Forum » Kaj kupiti » DVI->VGA pretvornik
DVI->VGA pretvornik
Jebiveter ::
Pozdravljeni!
Zanima me, kje se da dobiti VGA-DVI pretvornik za ATI kartice?
Vem da imajo v Mlacomu, le da me nekako ne mika tam kupovat karkoli.
Doticnega pretvornika namrec z svojim radeonom nisem dobil, bi ga pa "nujno" rabil konec naslednjega tedna.
Ali obstaja kaksna dobra dusa, ki pretvornik ima, ga ne potrebuje in bi se bila pripravljena mu odreci za simbolicno ceno?
Zanima me, kje se da dobiti VGA-DVI pretvornik za ATI kartice?
Vem da imajo v Mlacomu, le da me nekako ne mika tam kupovat karkoli.
Doticnega pretvornika namrec z svojim radeonom nisem dobil, bi ga pa "nujno" rabil konec naslednjega tedna.
Ali obstaja kaksna dobra dusa, ki pretvornik ima, ga ne potrebuje in bi se bila pripravljena mu odreci za simbolicno ceno?
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
- spremenilo: Jebiveter ()
budi ::
Ja tm ga nabav sj je isto kukr da bi ga kje drugje.Mlacoma se ogibaj pri kopuvanju večjih delov.
swar ::
Ma dej ne pretiravi,pejt kupt v mlacoma to plastiko in ti nima kej crknt,ce ti pa slucajn kej ribne pol je pa res ta mlacom zaklet do amena
Jux ::
@jebiveter:
Oglas se na moj mejl, jst ti ga prodam za simbolično ceno, ker mam dva (al clo tri ).
Oglas se na moj mejl, jst ti ga prodam za simbolično ceno, ker mam dva (al clo tri ).
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
Jebiveter ::
Jux: Check mail! Tnx!
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ima kdo ta monitor ? (Sony fw900), kje bi ga dobil/kupil ?Oddelek: Kaj kupiti | 7174 (1841) | tony1 |
» | Menjava čipa na matični ploščiOddelek: Pomoč in nasveti | 2877 (1580) | AtaStrumf |
» | Sesutje trdega diska-nedostop do datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 1661 (1168) | Riff |
» | Skype - Xperia Arc SOddelek: Mobilne tehnologije | 1129 (1012) | inbox |
» | Vprašanje glede online trgovin - Ali kaj kupujete?Oddelek: Kaj kupiti | 2093 (1624) | delfinus |