» »

lg g2

lg g2

1 2
3
»

blackbfm ::

Eh pocakaj na kaj drugega ce se ne mudi. G2 ne da je slab, samo ta model bo zdaj zdaj 2 leti star.. not je tehnologija iz 2012 :p

klinker ::

Za 300€ nikakor G2. 250€ je res max, pod pogojem da ni star vec kot 8-12 mesecev in v garanciji, sam pa vec kot 200-220€ za rabljenega ne bi nikoli dal.
Kot je omenu blackbfm, ni slab, sploh avtonomija je odlicna, je pa za star in bo vrednost hitro padla, sploh sedaj ko je 4ka ze zunaj.

freesty ::

Verjetno isce novega za 300€. Rabljenega se dobi za 150-200€..

Za 330€ dobis v kaksni trgovini ze G3ko.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

klemenSLO ::

kup na bolhi za 180.
al pa za 250 g3
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...

blackbfm ::

Sem šel nazaj na kitkat, na lollipopu se mi zdi da avtonomija ni več taka kot prej, poleg tega je polnjenje nepredvidljivo.

Zdaj vidim da je kitkat tut občutno bolj odziven. Je pa mal šok it nazaj ko se hitro navadiš na lolipopov ui, ampak j*biga, rajš imam boljše delovanje kot lepše ikone.

galu ::

http://www.reddit.com/r/lgg2/comments/1...

Še kdo opaža ta feature?
Tako to gre.

klemenSLO ::

Ne. Vse dela BP
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...

St235 ::

Nope, meni se to še ni zgodilo. sem imel pa težavo z sistemom za noise reduction in me sogovornik na drugi strani praktično ni slišal. Hard reset je zadevo v celoti odpravil.

hojnikb ::

Slab power button ?
#brezpodpisa

galu ::

Ugotovitve:

- zgodi se, če popolnoma zablokiram light in proximity senzor. Dodobra testirano zdaj
- zgodi se, če sem v zelo slabo osvetljenem prostoru (beri: skoraj popolna tema) in imam prst max 2-3 cm nad proximity senzorjem - da je nek proximity torej zaznan. Dodobra testirano zdaj
- zgodi se tudi večer, ko je popolna tema in je fon obrnjen z ekranom navzdol (primer: uporaba v postelji). Takrat moram telefon obrniti z ekranom gor, da ga lahko odklenem in uporabljam.

Ugasne se torej zaradi kombinacije svetlobe in proximitya (ter v zadnjem primeru tudi G senzorja 8-O). Je pa stvar bila prisotna že na KK.
Tako to gre.

Xserces ::

LG G3 ima isti problem ... oziroma sem imel ta problem na LG G2 in ga imam še zmeraj na G3
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|

xeroxan44j ::

Kot kaže uporabniki G2 nikoli ne bomo imeli normalno delujoč LP na svojih aparatih...

radecan ::

Zdravo!

Moj nexus 5 se bliža pokopališču (razbito steklo totalka, a se še ne da :)), pa sem malo brskal po bolhi in naletel na lg g2, katerih cene se gibljejo ~170€... po karakteristikah sta z nexusom enaka, razen fotoaparatov in baterije ter nekaj bonbončkov. Torej bi bil dober substitut za N5, če se nanj naloži custom rom?

V glavnem išče se nek mobilnik na ravni po performansu N5. Najbolj se nagibam na G2 s custom romom.


Hvala za pomoč in lep pozdrav!
|Gigabyte p67a-d3-b3|Intel i5 2400|Sapphire radeon 6770 1gb vapor-x|
4gb dd3 a-data+4gb corsair 1600mhz ram|LC power Silent Giant v2.3 600w
|Ikonik Transform a10 ohišje|LG L1919S 19` Screen|Samsung 830 64gb

galu ::

Go for it... Mej v mislih, da če uporabiš AOSP in ne kakega stock based ROM-a, boš izgubil na kvaliteti kamere (ki je kar lep feature tega telefona).

Je pa verjetno lizika zadnja verzija Androida, ki jo bomo videli na G2.
Tako to gre.

blackbfm ::

boš izgubil na kvaliteti kamere (ki je kar lep feature tega telefona).


jz dlje časa kot mam tel bolj vidim kakšen krep je kamera.. zunaj v sončnem vremenu deluje ok, v ostalih pogojih pa šepa, počasen AF - posebej video, predolg exposure indoor - neuporabno za slikat karkoli živega..potem pa kot da to že ni dovolj software še fajn spegla sliko

galu ::

Tako to gre.

blackbfm ::

Poznam vse te programe, ma ni to to. Sem imel iphone 4 prej pa je bil občutek pri slikanju čist drug. Tukaj pri lgju že ko odpreš kamero pa vidiš da začne slika trokirat, te kar mine ker veš da bo nastal zmazek če ne boš držal telefona 3 sek popolnoma na miru.

Ales ::

galu je izjavil:

...Je pa verjetno lizika zadnja verzija Androida, ki jo bomo videli na G2.

Čisto možno, upam pa, da ne bo tako. G3 in G4 dobijo Android 6, za G2 pa se zaenkrat samo ugiba in govori o tem, kolikor sem na hitro videl po novicah.

galu ::

blackbfm je izjavil:

Poznam vse te programe, ma ni to to. Sem imel iphone 4 prej pa je bil občutek pri slikanju čist drug. Tukaj pri lgju že ko odpreš kamero pa vidiš da začne slika trokirat, te kar mine ker veš da bo nastal zmazek če ne boš držal telefona 3 sek popolnoma na miru.


Ma ja, TBH, hitrost kamere v low light okolju je res precej slaba. Si mogoče probal G3, če je kaj boljši v tem? Iščem po netu, pa ne najdem primerjav hitrosti zajema slik za ta 2 telefona...

