» »

Moda

Moda

Luksi ::

Pozdravljeni! Vem, da sem se oglasil na napačnem forumu, vendar upam, da mi boste lahko vseeno pomagali saj prevladujete moški.
Že nekaj tednov me boli področje nad penisom. Ko sem surfal na POP-TV-jevi strani, pod rubriko Popovi zdravniki sem zasledil, da je znak za raka na modih povečanje moda. Ko sem pri sebi pogledal sem ugotovil, da je levi manjši od desnega, skoraj za pol. Prosim, če mi lahko kdo odgovori, če je to normalno, da nista enake velikosti, ker sem nekako sramežljiv, da bi šel do zdravnika.

Hvala vsem in oprostite za tako vprašanje!
LP!

mchaber ::

Raje obišči zdravnika. Bolje da te je malo sram kot pa da te potem kastrirajo..

Aja moji sta enako veliki,
.

Caligula ::

Moji tud :D sam to ni neka merodajna zadeva. Simetrija pr jajcih ni pravilo.
Skoc pa do dohtarja pa naj te preslata pa bo najbols vedu.

Kr pejt. Res bol preprecvat k pol met kake gumijaste nadomestke >:D

Aja, studija je pokazala, da je strudlaje zdravo. Varuje pred rakom.
Skratka cimvec strudlaj pa si ze s tem nekaj za zdravje naredil.

Clanek o strudlanju :D

attackiko ::

Aw, koliko ljudi je kliknilo na tole temo v pričakovanju debate o pomladanskih modnih smernicah?

Caligula ::

Prou ti je-ujel si se :D ZDej mors povedat, ce mas enako velka jajca >:D :D

BigWhale ::

Jaz imam... Se mi zdi... Mogoce je levo malo manjse od desnega.. samo ne za 50%

;>

Ampak so funkcionalna :P

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: BigWhale ()

Caligula ::

Samje tvoje izrazoslovje zgovorno-ne, da je desno se vecje ampak, da je levo SE manjse >:D

:D

Mercier ::

>Že nekaj tednov me boli področje nad penisom.

Vamp? Trgneš rakijicu, pa si dobr. :)

huelz ::

Stari s temu se ni za zajebavat. Dej ce misls da mas resne probleme pejd na pregled. To te dajo ponavad na ultrazvok pa se vid ce je kej resnga a ne. Bols to kot pa da brez enga (dveh) jajckov ostanes :))

Fantje, to je resna zadeva, mene je kr mal prestrasl use tole skup, odkar sm na zadnmu pregledu dobu brosurco o raku na modih...:D

Sam ni panike... Isto se morjo zenske redno pregledvt na dojkah. Zakaj si 1x na mesc ti neb mogu jajcka pogledat?

huelz ::

Aja, pa kar se tice tega da mas pac enga vecjiga od druzga. TO JE NORMALNO. Kot je tud normalno da je ponavad en bl povesen kt pa tadrug (ponavad je lev nizje...).
Ce pa opazs ksne spremembe na modu, od otrdlin, bul, povecanja, skratka kakrsnekol spremembe, k trajajo dlje casa, je vredn it k zdravniku po nasvet

Trubadur ::

mogoče te še kšna lepa dohtarca dobi u roke;)

Ne res raj pejt
Berite Thomasa!

DoloresJane ::

Nisi povedal koliko si star. Čeprav to menda ne bi smelo igrati nobene vloge. Med embrionalnim razvojem se modo spusti iz trebušne votline in lahko bi pri tem prišlo do težav. Ker je ta proces končan do rojstva, tukaj najbrž ni težava.

Ljudje nismo simetrični. Če se kaj intenzivneje ukvarjaš s športom, si najbrž opazil, da lahko npr. ravnotežje dalj časa držiš na eni nogi ali da delaš lepše zavoje na desno ko smučaš. Tudi moda niso povsem simetrična, čeprav do tako velikih razhajanj kot jih ti opisuješ spet ne bi smelo priti. Za več podatkov lahko tudi opazuješ kožo na prizadetem področju - če je pordela, razdražena, zatekla, podpluta...

