Forum » Mobilne tehnologije » Okvara LG Zero
Okvara LG Zero
Miha35 ::
Preden sem šel spat, sem okoli 1.ure zjutraj mobitel LG Zero kot vselej priklopil na polnjenje. Ob pol8h se zbudim in hočem le tega odklopiti s polnilca, a je bil telefon neverjetno vroč, smrdel je po zažganem, polek tega pa je tudi spustil nekaj vode. Vidno je tudi, da je steklo fotoaparata orošeno, še zdaj pa telefon spušča nenavadne zvoke(smojenje).
Ali morda veste, kaj bi lahko bil vzrok temu, saj na internetu ne najdem nič podobnega o temu ali mi kakorkoli pomaga ? Telefon je star le približno pol leta in vsaj po mojem mnenju se takšne stvari ne bi smele dogajati, vsaj tako hitro ne.
Hvala za pomoč,
Miha
Ali morda veste, kaj bi lahko bil vzrok temu, saj na internetu ne najdem nič podobnega o temu ali mi kakorkoli pomaga ? Telefon je star le približno pol leta in vsaj po mojem mnenju se takšne stvari ne bi smele dogajati, vsaj tako hitro ne.
Hvala za pomoč,
Miha
Miha35 ::
Tudi meni je čudno, kako je lahko zraven voda, ker ni bil na takem območju, kjer bi se lahko zmočil. Pod njim je bilo nekaj kapljic umazane(rjave) vode, ob strani pri izboklini z fotoaparatom in tipko za odklepanje pa se je že nabralo malo rje.
mat11 ::
Verjetno je nekako voda prišla v njega. Po vsej verjetnosti lahko garancijo pozabiš. Poizkusiš pa vseeno lahko.
mat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Huawei 20pro težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 4168 (2520) | Anney |
» | Novosti iz Sonyja: E3, Z3, Z3 Compact, Z3 Tablet, SmartWatch 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 22804 (21498) | PrihajaNodi |
» | Uporabniki "glupih" telefonov, ste tukaj? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12815 (10074) | Mesar |
⊘ | Sesuvanje elektronike 21. junija okoli 21. ure (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8200 (6487) | imagodei |
» | Trdoživ iPhone 3GS (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 11616 (9666) | Ciklamen |