Forum » Kaj kupiti » Gaming Headset
Gaming Headset
IcyFox ::
Pozdravljeni, iščem gaming headset za ceno okoli 50 EUR. Pogoji so samo, da ne deluje preko USB vmesnika (torej navaden 3,5mm input), da so udobne in da imajo ok mikrofon. Možen nakup tudi iz tujine. Kaj priporočate?
r3dkv1c4 ::
Zakaj 3,5mm jack?
Zakaj preko USB-ja ni ok?
Zakaj preko USB-ja ni ok?
Vsaka stvar ima svojo mejo.
You can ban me, but you can't shut me down!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: r3dkv1c4 ()
Ampak za tvoje težave niso bile krive slušalke.
To kar si ti želiš je brezpredmetno, ker moraš prvo rešit problem z usb porti na kišti in pa driverji.
To kar si ti želiš je brezpredmetno, ker moraš prvo rešit problem z usb porti na kišti in pa driverji.
Ampak za tvoje težave niso bile krive slušalke.
Ni težave v USB portih, ker je bilo isto na starem PC-ju in je enako na novem, ne glede na to v kateri port jih priklopim + imam najnovejše driverje...
Z mikrofonom ali brez?
Zaupaj mi s katerimi slušalkami si imel težave z mikrofonom?
Zaupaj mi s katerimi slušalkami si imel težave z mikrofonom?
Zgodovina sprememb…
Genius GX Cavimanus
Dobro....začel si ok...izkusil sranje...zdaj si na pravi poti, da si kupiš spodobne slušalke.
Je mikrofon nuja?
Dobiš kakšen link tekom dneva.
Zgodovina sprememb…
Genius GX Cavimanus
Dobro....začel si ok...izkusil sranje...zdaj si na pravi poti, da si kupiš spodobne slušalke.
Je mikrofon nuja?
Dobiš kakšen link tekom dneva.
Je nuja ja, sem pa mel prej G230 (ki niso bile USB) in so bile super slušalke, na žalost se je odlomil mikrofon...
sem gledal te, ampak pri nas nisem našel neke primerne cena, ampak ta je kar ok. Koliko pa stane pošnina iz K&M computers?
sem gledal te, ampak pri nas nisem našel neke primerne cena, ampak ta je kar ok. Koliko pa stane pošnina iz K&M computers?
https://www.amazon.it/Logitech-Cuffia-G...
Recimo tele so najceneje....max 9EUR je poštnine.....
drugače pa poglej na paypal, ker ima K&M možnost plačila preko paypala.
Zgodovina sprememb…
Bobihari55 ::
Znaima me, če kdo ve, kako glasen je AMD A10 7800 procesor ? No pa še, če je računalnik z AMD 10, 12 GB Ram, 2Tb disk vreden nakupa za 400 EUR ?
Gogyto ::
Danes sem G230 gledal v Big bang v Cityparku Ljubljana, cena 54 EUR.
EDIT: na K&M mi s stroški pošiljanja kaže 45,56 EUR
EDIT: na K&M mi s stroški pošiljanja kaže 45,56 EUR
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gogyto ()
grašek ::
https://www.conrad.si/Studijske-slusalk...
+
https://www.conrad.si/?websale8=conrad-...
Si na 50€. Ne kupuj gaming headsetov ker so krš. !
+
https://www.conrad.si/?websale8=conrad-...
Si na 50€. Ne kupuj gaming headsetov ker so krš. !
Sem se dejansko odločil da bom vzel čisto navadne slušalke brez mikrofona, saj res redko uporabljam mikrofon. Priporočate kake do 50 EUR (morda brezžične)?
grašek ::
Te superluxove, naj te cena ne zavede, ker se lahko primerjajo z drazjimi AKG / Beyerdinamic / AT slušalkami.
Edina slabost so blazinice, boš moral dodatnih 5€ investirat za njih.
Te superluxove, naj te cena ne zavede, ker se lahko primerjajo z drazjimi AKG / Beyerdinamic / AT slušalkami.
pošlješ link še za blazinice?
sem pa drugače gledal te: https://www.bigbang.si/slusalka/t450bt-...
Sem se dejansko odločil da bom vzel čisto navadne slušalke brez mikrofona, saj res redko uporabljam mikrofon. Priporočate kake do 50 EUR (morda brezžične)?
Wireless do 50€ niso vredne nič.
Še več...škoda časa in denarja in truda, da bi se sploh spravil iskat in kupovat.
