Forum » Loža » Power On Network in Xe Coin
Power On Network in Xe Coin
Oldi ::
Pojavil se je nov sistem služenja denarja, tokrat na področju zelenih tehnologij, pametnih omrežij, shranjevanju električne energije...
Odbija me, da gre za mrežni marketing, in da se prirejajo predavanja, eno je danes v Lj. Koji klinac, zakaj ne vse na Youtubu in spletni strani.
No, verjetno je bistvo tule.
Že prvi podatek mi smrdi, 67% elektrike se pa ja ne more izgubiti v omrežju?
Odbija me, da gre za mrežni marketing, in da se prirejajo predavanja, eno je danes v Lj. Koji klinac, zakaj ne vse na Youtubu in spletni strani.
No, verjetno je bistvo tule.
Že prvi podatek mi smrdi, 67% elektrike se pa ja ne more izgubiti v omrežju?
- premaknil iz Problemi človeštva: bluefish ()
gruntfürmich ::
to se lahko prestavi v ložo pod natege.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Kurzweil ::
Je sploh potreben kakšen odgovor? Vsak zrel in razsoden človek je že sam prepoznal stvar, mislim pa da je tale topic zrel za izbris, preden doseže kontra učinek.
Oldi ::
Ker sem imel zastonj prevoz in čas, sem šel na današnjo predstavitev.
Ljubi Bog, ljudje dobijo v treh mesecih povrnjen ves vložek, so bili tam in potrdili, tipični zanesenjaki začetniki piramid, splačalo se je to videti
Ukvarjajo se z neko bio membrano v prahu narejeno iz odpadkov, ki v parih mesecih iz saharskega peska naredi rodovitno zemljo, ki ima na saharskem soncu 22°C.
Solarno elektriko naj bi pridobivali samo da je dan, z njo bi doma polnili baterije, ki nas stanejo 1000€ za kW (ne kWh ampak kW) in potem mi to energijo prodamo sosedu za električni avto, ali jo koristimo, ko ni sonca.
Kje tu vidijo ekonomikoko, 30 let vsak dan en cikel, da pridobiš za baterijo in to pod pogojem, da ti nekdo podari sončno elektrarno, ali da ti da ponoči zastonj elektriko.
Baterijo bi polnili tudi v avtu, iz alternatorja, z odvečno toploto, z zaviranjem in izpuhom. Mimogrede, elektrika iz alternatorja je velikokrat dražja kot iz vtičnice.
Ljubi Bog, ljudje dobijo v treh mesecih povrnjen ves vložek, so bili tam in potrdili, tipični zanesenjaki začetniki piramid, splačalo se je to videti
Ukvarjajo se z neko bio membrano v prahu narejeno iz odpadkov, ki v parih mesecih iz saharskega peska naredi rodovitno zemljo, ki ima na saharskem soncu 22°C.
Solarno elektriko naj bi pridobivali samo da je dan, z njo bi doma polnili baterije, ki nas stanejo 1000€ za kW (ne kWh ampak kW) in potem mi to energijo prodamo sosedu za električni avto, ali jo koristimo, ko ni sonca.
Kje tu vidijo ekonomikoko, 30 let vsak dan en cikel, da pridobiš za baterijo in to pod pogojem, da ti nekdo podari sončno elektrarno, ali da ti da ponoči zastonj elektriko.
Baterijo bi polnili tudi v avtu, iz alternatorja, z odvečno toploto, z zaviranjem in izpuhom. Mimogrede, elektrika iz alternatorja je velikokrat dražja kot iz vtičnice.
supergirl ::
Na hitro:
Power on xpress in njihov xecoin. To je bivši Byxpress z njihovim Mcoinom. Olepšano - mrežni marketing, po domače piramida oziroma nateg. Tole s temi baterijami pa je samo še ena zgodbica poleg, da verjameš. Xecoin tipični scam, ki sploh ne obstaja razen na njihovi menjalnici in bo tako kot prejšnji Mcoin kar naenkrat izginil oziroma ga bodo poimenovali v nek drugi Xcoin hahahaa. Kaj je njihovo glavno delo? Prepričevati folk, da se vpišejo. Račun firme itak v Singapurju heheheh
Malo bolj podrobneje si preberete tukaj:
http://behindmlm.com/mlm-reviews/power-...
Power on xpress in njihov xecoin. To je bivši Byxpress z njihovim Mcoinom. Olepšano - mrežni marketing, po domače piramida oziroma nateg. Tole s temi baterijami pa je samo še ena zgodbica poleg, da verjameš. Xecoin tipični scam, ki sploh ne obstaja razen na njihovi menjalnici in bo tako kot prejšnji Mcoin kar naenkrat izginil oziroma ga bodo poimenovali v nek drugi Xcoin hahahaa. Kaj je njihovo glavno delo? Prepričevati folk, da se vpišejo. Račun firme itak v Singapurju heheheh
Malo bolj podrobneje si preberete tukaj:
http://behindmlm.com/mlm-reviews/power-...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: supergirl ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tesla pozitivno presenetila analitike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 22921 (18711) | bobby |
» | Nemška študija: električna vozila zaslužna za več emisij CO2 kot dizelska (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 22862 (18255) | BlaY0 |
» | Piramidni sistem ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 41672 (23959) | |
⊘ | Ponzijeva shema ByXpress (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 100365 (73353) | krneki0001 |
» | Prizgane luci na avtu in poraba goriva xD (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 38185 (35750) | RejZoR |