Forum » Loža » Kako do internetne TV?
Kako do internetne TV?
forplan ::
Rad bi imel TV oz internetno TV tako da bi lahko gledal preko računalnika (obvezno pogled nazaj , a se izognem reklamam in pa da lahko gledat takrat ko je čas)
Vem da imajo Telekom, AMIS... možnosti za svoje naročnike internet TV. Zaradi lokacije nimam možnosti priključitve na bilo katero omrežje razen lokalna kabelska TV, ki pa nima kaj takšnega. Spraševal sem že pri ponudnikih pa noben ne ponuja samo to ampak v kompletu s ostalimi storitvami.
Obstajala bi recimo varianta, da mi nekdo (proda, oddaja) dostop do recimo TVIN (vendar koliko razumem bi s tem dobil tudi dostop do ostalih pravic recimo spreminjane shem, dodatkov in je zato delikatno če bi mi ldo odstopil to).
Poznate kakšno storitev oziroma način da pridem do TV :)
Vem da imajo Telekom, AMIS... možnosti za svoje naročnike internet TV. Zaradi lokacije nimam možnosti priključitve na bilo katero omrežje razen lokalna kabelska TV, ki pa nima kaj takšnega. Spraševal sem že pri ponudnikih pa noben ne ponuja samo to ampak v kompletu s ostalimi storitvami.
Obstajala bi recimo varianta, da mi nekdo (proda, oddaja) dostop do recimo TVIN (vendar koliko razumem bi s tem dobil tudi dostop do ostalih pravic recimo spreminjane shem, dodatkov in je zato delikatno če bi mi ldo odstopil to).
Poznate kakšno storitev oziroma način da pridem do TV :)
da se strinjam
bojanpo ::
Seveda je. Preveri najprej pri prijateljih/znancih ;) Sam uporabljam T2go, Amis Mobia Tv, Siol Twin - vsak z svojim naborom SD in HD kanalov. Pride prav v tujini ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VPN (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 16454 (7128) | rkobarov |
» | Amis MobiaTVOddelek: Pomoč in nasveti | 4676 (1988) | 1pioneer |
» | Telesat JeseniceOddelek: Omrežja in internet | 2211 (1677) | vander |
» | Siol bo podražil TV (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 13745 (7248) | Tilen |
» | AMIS air Triple Play (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 25093 (12812) | c5n9 |