Forum » Mobilne tehnologije » Problemi s kupovanjem preko Windows Trgovine
Problemi s kupovanjem preko Windows Trgovine
BorutO ::
Rad bi si kupil par aplikacij, problem nastane, da imam vse cene v dolarjih. Ko hočem kaj kupiti, imam pod opcijo, dodaj plačilno sredstvo kreditno kartico in paypal. In nastane težava ... Ko hočem v kreditno kartico vnesti številko računa, mi vrže ven pod podatke, neke Združene Države amerike in sploh ni mogoče tega spremeniti, med tem, ko če grem v nastavitve, mi tam vse normalno kaže, da mam nastavljeno vse za slovenijo itd. Kreditna kartica pa je od NKBMja, s katere vedno kupujem preko spleta. Problem je še en ... vsi podatki mi točno kažejo tako na računalniku kot na telefonu, ko grem v nastavitve pa urejanje računa ... a tam pod nakup pa mi takoj avtomatsko pokaže ZDA, ki jih ni mogoče spremeniti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 74 75 76 77 )Oddelek: Loža | 772717 (281) | mgermo |
» | Ebay-Paypal-Top up (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15390 (9520) | dales |
» | Fifa 15 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8149 (4871) | maremare |
» | paypal pomoč... :) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 18246 (9450) | amacar |
» | Lumia 640 mms in ikona za simOddelek: Mobilne tehnologije | 2080 (1819) | menjalnik |