Forum » Loža » Bulica pod kožo
Bulica pod kožo
štekar ::
Dober večer.
Pred časom (približno 3 mesci) sem na modih zatipal majhno trdo kroglico. En čas je ostala nespremenjena, v zadnjem mesecu pa raste. Velika je približno 5 mm. Bulica se nahaja takoj pod kožo, oz. zgleda kot kakšen velik mozolj, vendar je trdo...je tudi rumene barve.
Je lahko to znak za kaj nevarnega?
Hvala za odgovore :)
Pred časom (približno 3 mesci) sem na modih zatipal majhno trdo kroglico. En čas je ostala nespremenjena, v zadnjem mesecu pa raste. Velika je približno 5 mm. Bulica se nahaja takoj pod kožo, oz. zgleda kot kakšen velik mozolj, vendar je trdo...je tudi rumene barve.
- zaklenilo: zee ()
TheKekec ::
Pojdi do osebnega zdravnika. Lahko je samo vneta lojnica ali vrašena dlaka, lahko je kaj hujšega. S tem se ni za igrat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: TheKekec ()
Mesar ::
Pojdi do osebnega zdravnika. Lahko je samo vneta lojnica ali vrašena dlaka, lahko je kaj hujšega. S tem se ni za igrat.
+1
https://www.cancer.org/cancer/testicula...
Your turn to burn!
bambam20 ::
Dober večer.
Po moje je lojnica, če se nahaja po kožo in je rumene barve.
vseeno i bilo smotrno, da greš k zdravniku, da ovržeta to hipotezo in boš mirno spal. Pri modih ni transplantacije.
zee ::
K zdravniku ne pa na forum!
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Krema/gel proti mozoljem?Oddelek: Loža | 7678 (6953) | bambam20 |
» | Zamašene lojniceOddelek: Loža | 31562 (11635) | oo7 |
» | Bulica iz katere teče gnoj in ga ne zmanjka.Oddelek: Loža | 5227 (4116) | draciel |
⊘ | Bulica na prsih. Je možen rak?Oddelek: Loža | 4403 (3667) | zee |
» | ModaOddelek: Loža | 3540 (3172) | Luksi |