» »

ZAKAJ...

ZAKAJ...

cc ::

Mi ne objavi odzadja moje strani. Narejena je z Front pageom. Daj naj kdo pogleda in mi pove kaj naj naredim. KLIK!

Tjulenj ::

mogoce zaradi presledka? ce je sploh pravi direktorij

yimi ::

Fp stinks... Jest vse na roke pišem, sicer mal delam v Dreamweaverju, sam ta mi tud smrdi, ker mi vcasih kako veliko glupost nardi.
Torej Beležnica rulja.:D

darh ::

cc: path za bg slikico je: ../Moje%20slike/bg0009.gif, pa že tko maš na rooto stranm tko da ne vem kam boš šu še nužje ( ../ ). Peesda.. a se windows userji me morte navadt da obstajajo tud sistemi, k so obuctljivi na velike in male crke, iz tega sledi da se za web devel uporablja samo male crke, razen seveda ce tocno ves kaj delas... pa cudno da nisi se kakega šumnika notr prbil.... hehehe

yimi: svaka ti čast, če use na roke pišeš... a to tud kake recimo 300 podstrani velke projekte ?
Excuses are useless! Results are priceless!

Tjulenj ::

xbite: ni nujn daj na rootu... drgac se pa strinjam s tabo in pizdenjem cez ljudi ki ne znajo izbirati imen (male-velike crke, itak ne vedo kaj je razlika, presledki, sumniki, po moznosti se ene tri vrstice dolgo ime... za znoret)

yimi: to je pa se stara sola a? :D jaz sem se pa kar navadil FP-ja in podobne navlake, ampak brez rocnega editiranja na koncu se vedno ne gre :D

darh ::

ja jest sm mal prej narobe povedu... ročno pisanje HTML kode rox... ampak sam za popravljanje gluposti, ki jih visual editorji nardijo, da bi se pa lohtu enga velkega projekta pisat na roke, pa popizdiš.. jest mam najrajš kombinacijo Dreamweaver in Ultraedit ... then... you can do magic... hehehe 8-)8-)8-)

tjulenj: zgleda da je na rooto ( stran, ne slika ), itak pa direktorij "Moje slike" ne obstaja... usaj tam k sem ga jest isku ne... :D
Excuses are useless! Results are priceless!

yimi ::

Tjulenj: res je. Vsaj na koncu je treba malo po tipati html. Drgač pa itaq veliko pišem php itd. tiso pa tko ni graficno :)
Predstavljajte si...grafični php ali asp urejevalnik:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bo ročno pisanje izumrlo? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8018669 (15081) Jerry000
»

Slo-Tech GNU/Linux [vprašanja, problemi, predlogi] (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

Oddelek: Operacijski sistemi
190297429 (25086) Skrat
»

težave z geslom v wordu

Oddelek: Programska oprema
222202 (1900) d_dunka
»

Podstrani na spletnih straneh

Oddelek: Izdelava spletišč
211546 (1335) Jan987

Več podobnih tem