Forum » Mobilne tehnologije » najcenejsa SIM kartica?
najcenejsa SIM kartica?
sarma832 ::
Zanima me katera sim kartica je najcenejsa?
Potreboval bi za potrditev telefonske stevilke, moja trenutna je ze uporabljena in potrebujem se eno, ki pa jo zelim imeti pri sebi.
V sparu sem videl spar mobil za 2,5Eur... pa lahko tam npr prejmes SMS brez da bi prej nalozil dobroimetje?
Potreboval bi za potrditev telefonske stevilke, moja trenutna je ze uporabljena in potrebujem se eno, ki pa jo zelim imeti pri sebi.
V sparu sem videl spar mobil za 2,5Eur... pa lahko tam npr prejmes SMS brez da bi prej nalozil dobroimetje?
sarma832 ::
m3k ::
SIM Hip mobil - če želite novo mobilno številko. SIM kartica, ki jo lahko uporabite takoj, saj ima prednaložeih brezplačnih 100 enot.
Petrol eShop - akcijska cena: 2,59€
Mirko tipka na radirko ////
jusv ::
To pa ne vem. Lahko pa potrdim da je na telemachu 4€ in ima gor že nekaj stanja.
Če kupiš na petrolu je takšna cena. Naloženih gor pa je 5€ dobroimetja. Polniš pa lahko tudi samo za 2€.
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izi mobil mnenja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 90972 (10440) | Jerry000 |
» | Spar mobil (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 157919 (22640) | Steinkauz |
» | kateri predplačniški paket? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 43551 (19897) | VrtniPalcek |
» | Menjava operaterjaOddelek: Mobilne tehnologije | 7875 (6311) | dirkac71 |