Forum » Pomoč in nasveti » Spremenil 1st boot option-monitor ne dobi signala
Spremenil 1st boot option-monitor ne dobi signala
Halfdead987 ::
Pozdravljeni.
Na komp zapacan z virusi (ne da se mi ukvarjat z neucinkovitimi antivirusi) sem hotel na novo dat windows iz kljucka. V biosu sem za first boot opcijo nastavil usb, save and exit. Po temu je se je na monitorju zacelo izpisovati hdmi ter cez nekaj sekund analog ter spet hdmi.Miska ter tipkovnica ter ostalo se prizge, ekran pa ocitno ne dobi signala. Povezan je preko dvija. V bios ne pride. Kaj storiti?
Na komp zapacan z virusi (ne da se mi ukvarjat z neucinkovitimi antivirusi) sem hotel na novo dat windows iz kljucka. V biosu sem za first boot opcijo nastavil usb, save and exit. Po temu je se je na monitorju zacelo izpisovati hdmi ter cez nekaj sekund analog ter spet hdmi.Miska ter tipkovnica ter ostalo se prizge, ekran pa ocitno ne dobi signala. Povezan je preko dvija. V bios ne pride. Kaj storiti?
Brane22 ::
Poskusi izštekati stvvar iz štroma in resetirati CMOS ( poseben jumper na plati) ali pa vzeti baterijo ven na minuto.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SSD Ročno formatiranje? NujnoOddelek: Strojna oprema | 7975 (7256) | miraldi |
» | Kubuntu 13.10Oddelek: Operacijski sistemi | 1778 (1569) | Zvezdica27 |
» | problem z virusiOddelek: Pomoč in nasveti | 4742 (4447) | solatko |
» | BIOS ne zazna CD za formatiranje XP-aOddelek: Pomoč in nasveti | 2333 (2199) | dejanhb |
» | AMD Athlon XP 3200+Oddelek: Strojna oprema | 1415 (1289) | PIK@LO |