Forum » Loža » Sodišče - sodba
Sodišče - sodba
johanblond ::
Nekajkrat so bile objavljene konkretne sodbe na slo-techu, pa me zanima sleceče (se pa ne poznam v detalje, zato sprašujem).
Na delovnem sodišču je potekala obravnava fizična oseba - paradržavna (javna) ustanova (običajno Delovno in socialno sodišče, ne Višje delovno in socialno sodišče).
- zanima me ali so sodbe tega tipa javne ali ne (če so le deloma javne - kdo še poleg strank v postopku lahko vidi sodbo)
- če so javne, koliko časa po obravnavi so objavljene
Zanima me pa natančna argumentacija, ki je bila uporabljena pri dotični sodbi (kot primer sodne prakse).
Na delovnem sodišču je potekala obravnava fizična oseba - paradržavna (javna) ustanova (običajno Delovno in socialno sodišče, ne Višje delovno in socialno sodišče).
- zanima me ali so sodbe tega tipa javne ali ne (če so le deloma javne - kdo še poleg strank v postopku lahko vidi sodbo)
- če so javne, koliko časa po obravnavi so objavljene
Zanima me pa natančna argumentacija, ki je bila uporabljena pri dotični sodbi (kot primer sodne prakse).
Aston_11 ::
Dobiš jih kot informacijo javnega značaja, kjer ti anonimizirajo stranke. Niso pa objavljene, če to misliš, razen nekaterih za potrebe sodne prakse.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cenzura ali nesposobnost? Kako je FURS želel "zapreti" Facebook (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 33845 (27252) | Furbo |
» | Vračanje štipendije, si lahko kaj sami vzamejo z računa ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 34707 (14910) | next3steps |
» | Hitri pravni nasvet - ZZZSOddelek: Loža | 3926 (3436) | St235 |
⊘ | Pravna dilema (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22904 (20530) | Ziga Dolhar |
» | študentsko delo in elementi delovnega razmerjaOddelek: Loža | 3851 (3533) | Tilen |