Forum » Strojna oprema » USB hub/splitter za ADB in power
USB hub/splitter za ADB in power
cahahopie ::
Zdravo,
Imam naslednjo težavo.
Imam 4 tablice, ki sem jih preko USB kabla povezal na moj PC.
Preko USB kabla (ADB protokola) tablicam pošiljam ukaze (adb shell broadcast).
Prav tako tablice preko USB uporabljajo PC-jev internet (t.i. reverse tethering).
Težave, ki nastane je, da tablice ne dobijo dovolj toka s strani PC-ja.
Te rabijo vsaka 2,4A. USB-2 izhod na PC-ju pa da zgolj 0.5A (npr. USB3 da 0.9A).
Torej iščem rešitev - npr. USB HUB, ki bi dal na izhodu 2.4A in zmogel ADB prenos.
Nazadnje sem testiral takšen HUB: http://rads.stackoverflow.com/amzn/clic...
Računal sem na OTG ampak (povezal na eni USB ključ na drugi pa tablico in se je ta prikazal) preko njega ne deluje ADB in niti napajanje.
Kakšen nasvet ?
Imam naslednjo težavo.
Imam 4 tablice, ki sem jih preko USB kabla povezal na moj PC.
Preko USB kabla (ADB protokola) tablicam pošiljam ukaze (adb shell broadcast).
Prav tako tablice preko USB uporabljajo PC-jev internet (t.i. reverse tethering).
Težave, ki nastane je, da tablice ne dobijo dovolj toka s strani PC-ja.
Te rabijo vsaka 2,4A. USB-2 izhod na PC-ju pa da zgolj 0.5A (npr. USB3 da 0.9A).
Torej iščem rešitev - npr. USB HUB, ki bi dal na izhodu 2.4A in zmogel ADB prenos.
Nazadnje sem testiral takšen HUB: http://rads.stackoverflow.com/amzn/clic...
Računal sem na OTG ampak (povezal na eni USB ključ na drugi pa tablico in se je ta prikazal) preko njega ne deluje ADB in niti napajanje.
Kakšen nasvet ?
Bolje živ slabič kot mrtev junak!
nikjozo ::
Torej ti rabiš hub ki bi ti dal 10A ven. Dvomim da obstaja, si ga pa lahko sam narediš iz kakšnega starega trafota.
cahahopie ::
Zdravo,
ne potrebujem enega HUB-a z 10A. Lahko tudi razdelim zadevo na več manjših hubov ali celo kar razdelilnih kablov.
PC ima 5xUSB2.0 , od teh lahko uporabim 4.
Skratka če imam 2 HUB-a, rabijo trije porti skupno na izhodu 7,2A (plus še nekaj za 4 port, ki je povezan na PC).
Omenjeni HUB iz zgornje povezave ima skupno na izhodu 7.8A.
lp
ne potrebujem enega HUB-a z 10A. Lahko tudi razdelim zadevo na več manjših hubov ali celo kar razdelilnih kablov.
PC ima 5xUSB2.0 , od teh lahko uporabim 4.
Skratka če imam 2 HUB-a, rabijo trije porti skupno na izhodu 7,2A (plus še nekaj za 4 port, ki je povezan na PC).
Omenjeni HUB iz zgornje povezave ima skupno na izhodu 7.8A.
lp
Bolje živ slabič kot mrtev junak!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tipkovnica za dva računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8390 (7482) | WizzardOfOZ |
» | Aktivni USB podaljšek (za Arduino Mega)Oddelek: Strojna oprema | 5067 (4299) | Oldi |
» | MicroSD za Raspberry Pi B+Oddelek: Strojna oprema | 3053 (2696) | micoboy |
» | WD TV Live HUB (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22502 (15940) | kamuee |
» | Usb podaljšekOddelek: Kaj kupiti | 4961 (4615) | OttoParts |