EDIT: našel nekaj: http://www.anandtech.com/show/8169/the-... očitno so pri G3 res naredili napredek
Tako to gre.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: galu ()

galu ::

Pred par leti sem naročil en sandstone case iz Ebaya za par $. Ker se je pred časom izrabil, bi rad mel novega (ampak čim bolj podobnega)... ampak jih ni več.
Zgledal je približno tako: http://www.aliexpress.com/item/5-color-... in tekstura je bila zelo podobna izrabljenemu brusnemu papirju.

Našel sem še samo tega: http://www.ebay.com/itm/PC-Case-with-So... , ki pa s poštnino vred pride cca 25€, pa še tisti logo na zadnji strani mi ni všeč.

Ve kdo, kje (poleg Ebay, Aliexpress), bi lahko tak case našel za bolj normalno ceno?
Tako to gre.

xeroxan44j ::

A je potrebno po updatu, resetirat na tovarniške nastavitve ?

BorutK-73 ::

Ni obvezno, je pa priporočljivo.

Mare3 ::

Na lg g2 d802 imam problem kot je razviden iz slike:


Karkoli probam narediti mi javi to napako. Probal sem posodobiti OTA pa ne gre potem sem poizkusil factory reset in vedno enako. Prebral sem že preveč strani z takim problemom in nobena rešitev mi ne pomaga oz. morda sem tudi kaj narobe naredil med postopkom. Cilj je naložiti custom rom, kar mi pa ta critical error preprečuje. Prosil bi za pomoč oz. če je kdo iz Lj in bližine pripravljen probati še sam usposobiti da bo napaka odpravljena. Lp

klinker ::

A ti boota v sistem?
Za custom rom je treba kaj odklenit, custom recovery, itd
Ce ti niti v sistem ne boota bos mogu v dload mode in fleshnit stock img z LGjevim orodjem, pol pa odklenit, custom recovery in dalje custom rom.

Mare3 ::

Ja telefon boota normalno v sistem. Problem je da mi ne uspe priti v Download mode.

klinker ::

Press volume up to dload mode...to je download mode.

Mare3 ::

Ja ampak ne gre in ko sem enkrat prišel v dload mode še vedno nisem mogel ničesar storiti.

Ales ::

Povej konkretno kaj in na kak način (s čim, itd.) si poskusil storiti in kakšno napako ti prikaže. Vse opiši do potankosti, sicer ti nihče ne more nič svetovati.

Mare3 ::

Bom ko pridem iz službe in še enkrat probam.

Mare3 ::

Ok. Telefon je rootan kar mi potrdi root checker. Ko poizkusim flashati TWRP (kot na prejšnjem telefonu isto lg g2) s programom TWRP Manager, ki mi je prej deloval normalno naredim tako: Kliknem intall twrp, izberem model telefona, izberem twrp za inštalacijo (ponudi mi samo enega in sicer twrp-2.6.3.2-g2d802.img) in ko kliknem istall recovery se začne download, opozori me da naj se prepričam da je bootloader unlockan (nevem sicer zakaj ker ga nisem nikoli odklepal na prejšnjem telefonu), kliknem yes za namestitev in napiše mi: something went wrong. Flashing was unsuccessfull. Either you already have this recovery installed or another error has occurred. Would you like to attemp rebooting to recovery now? Potem probam reboot v recovery in odpre se mi tista napaka s slike v prvem postu. Morda je kriva verzija recovery-ja ampak poizkusil sem tudi z drugimi pa jih ne gre flashati nikakor.

freesty ::

Jaz sem se par dni zajebaval s mojim lg g2. Tako, da imam failsafe nastudiran.

Ce ti ne boota, gres v download mode. Potem pa preko racunalnika nalagas stock rome. Imas metodo TOT in pa kdz. Meni je vedno ena izmed teh delovala. Potem imas telefon na stock in lahko spet od zacetka vse pocnes. Rootas tak takoj. Mas nek .exe, ki ti ga zroota. Potem pa recovery je pomembno, da imas ustrezen in pa potem se ustrezen rom. Jaz sem obupal nad tem.. Mam kar stock kitkat, se mi zdi, da se najboljse dela od teh stock androidov.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

Mare3 ::

Ko prižgem telefon v download mode mi potem odpre Firmware Update in napiše da naj ne ugašam telefona dokler proces ni končan ter stoji na 0%. Je to tisto kar iščem in potem preko računalnika naložim stock rom? Kje najdem stock rom za 32gb verzijo?

freesty ::

Da, to je to.

Poguglaj metode in bos vse nasel.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: freesty ()

blackbfm ::

Probaj najprej z uradnim lg toolom, preden prckas z neuradnimi metodami

Mare3 ::

Delal sem po tem postopku in ko sem že mislil da je uspešno naložil stock rom se je telefon začel sam od sebe resetirati in prižigati, je možno da sem naložil napačen rom?

http://www.droidviews.com/how-to-restor...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mare3 ()

Mare3 ::

Ok po celem dnevu zajebavanja s telefonom in s postopki sem ga le uspel unbrickati ter nekako priti v TWRP, kjer sem naložil custom rom. Unbrick po naslednjem postopku:

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/g...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mare3 ()
1 2
3
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

LG G3 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
24954365 (23549) moxon
»

LG Optimus G2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
8714161 (8495) matjash
»

Kje kupiti Nexus 5 32GB (črn)?

Oddelek: Mobilne tehnologije
264190 (3514) klinker
»

Zamenjava za Gnex

Oddelek: Mobilne tehnologije
152281 (1712) klinker
»

Kje kupiti nexus 5?

Oddelek: Mobilne tehnologije
426933 (5360) blackbfm

Več podobnih tem