In kar pogumno k zdravniku! Lahko mi verjameš, da se zdravniki v času študija praktično od prve ure dalje srečujejo z ljdumi - najprej s kadavri, potem pa z živimi pacienti in pregled mod za nobenega zdravnika ni nekaj neobičajenga. Zaradi tega te ne bo gledal postrani ali čudno. To je njegova dolžnost! Če bi slučajno imel občutek, da te zdravnik ne jemlje resno, vedno lahko greš do drugega zdravnika. Zdravlje je tvoja odgovornost in če misliš zadari sramežljivosti čakati, potem bo morda (ne pa nujno) prepozno. Rak je zelo pogosta bolezen in se lahko pojavlja že tudi pred 18. letom, čeprav je v takih primerih njegova incidenca nizka. To ni potrdilo, da imaš raka.

Kaj je res s tabo prav ali narobe lahko zveš samo na en način - pojdi do zdravnika in naj te tvoje zdravlje zanima! SAj tudi ne hodiš po sredi ceste, izzivajoč nesrečo. Če ne obiščeš zdravnika je to vedenje povsem mogoče primerjati s hojo po sredini cestišča.

P.S. Na tvojem mestu nasvetov ne bi iskala po raznih internetnih svtovalnicah. Je že res, da v nekaterih sodelujejo tudi resnični zdravniki, vendar ti samo iz opisa ne morejo dati natančne diagnoze, sploh v primerih, kjer gre za kompleksna obolenja - npr. rak. Zdravnik bo že samo iz pregleda lahko povedal veliko več.

P.P.S. Morda ne gre za raka pač pa samo hernijo (vdor črevesja) na področju ingvinalnega kanala. Brez panike torej. :)

Trubadur ::

Morda ne gre za raka pač pa samo hernijo (vdor črevesja) na področju ingvinalnega kanala


ah samo;)
anyway si ti dohtarca/dohtar?:) :))
Berite Thomasa!

DoloresJane ::

Piše MORDA. Lahko je to, lahko pa ne. Sem že napisala, da ni mogoče natančno reči, za kaj gre, dokler posameznika zdravnik temeljito ne pregleda.
Ne, nisem zdravnica.

mchaber ::

Se še ni javil nazaj, mislite da ga je pobralo?8-O

Nadezhda, ti si se pa preveč igrala zdravnike in sestre?>:D :P
Ali si pač "bodoči zdravnik"...
.

pingec ::

mchaber 8-O drgac pa pomisli ce si dobu ksen fejst udarc mogoce jajca tud otecejo jst sm mel prejsnji teden tudi levo nogo 50% debelejso od desne pol pa sm se gips dobu :D
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

BigWhale ::

Stvari, ki jih jr povedala Nadezhda niso nic pretresljivo 'zdravniske'. In jih ve, vsak, ki je kolikor toliko razgledan. ;)

> Med embrionalnim razvojem se modo spusti iz trebušne votline in
> lahko bi pri tem prišlo do težav.

Moda se iz trebusne votline spustijo v mosnje po rojstvu. Ampak se vedno se lahko zgodi, da moda zaidejo nazaj v trebusno votlino. Tisto je ponavadi bolece in je, ce se stanje ne popravi potrebno operirati.

Ob modih je se, well, obmodek, ki je taka mehka stvar in je na otip kot en splet zil. To imamo vsi in ni rakasta tvorba, da se ne bos ustrasil. ;) Ce pa imas ob enem modu, dva obmodka, potem je pa to ze malo cudno... ;)

Vsekakor pa, ja, k zdravniku. :)

Luksi ::

Živjo! Še sem živ :D . Odločil sem se, da bom pregled storil okoli mojega osebnega zdravnika, torej privatno oz. samoplačniško - ultrazvok. V imeniku sem našel podjetje Onkolog d.o.o., pa so mi rekli da tam ne delajo tega. Starejši gospod mi je svetoval naj se obrnem na dr. Demšarja, vendar ni vedel nobene tel. številke ali naslova ;( . Ali ga kdo pozna? Naj bi bil iz LJ ter imel na dveh koncih LJ ordinaciji za take stvari.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Urolog (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7515012 (10307) tony1
»

Bolečine v modih?

Oddelek: Loža
195170 (3535) shotalick
»

bolečina v predelu trebuha

Oddelek: Loža
3812527 (10766) gddr85
»

Hude bolečine v trebuhu [Was: Potrebujem Pomoč !]

Oddelek: Loža
3010892 (9607) mihec87
»

Škodljivost mikrovalovne pečice.

Oddelek: Problemi človeštva
3911717 (10748) Pyr0Beast

Več podobnih tem