Forum » Operacijski sistemi » raspberry pi 2 b+ KODI
raspberry pi 2 b+ KODI
detroit ::
Pozdravljeni
že kar dolgo nazaj sem dobil image sistema s kodijem za rpi, ne vem kateri os je to v osnovi, pa me zanima kako priti do konzole. Side story: pod networks mi ne najde wireless dongla, samo wired pa bi ga rad instaliral.
lp
že kar dolgo nazaj sem dobil image sistema s kodijem za rpi, ne vem kateri os je to v osnovi, pa me zanima kako priti do konzole. Side story: pod networks mi ne najde wireless dongla, samo wired pa bi ga rad instaliral.
lp
Skero
- spremenil: detroit ()
update:
za sistem mi piše openelec 5.0.8. Sem šel preko sshja gor. Pod ifconfigom mi ne kaže wifi dongla. Torej je to bolj sistemsko vprašanje, kako ga lahko "namestim". Hvala
za sistem mi piše openelec 5.0.8. Sem šel preko sshja gor. Pod ifconfigom mi ne kaže wifi dongla. Torej je to bolj sistemsko vprašanje, kako ga lahko "namestim". Hvala
Skero
hmm res bi se lahko tega lotil, prebral pa sem da shitty chinese brands ne dajeno driverjev v nek repository zato pa ne dela out of the box. sem sprobal tplilink i. dela in se en drug no name in dela medtem ko fensi cisco zopet ne. samo v vednost
Skero
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Raspberry Pi (strani: 1 2 3 4 … 88 89 90 91 )Oddelek: Strojna oprema | 799460 (36587) | Kurzweil |
» | Orange PI (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Strojna oprema | 54727 (18035) | hojnikb |
» | Iskratel-ov NetTop OpenElec, Kodi, IR daljinecOddelek: Pomoč in nasveti | 936 (674) | misek |
» | Raspberry PI in OpenElec (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 13593 (8342) | Matija82 |
» | Xtreamer ali kaj drugega?Oddelek: Zvok in slika | 20067 (19226) | Han |