Forum » Loža » Striženje doma
Striženje doma
johan05 ::
Pred kakšnim letom se si kupil strižnik las. Poteza stoletja! Težave imam pri laseh na zatilju. Ponavadi po vrhu glave nastavim 30 mm, ob straneh pa 25. Na zatilju naredim en prehod med 15 in 20 mm. Problem se pojavi na koncu pri vratu. Naredim linijo v obliki polkroga in odrežem vse do kože. Ostane precej viden rob.
Jasno mi je, da je strižnik primeren za čim krajše lase. Kako se to lahko reši? Morda bi pri koncu postavil glavnik pod kotom in odrezal? Če bi želel popraviti s prehodi, bi jih potreboval več.
Jasno mi je, da je strižnik primeren za čim krajše lase. Kako se to lahko reši? Morda bi pri koncu postavil glavnik pod kotom in odrezal? Če bi želel popraviti s prehodi, bi jih potreboval več.
popster ::
Sicer lepo da si pretvoril strizenje v tekst a bos moral ponsnet kak video za to. Moj strižnik lepo reže ponavadi ne uporabljam nastavka, in ne obračam glave za DIY strizenje. Nasvet:uporabljaj tudi skarje in vaja dela mojstra, dela brez frizerske pa ne bos dobil zlahka, čeprav sem videl po Milanu in Rimu cele ulice frizerjev tipa Pakistan..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Strižnik lasOddelek: Loža | 3125 (1283) | janezvalva |
» | Samofrizer - striženje svojih las?Oddelek: Loža | 9115 (1905) | Phantomeye |
» | Brivnik za brado in glavoOddelek: Kaj kupiti | 6175 (5565) | radmannsdorf |
» | Kje kupiti kvaliteten strižnik las? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 31878 (15058) | mulc007 |
» | Moški strižnik brade, katerega priporočate?Oddelek: Loža | 11315 (6908) | Deetron |