Forum » Izdelava spletišč » Wordpress članki
Wordpress članki
4nn4 ::
Pozdravljeni,
urejam wordpress stran in sem naletela na težavo. Ko objavim članek, se mi na strani pokaže le naslov članka, ko želim odpreti vsebino, se le-ta ne pokaže (odpre prazen članek).
Ima morda kdo idejo, kaj je narobe in kako to popraviti?
urejam wordpress stran in sem naletela na težavo. Ko objavim članek, se mi na strani pokaže le naslov članka, ko želim odpreti vsebino, se le-ta ne pokaže (odpre prazen članek).
Ima morda kdo idejo, kaj je narobe in kako to popraviti?
Vice ::
4nn4 identičen odgovor na vprašanje, ki si ga postavil, boš dobil tudi pri mehaniku, ko ga boš vprašal, da naj ti pove kaj je narobe pri avtomobilu, da takrat, ko vstaviš ključ ne spelje.
4nn4 ::
Hvala za pomoč, našla rešitev.
Vice, vprašala sem zato, ker nisem poznala odgovora. Prihrani komentarje za kam drugam.
Vice, vprašala sem zato, ker nisem poznala odgovora. Prihrani komentarje za kam drugam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mnenje spletne strani : FreakDizajn.si (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 5771 (4449) | Tydek |
» | ocenite stran (ja spet:)) (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15084 (12047) | Tody |
» | Še eno mnenje o straniOddelek: Izdelava spletišč | 743 (651) | techfreak :) |
» | Pretvorba DIVX v KVCD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 28388 (7824) | LexLuthor |