Forum » Mobilne tehnologije » Galaxy Tab A 10.1
Galaxy Tab A 10.1
andro999 ::
Zdravo,
Ker nisem zasledil nobene teme o tem sem odprl novo. Zanima me če ga ima sploh kdo ter če je dovolj dober za vsakodnevne stvari? Pa če je dovolj zmogljiv za opravljanje funcij v MS office (excel, word) da bi ga mel za na faks tud kdaj? Prebral in pogledal sem si že na youtubi mnenja pa po forumih sam ni veliko napisanega glede uporabe office programov.
Hvala za odgovore že vnaprej.
Lep pozdrav,
Andrej
Ker nisem zasledil nobene teme o tem sem odprl novo. Zanima me če ga ima sploh kdo ter če je dovolj dober za vsakodnevne stvari? Pa če je dovolj zmogljiv za opravljanje funcij v MS office (excel, word) da bi ga mel za na faks tud kdaj? Prebral in pogledal sem si že na youtubi mnenja pa po forumih sam ni veliko napisanega glede uporabe office programov.
Hvala za odgovore že vnaprej.
Lep pozdrav,
Andrej
BOCo. ::
Sem zadovoljen s tablico, za vsakodnevne stvari je kar dovolj. Težava je edino pomanjkanje prostora (16GB) po določenem času. Zadeva deluje kar tekoče.
Za uporabo Office orodij ti priporočam tipkovnico in pa kakšen stylus. Čeprav gre tudi s "tipkanjem" po zaslonu. Office je skorajda identičen orodja na PCjih, pač manjkajo katere dodatne funkcionalnosti, vendar za osnovno uporabo je popolnoma dovolj.
Za uporabo Office orodij ti priporočam tipkovnico in pa kakšen stylus. Čeprav gre tudi s "tipkanjem" po zaslonu. Office je skorajda identičen orodja na PCjih, pač manjkajo katere dodatne funkcionalnosti, vendar za osnovno uporabo je popolnoma dovolj.
Ok hvala. Potem bo dovolj, tipkovnico sem imel itak namen še kasneje nabavit. Stylus misliš pa kaj?
Ma še kdo kakšno izkušnjo s to tablico? Sedaj moram itak počakat da bo pri telekomu na zalogi, ker je trenutno nimajo razen z LTE, kar pa ne rabim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nakup surface pro 4Oddelek: Pomoč in nasveti | 4612 (3267) | billy |
» | Lanska prodaja računalnikov katastrofalna, še zlasti v Evropi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 27633 (22508) | D3m |
» | Microsoft razprodaja še Surface Pro (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 51157 (46167) | HunterMan |
» | Alternative iPadu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 18597 (16159) | Stark |