Forum » Mobilne tehnologije » Motorola Moto G4
Motorola Moto G4
rezator ::
Zdravo.
Ima kdo mogoče Moto G4? Jaz imam Nexus 5, ki bo kmalu dopolnil 3 leta. Za telefon 500 evrov se mi zdi preveč (za 200 evrov pa res ne dobiš nič) in danes sem pri brskanju naletel na ta telefon. Kaj pravite?
Lep pozdrav.
Ima kdo mogoče Moto G4? Jaz imam Nexus 5, ki bo kmalu dopolnil 3 leta. Za telefon 500 evrov se mi zdi preveč (za 200 evrov pa res ne dobiš nič) in danes sem pri brskanju naletel na ta telefon. Kaj pravite?
Lep pozdrav.
Some people feel the rain. Others just get wet.
scenic16 ::
Še tole "preleti"...
Nexus 5x - kje najceneje?
Imam in sem za1x še zelo zadovoljen, precej muzike v mojem primeru... ti pa počakaj, jutri bo Pixel začel zbijati cene starejšim Nexusom...
Nexus 5x - kje najceneje?
Imam in sem za1x še zelo zadovoljen, precej muzike v mojem primeru... ti pa počakaj, jutri bo Pixel začel zbijati cene starejšim Nexusom...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google Nexus 5 (strani: 1 2 3 4 … 51 52 53 54 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 559777 (181808) | zk_eu |
» | Samsung odprl pot do telefonov s 6 GB pomnilnika (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pomnilnik | 24385 (19354) | Qushaak |
» | Nakup mobilnikaOddelek: Mobilne tehnologije | 1406 (1352) | DarKel |
» | Je proizvodnja Nexus 5 res končana? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 23915 (20372) | fast1slow |