» »

Ktera zvočna?

Ktera zvočna?

<Davids> ::

Katera zvočna kartica bi bla dobra za priključitev trosistemskih zvočnikov 2x300W + Woofer 600W (seveda vse to bo priključeno na ojačevalnike) Prosim da mi napišete firmo, model in seveda ceno:\

partysound ::

HY! Zvočno lahko izbereš lahko samo z stereo izhodoma, katere so ga dost poceni.
Ker imaš subwoofer, lahko izbereš naprimer Live!5.1 , ki ima dodaten izhod za subwoofer, vendra le pri izbranem 4.1 ali 5.1. če se ne motim. ali pa samo pri 5.1.

svetujem ti takole: vzemi stereo kartico ter zunanji ojačevalnik, ki ima možnost 5.1 in dodaten ojačan izhod za subwoofer. tako ti bo na subwoofer prihajal signal nekje do 100 ali 150hz, ostalo gre pa na trosistemce.

Lahko pa kupiš aktivno kretnico 2x2way in dva ojačevalnika. sam je problem k bi rabu dva wooferja, ker je kretnica stereo. imam pa eno doma, ki ima preklopnik za mono bas.

z ojačevalniki je pa takole: kupi raje močnejšega kot imaš zvočnike, ker jih lahko s slabšim ojačevalcem prej skuriš kot z močnejšim. vendar po pameti. jaz imam kretnice z nastavljivimi limiterji.sam taka kretnica je 300k sit. kar je mal preveč za v sobo.

a si zvočnike sam delal? drgač pa od katere firme so.

za cene pa ne vem zdle, ker moram vedt kaj bi točn rabu. bom razmisli pa ti povem. sam mam dost dela zdle.

pošlji mi raje email na spodnji naslov.
Močna ozvočenja in lightshow za žurke ali večje koncerte. uros.piskac@siol.net

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ojačevalec za v avto

Oddelek: Loža
353006 (2506) Joseph033
»

izdelava zvočnikov

Oddelek: Zvok in slika