» »

Mi lahko kdo razloži facebook prijavo prosim

Mi lahko kdo razloži facebook prijavo prosim

MUC ::

Ker nisem na facebooku ali na katerem drugem socialnem omrežju, sem popolni neznalec na tem področju.

Imam pa vprašanje za vas, ki ste bolj aktivni na tem področju.

Zanima me, če na spletno stran dodam prijavo s facebook profilom, ali imam lahko še kaj več od tega, kot samo golo poenostavitev prijave in da registracija za uporabnike ni potrebna.

Zanima me, če na ta način lahko dobim dodatne prijatelje, ki mi sledijo, mi všečkajo, kaj lahko iz tega še iztržim?

Hvala za razsvetljenje :)

nikjozo ::

seveda, tista prijava je tebi namenjena za prijavo uporabnikov na stran in zbiranje všečkov, facebooku pa za sledenje uporabnikov in posledično reklamiranje. Samo folk vedno manj všečka in deli vsebino, ker postaja imun od preveč tega balasta.

Mare2 ::

MUC je izjavil:

mi všečkajo, kaj lahko iz tega še iztržim?

Hvala za razsvetljenje :)

Za všečke razpiši nagrado Vinjeta zastonj. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

Kje pa jaz vidim, kdo se je tako prijavil, razen če njegove podatke ne srhanim v svojo bazo ob prijavi.

Ali jim tako registriranim kasneje preko facebooka lahko pošljem sporočilo? Ali imam njhov seznam tudi na facebooku?

nikjozo ::

ustvari skupino pa boš imel pregled nad statistiko obiska

Se pravi lahko ustvarim skupino in naredim, da se mi vsi, ki se logirajo dodajo v to skupino?

Sem res popolni neznalec in mi zato enostavčni odgovori bore malo pomagajo :)

Hvala.

Mare2 ::

Saj ni čudno, ker ni vzročne zveze... :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

slodreamer ::

MUC je izjavil:

Se pravi lahko ustvarim skupino in naredim, da se mi vsi, ki se logirajo dodajo v to skupino?
Sem res popolni neznalec in mi zato enostavčni odgovori bore malo pomagajo :)
Hvala.

Ob kreiranju aplikacije za facebook login definiraš katera dovoljenja zahtevaš od uporabnika, in facebook ga na to opozori preden se prijavi s facebook računom. Podobno kot pri nameščanju Android aplikacije. Osnovna možnost so samo osnovni podatki - ime, priimek, email.
vir

@slodreamer: to mi je jasno, sem prebral v navodilih.
Kaj pa potem ko imam seznam uporabnikov v lokalni bazi, ko se registrirajo .. kako poteka lahko komunikacija kasneje s temi člani?

slodreamer ::

ko se prijavijo, dobiš facebookov token, s katerim lahko potem dokler ne poteče kličeš facebookov api in jim pošlješ sporočilo, objaviš na njihov zid, itd.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Facebook

Oddelek: Pomoč in nasveti
326113 (372) zuz3k

facebook (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10820051 (6067) galu
»

Kako začeti?