Forum » Pomoč in nasveti » .xpi datoteka
.xpi datoteka
WallSreet ::
Zna mogoče kdo pomagati? Sem poskusil že vse pa še zdaj ne vem kaj je potrebno storiti. Probleme imam tudi pri tiskanju saj mi tiskalnik ne želi tiskati zaradi xpi končnice?
Ok kako pa zdaj uredim da mi bo delovalo na chromu? Kateri program moram inštalirati da mi bo datoteke začelo odpirati?
Niti pdf programa ne morem naložiti
Niti pdf programa ne morem naložiti
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WallSreet ()
crniangeo ::
nisi razumel. Tole kar imas, ni printable datoteka, prav tako ni za chrome. tole je dodatek za firefox. Prvo instaliraj firefox, namesti dodatek in potem dol potegni tisto datoteko ki si jo zelis sprintat.
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozilla Firefox (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 35898 (10365) | kow |
» | Mozilla s pretečenim certifikatom pomotoma onesposobila vse razširitve v Firefoxu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 14911 (9017) | LightBit |
» | Petnajsti Firefox (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 18162 (14268) | imott3791 |
» | Izšla nova beta Firefoxa (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 23234 (20038) | smash |
» | Firefox 3: Download Day 2008! (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Kiberpipa | 42276 (18270) | MrStein |