, da bi bil srečen in svoboden. :)

jype je izjavil:

Kdo pa pravi, da moraš? Je pa očitna razlika med tem, da si želiš, pa si dopoveduješ, da ne smeš, ali pa da ne čutiš nikakršne potrebe po tem.

Ti. Razloži mi moralno dilemo. Moja želja je da bi spal s sodelavko, želja moje partnerke je da tega ne storim. Po pogovoru sva še vedno vsak na svojem bregu. Kako se torej odločim? Pustim trenutno partnerko, ker ne razume mojih potreb ali presodim, da več dobim če se vzdržim trenutnega nagona.

jype je izjavil:

Zanimivo, na to sploh nisem pomislil. Pri meni je intenziteta spolnega življenja primarno odvisna od delovnih obremenitev mene in partnerke.

Pri nama, vsaj zaenkrat, naporen delovni dan/teden ne igra bistvene vloge. Če je en za akcijo, drugi redkokdaj reče ne (večinoma so bolj težava otroci, ker bolj slabo spijo). :) Ne dvomim pa da se z leti kaj spremeni.

judoka je izjavil:

Si sam sebe negiral. Seveda si lahko pomagas, tako da preusmeris um v druge aktivnosti. Vse je boljse kot udejanjat jezo in podobna custva, ki se pojavijo v dolocenih dramah.

Ampak kaj rabiš preusmerjat? Čustvom ne moreš reči tega ne bom čutil. To da si jezen je dejstvo. Kako boš udejanil ta čustva je pa na tebi. Tudi če greš v druge aktivnosti, si še vedno jezen.

Zgodovina sprememb…

Chuapoiz> Se pravi, če sem o teh stvareh razmišljal in se mi zdi 1/1 najboljša opcija zame sem še vedno opran?

Opran pomeni, da nisi razmišljal o alternativah, ker se ti zdijo zaradi vzgoje nepredstavljive.

Chuapoiz> Tudi če mislim da si tega želim, je to pravzaprav iz tega, da so me tako naučili. Torej se moram nujno upreti sistemu, da bi bil srečen in svoboden. :)

Sistemu se moraš upreti zato, da nimaš psihičnih težav, ja.

Chuapoiz> Ti. Razloži mi moralno dilemo. Moja želja je da bi spal s sodelavko, želja moje partnerke je da tega ne storim. Po pogovoru sva še vedno vsak na svojem bregu. Kako se torej odločim? Pustim trenutno partnerko, ker ne razume mojih potreb ali presodim, da več dobim če se vzdržim trenutnega nagona.

Ah, to je trivialno: Od obeh pridobiš odločbe za dohodnino za zadnjih 5 let, pa zračunaš.

Chuapoiz> Pri nama, vsaj zaenkrat, naporen delovni dan/teden ne igra bistvene vloge. Če je en za akcijo, drugi redkokdaj reče ne (večinoma so bolj težava otroci, ker bolj slabo spijo). :) Ne dvomim pa da se z leti kaj spremeni.

Verjetno ne delata v industrijah, kjer se pogosto dela preko noči.

shadeX ::

jype je izjavil:

To si si ti izmislil.

Čudno. Pa isto sem mislil jaz kar je Chuapoiz povedal.

Chuapoiz> Čustvom ne moreš reči tega ne bom čutil.

Ja, lahko.

shadeX> Čudno. Pa isto sem mislil jaz kar je Chuapoiz povedal.

Ja, tudi ti se motiš.

Zgodovina sprememb…

Potem se vsi motimo, samo ti ne. Če že širiš svoje sporočilo, ga širi na nedvoumen način, da bomo tudi tisti z nižjim IQ-jem razumeli kaj želiš povedati.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: shadeX ()

shadeX> Potem se vsi motimo, samo ti ne.

Ne. Moti se vsak, ki verjame, da če je v "zaprtem razmerju" to na kakršenkoli način obvezuje druge ljudi.

Motijo se tudi tisti, ki si domišljajo, da so taka razmerja boljša ali slabša od drugačnih razmerij - vrednotiti razmerij ni mogoče brez upoštevanja preferenc udeležencev, ki bistveno vplivajo na to, ali je razmerje uspešno (dolgotrajno, izpolnjujoče).

Ne. Moti se vsak, ki verjame, da če je v "zaprtem razmerju" to na kakršenkoli način obvezuje druge ljudi.

Obvezuje jih samo dogovor med partnerjema. Nič več nič manj.

