Forum » Omrežja in internet » Kazaa 2.5 problem
Kazaa 2.5 problem
jerko4 ::
Hej!
Zanima me zakaj ko inštaleram kazo napiše da je prišlo do problema. Kazaa ne more delovati ker nj bi mel naložen nek program proti unim oglasom k se ti skos pržigajo. Kako bi se to uredil?
Ajde!
JErneJ
Zanima me zakaj ko inštaleram kazo napiše da je prišlo do problema. Kazaa ne more delovati ker nj bi mel naložen nek program proti unim oglasom k se ti skos pržigajo. Kako bi se to uredil?
Ajde!
JErneJ
root987 ::
Verjetno imaš kak software proti spywaru. To pusti. Potem pa zbriši Kazaa in namesti Kazaa lite. Nato pa ponovno zaženi tisti anti-spyware program in počisti VSE. En izmed boljših programov proti spywaru je Ad-aware.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Zgodovina sprememb…
- spremenil: root987 ()
pivmik ::
Downloadaj raje Kazaa LITE ki nima nobenih reklam in spy programov. Pa še deluje dosti boljše in ima več nastavitev.
Google: Kazaa LITE
Google: Kazaa LITE
LP, Gregor GRE^
OldSkul ::
Jao, tale nova Kazaa 2.5 nima spyware-a, tako da veste.Samo problem je da tega programa ne morem inštalirat, ker mi nekaj noče prenest iz interneta.Zgleda da bom moral probati jutri.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Konec KaZaA LiteOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2964 (2964) | blank3 |
» | Ali kdo uporablja iMESH?Oddelek: Programska oprema | 1993 (1731) | pivmik |
» | download (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 8185 (7159) | Tic |
» | Kateri je poleg Kazaa 2.0 najboljsi?Oddelek: Programska oprema | 2629 (1903) | cybermedo |
» | Resnica o KazaaOddelek: Omrežja in internet | 1569 (1083) | Tr0n |