Forum » Pomoč in nasveti » Tunnel Bear ne deluje?
Tunnel Bear ne deluje?
Jerry000 ::
Ne vem kaj bi lahko bilo...inštaliral sem prvič Tunnel Bear, označil UK in dal connect. Stvar mi v nedogled connecta. Oziroma po nekem času mi disconnecta in spet poskusi connectat. Kaj bi lahko bilo? V firewall sem dodal program. Windows 10 user.
ST-777 ::
O aplikaciji TunnelBear in o tem kako uporabljati Spotify v Sloveniji, pišejo na spletni strani: http://www.renton.si/kako-uporabljati-s...
Ja, sem bral to, a mi pri tunnel bearu poklekne ker noče povezat. Skos mi piše connecting in ne naredi nič. V firewall sem ga dodal. Na netu ne najdem rešitve ali kaj bi lahko to bilo.
ST-777 ::
Sem tudi dal ZDA...enaka zgodba, connect v nedogled. Brat je dal na svojem PC izbiro UK, in mu je v 10s povezalo brez problema.
less ::
Imaš TunnelBear connection v "Control Panel\Network and Internet\Network Connections" ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: less ()
Imaš TunnelBear connection v "Control Panel\Network and Internet\Network Connections" ?
Ne vem če ravno razumem kje bi moral biti Tunnel Bear...sem v Control Panel\Network and Internet ampak ne najdem Network Connections. Lahko slikovno pokažeš mogoče ali razložiš? Prosim.
less ::
"Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center" pa potem "change adapter settings" na levi oz. tam ko imaš Local Area connection in mogoče tudi ostale, bi med njimi moral biti TunnelBear. Probaj reinstall, če ni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: less ()
"Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center" pa potem "change adapter settings" na levi oz. tam ko imaš Local Area connection in mogoče tudi ostale, bi med njimi moral biti TunnelBear. Probaj reinstall, če ni.
Sorry, še vedno ne najdem "change adapter settings".
http://imgur.com/a/LcSn7
Reinstall sem poskusil in je rezultat isti (glede delovanja Tunnel Bear.
Še kakšna ideja oziroma rešitev?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jerry000 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spotify PremiumOddelek: Loža | 2945 (450) | elKaktus |
» | Je kdo tukaj iz UK in razmišlja o Spotify?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1475 (1076) | Jerry000 |
» | fifa 15 prednarociloOddelek: Igre | 2612 (1822) | Luka321 |
» | Printanje preko Remote Desktop nehalo delovatiOddelek: Pomoč in nasveti | 1082 (990) | MrStein |
» | Povezava Windowsov XP in VisteOddelek: Pomoč in nasveti | 1135 (1035) | solatko |