Besna Glista ::

jype je izjavil:

Motijo se tudi tisti, ki si domišljajo, da so taka razmerja boljša ali slabša od drugačnih razmerij - vrednotiti razmerij ni mogoče brez upoštevanja preferenc udeležencev, ki bistveno vplivajo na to, ali je razmerje uspešno (dolgotrajno, izpolnjujoče).

S tem sam sebi v zelje skačeš, ker počneš točno to..

shadeX> Obvezuje jih samo dogovor med partnerjema. Nič več nič manj.

Mislim, da se temu reče "neizvršljiv".

Besna Glista> S tem sam sebi v zelje skačeš, ker počneš točno to..

Ne. Jaz vrednotim konsistentnost argumentov - kako ljudje živijo, je povsem njihova stvar.

RegulusDraco ::

madona, ta tema je samo še o jajpetu.
A coding sequence cannot be revised once it's been established.

Ampak kaj rabiš preusmerjat? Čustvom ne moreš reči tega ne bom čutil. To da si jezen je dejstvo. Kako boš udejanil ta čustva je pa na tebi. Tudi če greš v druge aktivnosti, si še vedno jezen.

Po defoltu ne mores kontrolirat katero custvo te bo "napadlo", lahko pa kontroliras kako ga shendlas. Res je da ni nujno, da preusmerjanje resi zadevo, posebej pri mocnih dramah. Ampak, z procesiranjem na zavestnem nivoju das, npr. jezi, (veliko)manj energije, kot ce avtomatsko sledis "programu". Manj (mentalne/fizicne)energije bos dal, prej bo minilo. + Nobene škode zate in za okolico, ki jo custva kot je jeza neizogibno pripeljejo.
O tem bi se dalo ogromno napisat, ampak to ni tema. Pravzaprav bi morali te stvari uciti v solah.

kotanyi ::

RegulusDraco je izjavil:

madona, ta tema je samo še o jajpetu.

Oh, a katera ni? Človek je pač care, kaj čmo.

Rok Woot ::

jype je izjavil:

Opran pomeni, da nisi razmišljal o alternativah, ker se ti zdijo zaradi vzgoje nepredstavljive.

Jaz sem bil v odprti zvezi, sedaj sem pa v zaprti, pa mi je zelo všeč, seveda ima svoje minuse in pluse. Ne štekam, kaj sem sedaj opran ali ne? Tudi moj maček je bil vsako leto z isto mačko, mogoče sem opral še njega.

Cruz ::

Tvoja zgodba me spominja na pesem Don't Think Twice It's All Right od Bob Dylana. Ravnaj kot Bobi pa bo. Kot so že pisali se dolgoletna zveza v večini primerov ne obnese, če pozabiš dodajati nove začimbe v njo. Če je bil to vzrok v tvojem primeru nima veze, saj je konec in je brezveze premišljevati o tem.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

jype je izjavil:

Verjetno ne delata v industrijah, kjer se pogosto dela preko noči.

Zdravstvo in IT. Na druge stvari pa se mi enostavno ne da več citirat. Live and let live.

Alien123 ::

Jype nauči se citirat komentarjev, sem ti to že kdaj napisal.. prav glava boli ko berem komentarje.. drugače pa si tibopran v glavo ko dovoliš svoji da odpira spodnja vrata tudi drugim.

nevone ::

Live and let live.

Ja, to je vse kar hočem povedati.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Alien123> Jype nauči se citirat komentarjev, sem ti to že kdaj napisal.. prav glava boli ko berem komentarje..

Zanimivo. Bom pripravil anketo, da se razišče vpliv moje oblike komentarjev.

Alien123> drugače pa si tibopran v glavo ko dovoliš svoji da odpira spodnja vrata tudi drugim.

Pri tvorjenju te povedi si jasno izrazil dve (temeljni) zablodi:

- Jaz nisem lastnik partnerke. Njene erogene cone niso zavedene v zemljiški knjigi, da bi lahko bile pisane name. O tem, kdo se jih dotika, odloča avtonomno in izključno sama.
- To ne pomeni, da jaz karkoli "dovolim" ali "prepovedujem", pomeni zgolj to, da sprejemam očitno dejstvo: Nad odločitvami drugih ljudi se lahko zgolj pritožujem pri tramvajkomandi, če mi niso všeč.

In kaj jype naredi v primeru, da "njegovo" žensko nabriše nekdo drug (seveda za njegovim hrbtom).

