» »

pagefile in explorer.exe

pagefile in explorer.exe

shock ::

zadnje cajte se mi je upočasnil sistem do take mere, da explorer.exe ima kr 80mb rama (prej okol 20) in porabi okol 50% procesa ko samo srfam na internetu, in pa pagefile je skocil iz 500 na kr 800 in več. A zna kdo zakaj dela mi take probleme sistem. BTW nimam nobenga virusa, z ad-aware sem počekiral, disk defragmentiral, disk clean up, itd. pa imam vse lepo na svojem mestu. Edino spremembo ki sem jo naredil sem si gor naložil NAV (Norton Anti Virus). A je res lahko to vzrok za upočasnitev sistema?

CCMbrother ::

Jap, najverjetneje v tem grmu tici zajec! Jaz osebno sem imel poinstaliran NAV 2004 in se mi je sistem upocasnil za 80% (tako hitro kot NAV2004 z mojega compa ni letel se noben program!!) Ce je kriv NAV, lahko vidis ze, ce izklopis virus monitor ali kako ima ze Symantec to zadevo poimenovano. Ko sem jaz to rec izklopil, se mi je npr.Mozilla odprla v piclih 3sekundah, prej pa sem na njen zagon cakal katastrofalnih 20sekund.

Goodbye NAV, goodbye Symantec.....>:D


P.S.: Ta tema bi verjetno bolj sodila v oddelek Pomoc in nasveti !

Zgodovina sprememb…

shock ::

CCMbrother: potem keri anti virus si inštaliral tako za info?

CCMbrother ::

Trenutno imam Antivira. Zastonj, a zelo kvalitetna zadeva. Tukaj imas povezavo ! Kolegu, ki je prav tako imel NAV, mu je Antivir celo nasel nekaj virusov, ki jih NAV sploh ni zaznal. :D
Zgleda bolj spartansko, a zaenkrat sem zadovoljen z njim. Drugace pa od antivirusnih programov hvalijo McAfee Virus Scan, ampak osebno ga se nisem sprobal.

BigWhale ::

> Jaz osebno sem imel poinstaliran NAV 2004 in
> se mi je sistem upocasnil za 80%

Se pravi, ti je nek FPS game delal z 20 frames per second namesto s 100 fps?

Ne verjamem!

shock ::

BigWhale: odvisno za kaj rabiš. Za me lahko rečem da je. Ok ne bom pretiraval ampak odzivnost sistema se je tako upočasnil da je kr noro. Zdaj sem ugotovil da je res kriv NAV 2004 in internetne strani se mi zdaj vsaj hitreje odpirajo oz normalno. Tisto prej kar sem imel sem mislu da bo m znorel ki si je računalnik vzel svoj cajt za pomislek, da bi mi odprl sploh stran.

CCMbrother ::

BihWhale : Ne me zdej za besedo drzat !:D To je bla sam prispodoba za katastrofalno upocasnitev. Mislm, da ti vse pove, da se je samo Mozilla namest 3s zaganjala 20s !!! Kaj se je dogajalo z nalaganjem sob pri ET-ju, pa sploh noces vedet !! :D

R-S-LoVe ::

Zgleda da ima več ljudi take težave. Jst mam instaliran NAV2003, pa vse ql dela. So se mi pa WinXP upočasnili, pri enam updatu iz neta. Problem je bil rešljiv samo z formatom sistema.
Fear Is The Path To The Dark Side, Fear Leads To Anger,
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Popolna varnost za uporabnike z adsl-jem

Oddelek: Omrežja in internet
363070 (2068) HriBB
»

antivirus (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Programska oprema
10711660 (9023) frikihamster
»

Norton antivirus?

Oddelek: Kaj kupiti
111408 (1231) roba87
»

Kateri antivirusni program?

Oddelek: Operacijski sistemi
151728 (1612) DMouse
»

Izšel Norton Antivirus 2004

Oddelek: Novice / Varnost
242627 (2627) lipicanec

Več podobnih tem