Dejstvo je, da sem te ravno zaradi tega vprašal, če je mic nuja, ker je tip včeraj prodajal senheiser hd585, za sitne pare.
Če želiš kvaliteto na long term, sigurno je Senheiser prva opcija.
Pri njih se nikoli ne zmotiš.
Če zasledim še kaj ugodnega, ti javim.
Mogoče se da kje.
Jas sem naročil svoje iz Aliexpressa, samo sem čakal 1 mesec.
katere pa iz aliexpressa, ker jih je tok?
nobene
Zgodovina sprememb…
Ne bi kupoval od druge osebe, izključno iz trgovine. Katere potem ti priporočaš do 50 EUR?
Ne bi kupoval od druge osebe, izključno iz trgovine. Katere potem ti priporočaš do 50 EUR?
Mi je jasno.
Ne zaganjaj se z nakupom, ker boš razočaran....počasi, rajši potrpi tudi kakšen teden....slušalke se kupuje potrpežljivo.
Prihajajo prazniki, veseli december je tu in akcij bo, kot listja....to ti želim povedat.
Še najceneje jih boš dobil pa prvi teden januarja, ko bodo post-ackcijske cene.....še cenejše.
Zgodovina sprememb…
Mi je jasno.
Ne zaganjaj se z nakupom, ker boš razočaran....počasi, rajši potrpi tudi kakšen teden....slušalke se kupuje potrpežljivo.
Se mi sploh ne mudi, zato me zanima mnenje več ljudi, pa tudi sam malo iščem da se ne opečem kot sem se že mnogokrat prej
tiborrr ::
Jaz sem nabavil te za 75EUR - Razer Blackshark 2. Moram priznati, da je bil impulziven nakup predvsem zaradi izgleda, za sobni fligh simulator. Kvaliteta zvoka je bila v drugem planu.
http://www.razerzone.com/gaming-audio/r...
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Jaz sem nabavil te za 75EUR - Razer Blackshark 2. Moram priznati, da je bil impulziven nakup predvsem zaradi izgleda, za sobni fligh simulator. Kvaliteta zvoka je bila v drugem planu.
Si najbrž prebral prvi post in potem nič več....
Človek kupuje slušalke brez mikrofona na 3,5 jack....druga zadeva pri tvojem postu pa je, razer.
Razer je sranje....z velikim S.
Na daleč se izogibat razerju, če ne želiš glavobola.
Te slušalke so na 3.5mm (dvojni) vtič. Resda moraš dokupiti razdelilec za vhod in izhod, ampak so 3.5mm.
Zanimivo, lastim si kar nekaj Razer opreme in z nobeno ni do sedaj bilo težav.
Imam tudi stare Koss slušalke iz osemdesetih, tako da ne rabim poslušati še litanij o 'kvaliteti' zvoka. Človek rabi slušalke za igrice, torej da bo solidno pokalo in treskalo.
Imam tudi stare Koss slušalke iz osemdesetih, tako da ne rabim poslušati še litanij o 'kvaliteti' zvoka. Človek rabi slušalke za igrice, torej da bo solidno pokalo in treskalo.
Te slušalke so na 3.5mm (dvojni) vtič. Resda moraš dokupiti razdelilec za vhod in izhod, ampak so 3.5mm.
Oprosti...ampak od Razerja mi edino služi samo podloga...ostalo je počepnilo, še predno sem začel resno uporabljat.
O problem z Razerjem ne bom razgljabljal, ker ti stric gugl preveč pove.
O ceni je tako ali tako nesmiselno govorit glede na konkurenco.
Še kaj?
Človek kupuje slušalke, ki mu bodo služile in ne da mu bo samo treskalo in pokalo.....
Kaj takega spremljaj.
Zgodovina sprememb…
Torej, omenil si Razer in sranje z velikim S. Kaj točno je narobe s tistimi slušalkami, razen tega, da si je OP vmes premislil in ne potrebuje mikrofona? QC/QA? To ima vsaka firma, ki prodaja resne količine robe s tem težave. Zato imamo garancijo.
Jaz pobijem vsaj po tri ASUS plate na leto. Je zato ASUS sranje z velikim S? Ali to kaj pove o mojem načinu uporabe zadeve?
Jaz pobijem vsaj po tri ASUS plate na leto. Je zato ASUS sranje z velikim S? Ali to kaj pove o mojem načinu uporabe zadeve?
O Razerju ni treba debatirat, za to ceno grozna kvaliteta, sem imel prej 2 miški in sta obe crknili zelo hitro.
