Forum » Pomoč in nasveti » Paypal (MasterCard, Visa) posojilo
Paypal (MasterCard, Visa) posojilo
janezekk ::
Zdravo,
bi bil mogoče kdo pripravljen posoditi 45€ za naročilo preko Gearbesta in Fasttecha? Je nek časovno omejen deal, pa mi ni ratalo pravočasno nakazat na kartico. Plačam pa pač lahko osebno (čez teden MB, čez vikend Zasavje) ali pa pač potem nakažem na trr.
ZS, če je kdo mogoče
bi bil mogoče kdo pripravljen posoditi 45€ za naročilo preko Gearbesta in Fasttecha? Je nek časovno omejen deal, pa mi ni ratalo pravočasno nakazat na kartico. Plačam pa pač lahko osebno (čez teden MB, čez vikend Zasavje) ali pa pač potem nakažem na trr.
ZS, če je kdo mogoče
Mare2 ::
Zdravo,
ZS, če je kdo mogoče
Po 28-ih dneh od dne 23.09.2016 si član na SLO-TECH. Še nisi zaupanja vreden član. Kateri nck si imel pa prej? :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
janezekk ::
Zdravo,
ZS, če je kdo mogoče
Po 28-ih dneh od dne 23.09.2016 si član na SLO-TECH. Še nisi zaupanja vreden član. Kateri nck si imel pa prej? :)
Jancheq99 :)
Mare2 ::
Jancheq99 :)
Jqz itak nisem iz vaših koncev, sedaj boš zagotovo dobil posojilo, ker si priznal, kdo si. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GearBest in dostava (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 24038 (13731) | SoulMan |
» | Kateri pametni telefon?Oddelek: Kaj kupiti | 1478 (1240) | schurda |
» | Ebay-Paypal-Top up (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15387 (9517) | dales |
» | Denar ni prišel na TRROddelek: Loža | 4747 (3402) | Enterprise |
» | Začetniška pomoč pri PaypaluOddelek: Pomoč in nasveti | 1962 (1828) | knesz |