» »

AppStore search ne deluje pravilno (za developerje)

AppStore search ne deluje pravilno (za developerje)

shadeX ::

Kakšen teden nazaj se je iskanje po ključnih besedah (samo iz keyword fielda), začelo zelo čudno obnašati. Ko sem še dal update na app store za aplikacijo je nekaj ur po tistem še dobilo na tiste ključne, potem pa je izginila. Isto se je zgodilo se še 4 aplikacijami, medtem ko ostale še vedno dobi na vse ključne iz keyword fielda.

Zanima me, če ima še kdo podoben problem (oz. ga sploh še ni opazil). A bi lahko bil kdo tako prijazen, pa prečekiral, če ima podoben problem?

Se pravi, vpišite par kombinacij iz svojega keyword fielda v app store search in povejte če dobi. Pa prosim, če bo kdo napisal naj pove tudi koliko aplikacij ima in koliko jih ima te probleme.

Včeraj sem tudi klical na Applov support pa niso neki vedeli, kaj bi lahko bilo narobe. Po nekaj testiranjih mi je napisal mail, samo da naj pišem nazaj po 13.30, če zadeva še vedno ne bo delovala.

Tudi sam sicer opažam zelo čudno delovanje AppStora na ključne besede tudi pri drugih aplikacijah, zato me zanima, če je kdo opazil da ima kak problem?

P.S Vse aplikacije imajo "ready for sale" status in so na app storu, če jih iščem po njihovem imenu (title). Ne dobi jih pa za kombinacijo ključnih besed.

Tnx.
  • spremenil: shadeX ()

shadeX ::

Hmm, noben nima nobene aplikacije, da bi to poskusil?

shadeX ::


Hello XXXX,

Thank you for checking this.

The steps I took to refresh your apps on the App Store I completed yesterday at 1:30 p.m. Pacific time, which is about 6 hours from now. They can take up to 24 hours to process. I ask that you please check your apps again at this time and let me know if the issue is still occurring.

I'll be happy to look into it further at that time. Also, if you can provide me the exact time as well as the following information:

o Store country or region o Affected devices including the model and OS version
o Steps to reproduce the issue o Full window screenshots or video illustrating the issue o Username of each user experiencing the issue
o Approximate date and time the error occurred (including time zone)

I will need this information to open up a ticket with our engineering team. Thank you for your assistance.

Please let me know if you have any further questions or need additional assistance. I'm happy to help. When you contact me about this case again, please mention your case number, 902506744688. Best regards, Eric Apple Inc.



Očitno še sami nimajo pojma da majo z app storom en velik problem. Njihov search je nelogičen, veliko aplikacij na njihove ključne sploh ne dobi.

Pa maja se je že podobno zgodilo, ampak so zadevo rešili, ker iskalnik ni dobival aplikacij sploh. Tole pa traja že več kot 1. teden.

Res ni niti enega, ki ima app na storu da bi še sam preveril? (ali pa bo opazil šele ko se bo denar začel manjšat) lol..


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Deli za vozila

Oddelek: Kaj kupiti
91443 (1137) Polanc
»

Google Play - Privacy Policy

Oddelek: Programiranje
81065 (756) shadeX
»

nigerijci še vedno harajo po bolhi

Oddelek: Loža
247199 (6124) sarma832
»

Paypal - provizija

Oddelek: Pomoč in nasveti
124313 (3157) slodreamer
»

Apple in Amazon v tožbi za ime app store (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Tožbe
8720840 (18361) hamax

Več podobnih tem