» »

APTIVA - ko računalnik pride na dom :)

APTIVA - ko računalnik pride na dom :)

Horhe ::

Pa še dost močn je ...pizda pa kera debilna baba to pove krneki...

Pa še zmontirajo ti ga.. ja valda nej dajo men 6000 pa ga pridem prklopt (pa še to je tok z mejhnimi črkami napisan) da sploh ne opaziš) ... mislm a ni to en velik nategovanje .. kva mislte ?
Moja sestra bl obvlada PC k jz ......
  • zaklenil: Thomas ()

Tjulenj ::

ga lahko vzames na n-obrokov... in potem tocno toliko casa se na siroko hodis, tako mocno te nategnejo... brez vazelina sevede. za to se doplaca 49,999SIT*, ampak ni navaden vazelin ampak je tri v enem, super-duper aptiva IBM-vazelin-plus!

*cena je brez DDV :D

andrej ::

me pa res zanima kako ste kupovali racunalnik ko se niste meli blage veze o njem... vsi niso tako izobrazene glede racunalnistva, da bi vse vedeli, zato ze enkrat nehajte s temi neumnostmi.
Za nas racunalnicarje Aptiva res ni dober racunalnik, za enega povprecenga uporanika, ki se noce ubadat s tehnologijo in nima kaksnih znancec, ki bi mu racunalo rithali, pa je dober...

Tjulenj ::

andrej: ze ze, res je da ti vse na pladnju prinesejo pa se v tv reklami je... ampak pametni bo sel v najblizjo racunalnisko trgovino, rekel "jaz bi pa rad imel racunalnik, sem na tv vidu da je to fino pa da dost potegne :D"in bo po vsej verjetnosti prav tako lepo dobil vse skupaj sestavljeno, tudi kdo mu lahko pride na dom sestavit ce je prevelik problem kable priklopit, ki itak samo v eno luknjo pasejo (ce je moji punci ratalo ko je privic racunalnik vidla, pa ga je znala priklopit, pol bo tud drugim normalno razvitim osebkom), pa se ceneje bo. ponavadi veliko ceneje. to, da bo dobil tudi boljso robo (da ni vse integrirano na plati brez moznosti za nadgradnjo) njega ne bo zanimalo, mulca cez dve leti, ko bo postal racunalniski maher in zacel brati slo-tech pa.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

IBM Aptiva in grafična kartica!!!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
7923 (735) bmen
»

Win XP in IBM Aptiva

Oddelek: Pomoč in nasveti
121080 (879) Lunik
»

IBM Aptiva (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
633849 (2898) rc-car
»

IBM Aptiva

Oddelek: Strojna oprema
221569 (1249) piko
»

odlocil sem se za IBM Aptivo..:))

Oddelek: Kaj kupiti
261743 (1262) Justy

Več podobnih tem