Forum » Igre » The Longest Journey tezava.
The Longest Journey tezava.
Azz_Kikr ::
Vem, da ni vec nov spil, toda zanima me, ce je imel kdo z igranjem na XP-jih kake tezave? Namrec, meni sredi drugega poglavja igro enostavno zapre in nic ne pomaga, nikakor je ne morem nadaljevat. Niti s ponovno instalacijo, niti z igranjem od začetka. Iskal sem na netu kak patch (mogoce za XP sistem), vendar ga nisem našel... Mi lahko kdo kaj svetuje?
Lp, Azz_Kikr
Ena izmed rešitev bi tudi bila, če bi mi kdo poslal savegame recimo od kake naslednje slike, pa bi tole enostavno preskocil... Ceprav nisem najbolj navdusen nad tem...
Lp, Azz_Kikr
Ena izmed rešitev bi tudi bila, če bi mi kdo poslal savegame recimo od kake naslednje slike, pa bi tole enostavno preskocil... Ceprav nisem najbolj navdusen nad tem...
If sometimes you feel yourself little, useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!
- spremenil: Azz_Kikr ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neverwinter MMO (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 19463 (8714) | Lizzy |
» | eSports: Kaj spremljate? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 9455 (8124) | m0LN4r |
» | Kaj je freemium in zakaj lahko stane več tisoč dolarjevOddelek: Novice / Rezultati | 13129 (10813) | nejcpirc |
» | Guitar Hero 3: Legends of Rock (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 8902 (5967) | dinozaver7 |
» | NEST.2008 v petek (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / NEST | 10060 (5826) | Dami |