1) Se vede normalno saj to ni nič posebnega, še vedno jo poljubi za lahko noč (seveda na usta v katerih je prej imela kurca nekoga tretjega)
2) Spakira ji kovčke oz. se odseli sam
3) Nič od navedenega.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: M & M ()

Alien123 ::

4) kontaktira jebača in ga vpraša če se je super odrezala.

Kasneje je zraven odnosov, vendar le kot gledalec

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: M & M ()

matobeli ::

Kaj pa vi naredite če vam en nabriše babo? Ga skloftate? Kaj pa če je Bilder? :))

kingsix ::

Ne vem kaj se sedaj spravljate na jype'a. Naj dela kar pač hoče.
Kaj na kakšnega homoseksualca se tudi spravljate, ker občuje z moškimi?

Morda pa vašo kateri obdeluje že leta pa sploh ne vete...zvedeli pa boste potem, ko imate skupno stanovanje in otroka.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kingsix ()

freesty ::

@OP

Spis z bivso v isti postelji, poslusas zgodbice o njenem novem jebacu in to samo zato, ker ti je od tega stanovanje blizje do obcine?

BTW mislim, da ce ona prekine s tipom do konc tedna, ko se se ne bos odselil, mislim, da bota naprej ostala skup.

Pa se eno vprasanje... Odkar ti je prvic povedla, da hoce probat s tem drugim tipom sta mela kaj?
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

shadeX> In kaj jype naredi v primeru, da "njegovo" žensko nabriše nekdo drug (seveda za njegovim hrbtom).

Variacijo na to temo:

Alien123> 4) kontaktira jebača in ga vpraša če se je super odrezala.

Izprašal bi njo, ne njega, o plusih in minusih, ter se iz tega naučil, kako se bolje odrezati kot ljubimec. Z ženskami se z veseljem pogovarjam o teh rečeh, ker znajo, če se ne obnašaš kot kreten, zelo natančno povedati, česa si v resnici želijo.

Kul odgovor. Še vedno ne vem a bi ostal s partnerko in nadaljeval razmerje z njo.

shadeX> Kul odgovor. Še vedno ne vem a bi ostal s partnerko in nadaljeval razmerje z njo.

Odvisno od tega, s kom bi se zapletla.

sivistol ::

jype je izjavil:

shadeX> Kul odgovor. Še vedno ne vem a bi ostal s partnerko in nadaljeval razmerje z njo.

Odvisno od tega, s kom bi se zapletla.

Jure the ultimate cuck, pusti da mu kdo hebe zeno, punco
A ce se zaplete z popom je vse ured? Se ji kje froca gor nabije , a bos za njega ti placeval hahah ?

DOOM_er ::

glede na to koliko jype piše po s-t se mi zdi da konstantno čaka da njegova pride domov z jebanja z drugimi in nima drugega pametnega dela kot da s pasivno agresivnostjo laže sam sebi.
Pač te "odprte zveze" po mojih izkušnjah in poznanstvih delujejo tako da bejba predlaga, tip je pa toliko nesiguren in nesamozavesten (bejba to ve) da si ne bo našel druge. Bonus za bejbo je da ko pride domov lačna odpre hladilnik in je nekaj notri, plus konstantno je potešena.
Robots will steal your job. But that's OK

DOOM_er> glede na to koliko jype piše po s-t se mi zdi da konstantno čaka da njegova pride domov z jebanja z drugimi in nima drugega pametnega dela kot da s pasivno agresivnostjo laže sam sebi.

Eni ne tipkamo tako, da štiri minute iščemo črko p po tipkovnici.

DOOM_er> Pač te "odprte zveze" po mojih izkušnjah in poznanstvih delujejo tako da bejba predlaga, tip je pa toliko nesiguren in nesamozavesten (bejba to ve) da si ne bo našel druge. Bonus za bejbo je da ko pride domov lačna odpre hladilnik in je nekaj notri, plus konstantno je potešena.

Ja, tako si odprte zveze predstavljajo "alfa samci". Zreli ljudje se s temi neumnostmi ne obremenjujemo.

sivistol> Jure the ultimate cuck, pusti da mu kdo hebe zeno, punco

Spet ta zabloda o lastništvu? Ti imaš verjetno redne spolne odnose kar z nacionalnim interesom.

