Forum » Kaj kupiti » Nakup tablice
Nakup tablice
paggy ::
Pozdravljeni!
Sem v procesu nakupa tablice, oziroma kaj podobnega, ki pa naj bi imel določene specifikacije, saj bi ga imel za:
1. gledanje filmov na TV, torej mora imeti grafični izhod, ki ga lahko priključim na HDMI, kot tudi USB, da prenesem filme s stacionarca
2. gledanje ameriškega nogometa prek neta, s tem posledično na TV, kjer je zadeva v pop-up oknu in mislim da rabiš adobe ali javo, da zadevo lahko gledaš,
3. internetno povezavo preko SIM kartice, ker sem veliko na jadrnici in bi imel točno vremensko napoved.
Torej kaj priporočate oziroma ali bi se našlo kaj, ki bi mi vse to pokrilo?
Sem v procesu nakupa tablice, oziroma kaj podobnega, ki pa naj bi imel določene specifikacije, saj bi ga imel za:
1. gledanje filmov na TV, torej mora imeti grafični izhod, ki ga lahko priključim na HDMI, kot tudi USB, da prenesem filme s stacionarca
2. gledanje ameriškega nogometa prek neta, s tem posledično na TV, kjer je zadeva v pop-up oknu in mislim da rabiš adobe ali javo, da zadevo lahko gledaš,
3. internetno povezavo preko SIM kartice, ker sem veliko na jadrnici in bi imel točno vremensko napoved.
Torej kaj priporočate oziroma ali bi se našlo kaj, ki bi mi vse to pokrilo?
If you wanna be good, you have to crash. We crash a lot!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android box vs Apple TV?Oddelek: Pomoč in nasveti | 7665 (4438) | Map |
⊘ | Shranjevanje filmov (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6098 (5457) | Mavrik |
» | Kako najceneje gledati Full HD?Oddelek: Zvok in slika | 4252 (3790) | polde66 |
» | ASROCK -ION 330 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 18701 (9876) | OK.d |
» | Različne resolucije na TV in monitorju!Oddelek: Zvok in slika | 1425 (1205) | CaqKa |