Forum » Operacijski sistemi » Android ohranjanje vsebine nedavnih programov
Android ohranjanje vsebine nedavnih programov
Oldi ::
Ko skačem med nedavnimi programi, se mi ne ohranja vsebina, niti stanje programa. Stanje se slabša, ko je bila instalacija Androida nova, je bilo vse OK, sedaj pa je živ obup, v Chromi se stran vsakič znova nalaga, niti Kodi ne ostane v zadnjem stanju, tako da je nastavljanje nečesa po navodilih iz neta ubup, bi rabil printer. V čem je fora, bi rekel da količina RAMa, v petki ne moreš ubijati aplikacij!
Imam Android 5 tablico z 2G RAMa.
Imam Android 5 tablico z 2G RAMa.
Iatromantis ::
lmgtfy
Android Lollipop: apps restarting in the background
There is a bug that restarts apps in the background in the first version of Android 5.0, but not with the 5.1 update. Even apps with persistent notifications in the status bar are affected by this scourge. The only way to solve this problem is to restart the phone, which is a temporary solution, or update your phone to a newer Android version, for a permanent solution.
Ne razumem najbolje. Po restartu se pa itak restora zgodovina uporabljenih aplikacij.
Imam pa en custom ROM na 5.0, ki nima upgrejda. Na 4.4 je pa sistem občasno nenadoma postal izredno neodziven, težava je sama od sebe prešla, vendar se je pojavljala vse pogosteje dokler ni postala permanentna in sem mnogokrat dobival obvestila, da se apk ne odziva.
Imam pa en custom ROM na 5.0, ki nima upgrejda. Na 4.4 je pa sistem občasno nenadoma postal izredno neodziven, težava je sama od sebe prešla, vendar se je pojavljala vse pogosteje dokler ni postala permanentna in sem mnogokrat dobival obvestila, da se apk ne odziva.
Iatromantis ::
Poskusi z drugim custom ROMom. Backup nastavitev in recover v drugem ROMu.
Zgoraj je samo možna rešitev iz hitrega googlanja...
Zgoraj je samo možna rešitev iz hitrega googlanja...
c00L3r ::
Glede na tvoje težave bi upal trdit, da te zafrkava custom rom. Dostikrat so ti posebej agresivni pri zapiranju aplikacij v ozadju, s tem namenom, da deluje sistemski vmesnik čimbolj gladko.
Bom, ko mi dokončno dojadi. Probal sem skenslati vse nedavne apk in restartat zadevo in je delalo OK do odprtja par programov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | D3 GO, Amis MobiaTV, T-2 tv2go [Hacked APK][ROOT] (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 171125 (29323) | yani2000 |
» | Obupno počasen AndroidOddelek: Mobilne tehnologije | 9523 (8203) | joze67 |
» | lg g2 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 17696 (10931) | Mare3 |
» | Prihaja Android 6.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 25180 (21710) | MrStein |
» | Android 5.0 Lollipop (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 39092 (30596) | deja |