Forum » Pomoč in nasveti » črn ekran
črn ekran
Canon888 ::
Živjo,
Imam eno težavo, kupil sem nov comp (prek mindfactory, komponente ste mi svetovali tu na forumu), ga sestavil in vse ok dela, razen grafične. Če te nimam priključene na napajalnik, vse ok dela (torej interni, intel HD graphics dela OK), nasprotno če jo priključim, imam samo črn ekran, comp se ne zažene/boota oz. karkoli.
Matična: B250M-D3H
Grafična: msi RX480
napajalnik: 500 W
Probal sem že marsikaj, kar sem googlau mi je tenutno ostala še ena opcija, da bi poskusil naložiti novejšo verzijo BIOSa, ampak se mi zdi, da je trenutna vezrija kr nova, nvm.:
Bios Version/date American Megatrends Inc. F1, 3.11.2016
SMBIOS version: 3.0
Skratka zanima me ali je kdo mogoče imel že podobno težavo in pa kako jo je odpravil?
Imam eno težavo, kupil sem nov comp (prek mindfactory, komponente ste mi svetovali tu na forumu), ga sestavil in vse ok dela, razen grafične. Če te nimam priključene na napajalnik, vse ok dela (torej interni, intel HD graphics dela OK), nasprotno če jo priključim, imam samo črn ekran, comp se ne zažene/boota oz. karkoli.
Matična: B250M-D3H
Grafična: msi RX480
napajalnik: 500 W
Probal sem že marsikaj, kar sem googlau mi je tenutno ostala še ena opcija, da bi poskusil naložiti novejšo verzijo BIOSa, ampak se mi zdi, da je trenutna vezrija kr nova, nvm.:
Bios Version/date American Megatrends Inc. F1, 3.11.2016
SMBIOS version: 3.0
Skratka zanima me ali je kdo mogoče imel že podobno težavo in pa kako jo je odpravil?
Canon888 ::
Ja, sem rešil težavo. Monitor je bil priključen na matično in ne grafično. Ma, pri moji stari kišti sem imel avg kabel iz monitorja na ekran, drugega nisem imel, pri novem compu pa grafična valda nima avg priključka. Včeraj sem na poti domov, kupil HDMI in sedaj vse OK dela.
Hvala!
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična kartica (strani: 1 2 3 4 … 195 196 197 198 )Oddelek: Kaj kupiti | 1191637 (57) | Shakey |
» | Zmrzovanje črn/rdeč/zelen... screen RX480 8GBOddelek: Pomoč in nasveti | 6943 (6074) | abaximan69 |
» | Pomoč pri diagnostiki resnih hardwerskih težavOddelek: Pomoč in nasveti | 2600 (1817) | MrStein |
» | Nadgradnja Grafične kartice (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 14283 (11732) | fender2206 |