DOOM_er ::

nevem no, sam sem v študentskih letih imel v dalj časa v pojstli dve taki (ne hkrati) ki sta bili v odprti zvezi, obe zgodbi popolnoma enaki, tudi ko se pogovarjaš z njo ima še kakšno prijateljico ki je v enaki situaciji. Žal, alfa samci imamo zato žensko s katero imamo kvaliteten seks ter odnos in niti ne razmišljaš da bi imel drugo, zato pa smo alfa samci ker tudi ona ne čuti potrebe po še kakšnem, temu se reče zadovoljiti žensko na vseh nivojih zveze. V vsaki zdravi zvezi punca dojema fanta kot njenega alfa samca in obratno.
Glede zrelih ljudi, ti si tipičen IT-jevc (vemo kakšni smo pretežno po naravi) in tipičen IT-jevc ni ravno samozavesten, glede na slike pa tudi ti nisi nevem kakšen lepotec, in poznam kar nekaj parov v "odprtih zvezah" kjer je tip IT-jevc z dobro plačo, bejba luštna in marsikdo bi jo rad spravil v posteljo, kot zunanji opazovalec (občasno tudi kot zaupnik) vidiš da je moj prešnji post še kako resničen.

jype> Eni ne tipkamo tako, da štiri minute iščemo črko p po tipkovnici.
jype> Ja, tako si odprte zveze predstavljajo "alfa samci". Zreli ljudje se s temi neumnostmi ne obremenjujemo.
Hvala ker dokazuješ moje trditve. Ker na internetu smo vsi internet warriors tough and strong

Prosim ne prepričuj me da si pa ti in ravno ti, tisti "special snowflake" ki pa funkcionira odlično z zvezi s svojo ženo. Moja mami je bila tudi poročena z mojim očetom 27 let, od tega ga zadnjih 17 let ni imela rada, vendar ji je bilo še vseeno udobno.
Robots will steal your job. But that's OK

Jaz nisem tvoja mami.

solatko ::

DOOM_er - Če je bistvo tvojega sobivanja s partnerko, da jo alfa nabiješ in, da ji po tvoje na misel ne pride iti kam drugam, te bom malo postavil na realna tla, kajti ženske si najmanj želijo to, kar praviš ti, da jo vsak večer pošteno nategneš in to je to.

Ne boš verjel, kako razočarane nad zvezami so ženske alta samcev, saj razen tistega kosa uscanega mesa, od vas ne dobijo nič drugega, niti pozornosti, niti pogovorov, niti vam ne morejo povedat svojih realnih želja, niti se ne počutijo spoštovane in zaupanja vredne, kajti takoimenovani alfa samci, ste pač polni sami sebe in veših deklet niti ne čutite, niti ne opazite, niti ne spoštujete, jih podcenjujete in kar je najslabše, jih ne znate poslušat.

Ti si lahko v študentskih letih porival dve zdolgočaseni dami ali pa si bil samo orodje, s katerim so si izpolnile tisto, kar doma niso imele, v resnici so te izrabile.

Imam kar nekaj kolegic "alfa samcev", ki pogrešajo vse to, kar sem ti napisal. Začuda, te alfa samci niti prijateljev nimajo veliko, saj so povsod glavni in se jih družba, hitro naveliča, z drugimi alfa samci pa se ne družijo, ker so nesamozavestni in se bojijo močne konkurence.

Kadarkoli bi lahko bil alfa samec, vendar mi je prijetneje okolici ugajat in z ženo živet v odlični zvezi, v kateri ni lastništva, pa tudi varanja ne. Če mi je kakšna všeč, lahko to odkrito povem, enako ona meni, potem pa je stvar dogovora ali je neobvezujoča afera sprejemljiva ali ne.

To jemljeva približno enako, kot, da bi šel v gostilno in se ga s Francelnom pošteno nalil. Sex je pač ene vrste telovadba, ki poleg izgube kalorij, lahko prinaša tudi neslutene ugodne ali tudi neugodne občutke.

Zakaj bi šla partnerka lahko na brič, tek, fitnes, plavat,..... lahko, sexat pa nebi smela, če ji to paše?
Zakaj bi šel jaz lahko v gostilno, na strankarski sestanek, tečt, na trening, igrat tarok,...... sexat pa z osebo, ki mi je všeč in me še zapeljuje, pa nebi smel?

Povejte samo en pameten razlog!
Delo krepa človeka

DOOM_er> vidiš da je moj prešnji post še kako resničen.

Ne, v praksi ni, samo domišljate si pa zelo radi, da je.