Da pa tri plate na leto pobiješ je pa tut mal čudno. Kaj sediš na njih?
Kaj točno je narobe s tistimi slušalkami
S slušalkami verjetno nič, s tabo je nekaj narobe.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: tiborrr ()
te, ki si jih prej omenil so krepko čez budget...
kaj pa Senheiser HD 451?
kaj pa Senheiser HD 451?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IcyFox ()
Kaj točno je narobe s tistimi slušalkami
S slušalkami verjetno nič, s tabo je nekaj narobe.
Prosim za razlago?
Lahko bi dal enako vprašanje, kako to, da pobiješ dve miši v kratkem času? Pač, vsak ima svoje načine uporabe, ki so bolj ali manj kompatibilni z garancijskimi pogoji.
zav naslednjih tednih sem mislil, da si kaj poglej kaj v tem rangu....bo sigurno do 50% dol
zav naslednjih tednih sem mislil, da si kaj poglej kaj v tem rangu....bo sigurno do 50% dol
Mnenje glede Senheiser HD451?
Kar se mojih izkušenj tiče....sicer jih kake 3 leta nimam več ampak vseh 3 pare, ki sem jih dal skozi, lahko rečem le, da so super glede zvoka, udobne, lahko sem jih imel gor po več ur in ni glava niti švicala niti ušesa niso bila prevroča.
Mehka za nosit.
Nikoli se mi ni nič pokvarilo...pa tudi na splošno je malo reklamacij.
Mnenje glede Senheiser HD451?
Kar se mojih izkušenj tiče....sicer jih kake 3 leta nimam več ampak vseh 3 pare, ki sem jih dal skozi, lahko rečem le, da so super glede zvoka, udobne, lahko sem jih imel gor po več ur in ni glava niti švicala niti ušesa niso bila prevroča.
Mehka za nosit.
Nikoli se mi ni nič pokvarilo...pa tudi na splošno je malo reklamacij.
super, so tudi na izgled zelo simpatične. Torej te ali JBL T450BT?
Pozdrav, se vračam v temo z novimi informacijami. Sem že naročil Senheiser HD451, in bom naročil posebej še ene z mikrofonom (gaming). Izbor sem zožil na naslednje tri (zelo podobna cena):
HyperX Cloud Stinger
Logitech G230
Razer Kraken USB
Katere od teh priporočate?
HyperX Cloud Stinger
Logitech G230
Razer Kraken USB
Katere od teh priporočate?
Leprechaun ::
Do 50€ kaj takega mogoče.
https://eigre.si/odprodaja-akcija-eigre... ali https://eigre.si/slusalke-1406980548/ki...
https://eigre.si/odprodaja-akcija-eigre... ali https://eigre.si/slusalke-1406980548/ki...
Isotropic ::
Torej, omenil si Razer in sranje z velikim S. Kaj točno je narobe s tistimi slušalkami, razen tega, da si je OP vmes premislil in ne potrebuje mikrofona? QC/QA? To ima vsaka firma, ki prodaja resne količine robe s tem težave. Zato imamo garancijo.
kaj pa delaš z njimi, extreme OC?
pipicar ::
Zdravo, bom kr tole temo izkoristo. Kdo pozna omenjeno trgovino in zakaj so te slušalke 50€ ceneje kot drugod https://www.3xbe.net/racunalniska-oprem...
BladE_ ::
To je uvoznik za Steelseries in ima mogoče nekaj ekstra kosov za ekstra ceno... Samo kupi, če je res, da so cenejše, za nateg sigurno ne gre... prej za napako. Lahko pa namesto na forum napišeš mail direktno k njim.
Akcija - Reakcija
yayo ::
tale prostorski zvok v slušalkah je res za kaj? Jaz imam ene stare AKG K240 DF in ene Sennheiser HD598SR katere uporabljam tako za PC kot za PS4. Kaj konkretnega bi pridobil s specifičnim gaming headsetom (razen mikrofona), kvaliteto zvoka najbrž ne, je prostorska slika res bolj igram primerna?
IvoJan ::
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere slušalke kupiti? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 26826 (1679) | estons |
» | Gaming SlušalkeOddelek: Pomoč in nasveti | 5874 (4177) | darkz |
» | SlušalkeOddelek: Zvok in slika | 2084 (1276) | kunigunda |
» | Gaming slušalke (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15096 (13256) | dottor |
» | gaming slušalke (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10799 (9366) | r3dkv1c4 |