» »

osnovni konferenčni mikrofon

osnovni konferenčni mikrofon

killa bee ::

Zanimam se za nakup konferenčnega mikrofona. V sobi smo 3je, in sedimo blizu en drugemo(max. 0.5m razdalje med nami). Uporabljal bi ga pa s Skype-om. Kakšne mikrofon priporočate?

jype ::

še kakšen predlog iz slovenskih trgovin, da je tudi malo bolj poceni?

jype ::

A iščeš bistveno cenejšega od sto evrov, ali iščeš takšnega, da ga lahko greš še danes kupit?

Cena ne igra toliko vloge, bolj mi je pomebno da dela brez motenj pa da se normalno sliši na drugo stran. Ni mi toliko pomembno da se ga da takoj kupit.

Zgodovina sprememb…

avian2 ::

Jabro tudi mi uporabljamo v službi za skupne konferenčne klice in se dobro obnese. Če si sam, je za sogovornike na drugi strani linije zvok iz kvalitetnih slušalk z mikrofonom boljši. Če pa hočeš imeti več ljudi v isti sobi je pa Jabra kar dobra rešitev.

Timmah ::

tole je super. Lahko si pogledaš tudi kup review-ov na youtube. Meni ni žal da sem ga kupil.
donde esta francesca

a_borlak ::

Stara tema, ampak da ne odpiram nove, kaj je sedaj aktualno od konferenčnih mikrofonov za srednje velike sejne sobe, se pravi 10-15 ljudi max? Nekaj, kar daš na sredo mize, dela z MS Teams ali drugimi podobnimi rešitvami in po možnosti ni Logitech, ki je rahlo drag in da je naprodaj v Sloveniji ter se jo da preizkusiti.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sistem za delo od doma in remote sodelovanje

Oddelek: Loža
485362 (4217) Tear_DR0P
»

Na letalih ne bomo telefonirali

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
347693 (6193) ales85
»

CES: Prvi usmerjevalnik za 802.11ad je tu (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
7522557 (19758) Invictus
»

sistem za video konferenco

Oddelek: Kaj kupiti
162611 (1976) imagodei
»

Klepetajte preko interneta bolj kvalitetno kot preko telefona! (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
848618 (5169) Gandalfar

Več podobnih tem