DOOM_er> Glede zrelih ljudi, ti si tipičen IT-jevc (vemo kakšni smo pretežno po naravi) in tipičen IT-jevc ni ravno samozavesten, glede na slike pa tudi ti nisi nevem kakšen lepotec, in poznam kar nekaj parov v "odprtih zvezah" kjer je tip IT-jevc z dobro plačo, bejba luštna in marsikdo bi jo rad spravil v posteljo

Vsak se sam odloči, kaj in kako bo. Eni, ki se imajo za "alfe" si mislijo, da je zveza boljša, če si domišljajo, da zadovoljijo vse potrebe partnerke, o rečeh, ki partnerka v resnici želi, se pa itak sploh nočejo pogovarjat, ker so jasno "alfe" in se torej oni odločajo, kaj in kako reči stojijo.

Veliko sreče pri tvoji 27 let trajajoči zvezi.

solatko> Povejte samo en pameten razlog!

Ker imajo genitalije omejeno število uporab!

Zgodovina sprememb…

maco-maco ::

Moram priznat, da nama včasih z ženo gre malo na rumeno. Pa malo pokomentirava mimoidoče. A so fukiš itd. Tako, kot pijana kolega. U lej to, ta bi bila zate,... hecno in zabavno.
Pa še malo bolj resno. Veliko alfa osebkov sploh ne fuka. Krivijo marxiste, da beli zaphodni moški ne dobi partnerke. Šarija je rešitev.
Kaj?

LOL, od kdaj se mora "alfa samec" hvalit z št. preluknjanih vagin? Vsi se majo za alfe ocitno :D

Zmaga pa tale stavek:

Moja mami je bila tudi poročena z mojim očetom 27 let, od tega ga zadnjih 17 let ni imela rada, vendar ji je bilo še vseeno udobno.

Jebesh ljubav, sam da je udobje al kako? :D

jest10 ::

judoka je izjavil:

Zmaga pa tale stavek:

Moja mami je bila tudi poročena z mojim očetom 27 let, od tega ga zadnjih 17 let ni imela rada, vendar ji je bilo še vseeno udobno.

Jebesh ljubav, sam da je udobje al kako? :D

No ta stavek je realnost vsake veze. Slej kot prej ljubezen mine. Potem se šele vidi, kako dva funkcjonirata skupaj.

Slej kot prej ljubezen mine.

1. Faza 0-1 leto
2. Faza 1-4 leta
3. Faza 4-7 let
4. Faza 8+

Če prideta do 4. sta na dobri poti, da je to to. :)

solatko ::

jest10 - Ta stavek je realnost vsake dolgočasne zveze, v kateri ni življenja. Po nekaj letih vsaka zveza postaja rutina in v takih zvezah je potreben samo dober fitnes trener, da gre zveza v franže. Podobno se je zgodilo tudi OP. Zveza je postala rutina, debata med njima pa je zopet stekla šele ob razpadu.
Za zvezo se je pač potrebno trudit, da ne postane monotona, saj to, ne skoki čez plot, poleg ljubosumja, razbije skoraj vsako zvezo.
Danes ljudje pač nočejo več živeti v monogamni zvezi, ki vsaj enega od partnerjev ne zadovoljuje. Včasih je bila ločitev nezaželjena in grešna, danes je to edini izhod v slabi zvezi, saj pogovarjanja med partnerji ni bilo veliko prej, še manj ga je zaradi tempa življenja danes.
Delo krepa človeka

balluf ::

Ej, pa ,da ni to fake news in se vam tip rezi, ko to piše, ker to, da tip spi v isti postelji z bivšo partnerko ,ki jo je bilder pol ure prej natepaval je too much.

No ta stavek je realnost vsake veze. Slej kot prej ljubezen mine. Potem se šele vidi, kako dva funkcjonirata skupaj.

Ce mine, potem je ni blo ze v startu, ker ljubezen nima zastaralnega roka. Vecina ljudi se sparcka iz 3 razlogov:

1. pohota
2. ponos (imidz)
3. strah

To so stvari ki minejo.
««
10 / 19
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Delitev premoženja v vezi? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15023746 (17739) AndrejO

V razmerju s punco ter oziranje za drugimi dekleti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

36985931 (75345) bluefish

Kaj bi vi storili če bi vas partner varal? (strani: 1 2 3 4 )

17530819 (26287) Gandalfar

Več podobnih tem