Forum » Pomoč in nasveti » Telemach TV na računalniku
Telemach TV na računalniku
cupax ::
Pozdravljeni,
A kdo ve, če se Telemach TV da gledati na računalniku? Tu ne mislim na D3 GO ampak na računalnik, ki direktno nadomesti sprejemnik.
Pred leti sem imel SIOL TV, najbolj osnoven paket. V računalniku sem naložil celotno SIOL playlisto in tako lahko gledal čisto vse programe :D
Gledal sem preko VLC ali XBMC.
Vem, da se je to dalo tudi na T-2 TVju.
A se kaj takega da tudi na Telemachu?
A kdo ve, če se Telemach TV da gledati na računalniku? Tu ne mislim na D3 GO ampak na računalnik, ki direktno nadomesti sprejemnik.
Pred leti sem imel SIOL TV, najbolj osnoven paket. V računalniku sem naložil celotno SIOL playlisto in tako lahko gledal čisto vse programe :D
Gledal sem preko VLC ali XBMC.
Vem, da se je to dalo tudi na T-2 TVju.
A se kaj takega da tudi na Telemachu?
Mavrik ::
Digitalna kabelska - DVB-C. Verjetno bi šlo gledanje z DVB-C kartico, ki podpira CAM modul, ampak kolikor sem nazadnje gledal so zelo redke :/
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol uvaja digitalno kabelsko televizijo na optiki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 23599 (8986) | alexz |
» | digitalna kabeelska tv dvb-c izkušnje (cablestar2)Oddelek: Pomoč in nasveti | 8536 (4175) | predrag000 |
» | digitalni sprejemnik (DVB-C) za TVOddelek: Zvok in slika | 18496 (9970) | mysterio |
» | Digitalna televizija!Oddelek: Pomoč in nasveti | 7065 (5588) | robotek87 |
» | Dilema Siol, T-2, UPC , digitalna kableska,optikaOddelek: Zvok in slika | 4845 (3879) | Alexius Heristalski |