» »

SB Live! in Collin 3

SB Live! in Collin 3

Fizikalko ::

S kdorkoli ve, zakaj mi vse hrešči :| , ko vozim Collina posebej pri fokusu)? Mam zadnje driverje za sb live (čeprav so že kar stari, Creative ;(( !). A komu, ki ma tudi SB live!, dela bp?

pingo76 ::

Brez problema. Driverji pa so iz 117natlačenke :D.
Sicer pa se lahko pohvalim da nimam problemov sploh, razen pri dodatku za neverwinter nights-e... - buggy as hell!

LeQuack ::

Jst sm ze obupu nad SB Live!, tud men je skoz hrescal in tud v kolinu 3, pa ce sm mel driverje od creative (bruh) al pa une k pridejo zravn xpjev. Pomagal je sicer ce sm v winsih glavni volume control dal na nekje polovico, ker ocitno eax efekti gredo dosti cez mejo max volumna in zato vse hresci. Zdej pa mam nforce2 in je ze gor 6kanalna kartica ki celo dela fajn.

bf4ed ::

Jaz sem mel že 2x probleme z creative zvočnimi isto je vse hreščalo.

Nikoli več, raje bom nabavil nf2 plato pa še manj procesor obremenjuje kak audiđy.>:D

pingo76 ::

Btw, live 5.1 obremenjuje manj kot audigy on audigy2, spljoh je ena najmanj obremenjujočih kartic...
Hrešči? Wtf? Sigurno bi opažil ker se ukvarjam z videomontažo in imam zelo rad igre ter imam komplet avdiofilskih slušalk. Drži pa, da če daš volume na 100% je joj z eax-om. Kdo pa rabi volume na 100%? Boljši zvočniki ali pa slušalke...
Nikoli imel boljše kartice v življenju, razen creative SB 16. Audigiyu 2 pa zavidam le ASIO driverje.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

katero zvočno kartico (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
796970 (5437) strumf666
»

Test Creative X-Fi

Oddelek: Novice / Zvočne kartice
355649 (3665) Gregor P
»

Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zvočne kartice
598616 (7411) matjash
»

SB Live! 5.1 Digital in "pokajoci" zvok

Oddelek: Pomoč in nasveti
111335 (1209) kriko1
»

Hreščanje zvoka pri snemanju z mikrofonom.

Oddelek: Zvok in slika
141541 (1421) iElectric

Več podobnih tem