Forum » Pomoč in nasveti » Tipkovnica za tablico (Velik Č)
Tipkovnica za tablico (Velik Č)
kseniiia ::
Pozdravljeni.
Na tablico imam povezano tipkovnico (z ovitkom), na kateri sem si nastavila slovenski jezik. Šumniki mi sicer sedaj delajo, vendar je težava v tem, da črko Č piše nasprotno velikost. Torej, če imam vklopljene majhne črke mi piše velik Č, če imam velike črke napiše mali č. Vsi ostali šumniki delujejo kot treba. Kaj storiti?
Na tablico imam povezano tipkovnico (z ovitkom), na kateri sem si nastavila slovenski jezik. Šumniki mi sicer sedaj delajo, vendar je težava v tem, da črko Č piše nasprotno velikost. Torej, če imam vklopljene majhne črke mi piše velik Č, če imam velike črke napiše mali č. Vsi ostali šumniki delujejo kot treba. Kaj storiti?
Mavrik ::
Na žalost ne moreš storiti kaj dosti :/ Napaka je v Androidu in smo jo javili že pred časom pa do 7.0 še vedno ni popravljena.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč Coinbase (strani: 1 2 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 12357 (1131) | tomaz- |
» | Kakšen je angleški izraz za "šumnik" ?Oddelek: Loža | 6770 (6209) | PINki |
» | Nadgradnja softvera in zato problemi s šumnikiOddelek: Operacijski sistemi | 2859 (2551) | zeutrino |
» | težave z geslom v worduOddelek: Programska oprema | 2204 (1902) | d_dunka |
» | V vednost adminomOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 1772 (1772) | OrlyTM |