» »

Zamašene lojnice

Zamašene lojnice

oo7 ::

Zanima me če je kdo od vas že šel si izrezati zamašene lojnice?

Vsaj mislim,da imam to zamašene lojnice.Se pravi vidijo se skoraj nič ampak pod kožo je trda bula.Če jo primem s prstom jo seveda čutim.
Po nogah od kolena gor imam mislim,da 6 bul,ki se sicer komaj,da vidijo ampak ne bolijo.Potem imam na eni roki 2 bule,ki se ne vidijo in tudi ne bolijo.
Potem pa imam 2 bule,ki pa bolijo,ko se jih primem.Ena je na roki na bicepsu,če pritisnem s prstom boli in ravno pod žilo.Druga pa je na hrbtu je pa v predelu ledvice pa tudi boli,če se jo primem.

Zanima me če je kdo šel že izrezati lojnico pa koliko je denarja pride en izrez lojnice?

Hvala in lp

Tilen ::

Brezplačno, vsaj nekaj let nazaj. Se pa baje to redno ponavlja, ko se ti enkrat pojavi.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

SaXsIm ::

Zadevam se reče ateromi. Je pa brezplačno, greš k osebnemu zdravniku po napotnico, nato pa na splošno kirurgijo. Nimajo nič vrst, si takoj na vrsti.
SaXsIm

mirage ::

Najverjetneje gre za aterome. Izrez je brezplačen (vsaj na Ptuju zagotovo). Je pa fajn, da greš na odstranitev preden se ti stvar vname, ker se nevnet aterom lahko odstrani s celotno kapsulo in se načeloma na tistem mestu ne bi smel več ponoviti. Pa še zašije se potem in je minimalna brazgotina.
Če pa pride do vnetja se naredi samo rez in se počisti vsebina, šiva pa se ne in še ena neugodna stvar je pri vnetju, da lokalni anestetik slabše prime in zna bolet.

boha ::

zrihtej si kapljice št. 31 (just). imel sem konkretno bulico zaradi zamašenih lojnic in sem jo komplet odpravil s temle zeliščnim oljem. definitivno za probat preden se greš rezat... ;)

mihec87 ::

Sicer je zgleda različno-v celju bil zarad tega 3x.
prvič manjša bula(kirurg neki jamral ka naj to reže..kao premal) zrezali lokalno not tampon-šivali nič.
drugič ene 2 leti po prvi se mi je zadeva naredila v parih dneh in ponoči počilo da je gnoj ven tekel-zrezali pod narkozo vstavli drenažo nič šivali
tretjič slaba 2 mesca po drugi na drugi pazduhi kar orng otrdlina-spet narkoza,odrezali orng lukno not nabasali tampon nič šivali-nalednji dan ko je sestra vlekla to ven jebal mater vsem dohtarjem ker je bilo kot bi te eden odiral na živo namreč vse skupaj se je zasušilo oz sprijelo..

Vsega skupaj ti vzame ene 2ure..operacija 15min pol pa še kako uro po narkozi tam ležiš pol pa lahk greš domov(sabo imej spremljevalca),pol pa kak mesec da se zaceli.

Dela se pa od vsakemu različno-uporaba perspirantov ter deodorantov,britje,nebritje itd...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mihec87 ()

freesty ::

Moj oce je mel zadaj na glavi to. In ker se 3 leta ni spravil mu je dohtar potegnu ven tako "gumjasto" kuglico premera 2centimetra, pa je tut na zacetku bla zamasena lojnica. Takda ti priporocam, da gres cim prej.

Invictus ::

Na youtubu je kar nekaj svinjskih filmov na to temo ... :D.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Invictus ()

rdecaluc ::

V Ljubljani to delajo na polikliniki C hodnik - kl. za kirurške infekcije.

Postopek je hiter, morda dobiš kak šiv, se pa strinjam da greš čim prej.. ker zna bit zelo grdo če se vname :P
Est modus in rebus. ,typos

z3ro ::

Bil 2x. Sicer niso ble lih lojnice ampak nekaj podobnega. Eno sem imel na glavi eno pa na vratu. Ne boli nič (razen injekcija). Dobiš kak šiv in to je to. Vsaj pri meni so vzorec poslali tudi v Lj na testiranje, če bi šlo za kaj nevarnega. Plačal nisem v nobenem primeru nič.

Unknown_001 ::

Jou, si bom to temo sposodu. Na glavi se mi je pojavila bulica ki je včeraj še ni bilo, niti zjutraj je nisem začutil, pojavila se je malo nad zalizci, pa sumim da je glih zamašena lojnica. Ka je možno da se ta hudič tako hitro pojav na enem mestu?

oo7 ::

Evo potreboval sem 6 let in končno šel na operacijo. Danes so mi z roke izrezali največji lipom kar ga imam :)
Jih imam še kar nekaj ampak so v primerjavi z tem zelo majhni.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Bulica na prsih. Je možen rak?

Oddelek: Loža
224115 (3379) zee
»

Nohet na nogi se mi je zarasel v prst - boli

Oddelek: Loža
4210549 (9543) Brane2
»

Zlomlen nos?

Oddelek: Loža
309625 (7776) d0rK
»

Lepotna operacija

Oddelek: Loža
275457 (4763) McHusch

Več podobnih tem