» »

V službo po zdravje

V službo po zdravje

martincek1 ::

Trenutno v živo: http://4d.rtvslo.si/zivo/tvs2 :|

V prvem Polnočnem klubu v letu 2017 bomo govorili o zdravju. Osredotočeni na naše službeno in domače okolje bomo spregovorili o tem, katere rakotvorne snovi nas ogrožajo, koliko nam škoduje elektromagnetno polje naprav, ki jih uporabljamo, kaj ugotavlja inšpekcija, kako se izogniti stresu in kako lahko podjetniki sami izdelajo oceno tveganj na delu. Vida Petrovčič je v studio povabila dr. Metodo Dodič Fikfak, Slavka Krištofelca, Igorja Šajna in Natašo Kramar.

nightrage ::

Zanimiv naslov, moj šef je enkrat izjavil, "da moraš z firmo živet", kar pomoje pripomore k boljšemu in zdravemu odnosu do sodelavcev in do odnosa do podjetja samega.

JamesBond ::

Veliko je bilo govora o EM sevanju in vplivu na ljudi. Zgleda je tu še precej neraziskanega, mnenja so pa zelo razdeljena. Zanimivo bo videt, kaj se bo v prihodnosti izkazalo, glede na to, da smo tem stvarem skoraj vsi izpostavljeni.

Invictus ::

nightrage je izjavil:

Zanimiv naslov, moj šef je enkrat izjavil, "da moraš z firmo živet", kar pomoje pripomore k boljšemu in zdravemu odnosu do sodelavcev in do odnosa do podjetja samega.

To predvsem pomaga njegovemu dobičku, ker to pomeni da je tvoja lojalnost neplačana.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

vostok_1 ::

What he said.

Živet s firmo je isto kot z žensko. Če ti ona ne da redno seksat, pol ne boš preveč vesel.
No ajde...razen če maš kake druge benefite, ki ti bolj pomenijo. (da mi ne bo jype spet preveč dihal za vrat)
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()

jype ::

vostok_1> Živet s firmo je isto kot z žensko. Če ti ona ne da redno seksat, pol ne boš preveč vesel.

Kako globoko klerikalno-seksistična opazka.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: njyngs ()

bambam20 ::

nightrage je izjavil:

Vsekakor. če je podjetje tvoje.

Zdrav odnos do podjeta in sodelavcev imaš vseeno, če si notranje čista oseba brez osebnosntih motenj.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Teambuildingi in socializacija s sodelavci zunaj službe (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6914571 (8140) LeQuack

Nova šefica FED-a bo Janet Yellen

Oddelek: Problemi človeštva
8799 (598) bluefish
»

Slovenci ne bomo delali za minimalno plačo! (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15834179 (28883) Mr.B
»

Domače branje: gikovske knjige 2011

Oddelek: Novice / Domače branje
167029 (5347) MrStein
»

Čiščenje CD predvajalnika

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
103418 (3320) jest10

Več podobnih tem