Forum » Pomoč in nasveti » Word - obnovitev datoteke
Word - obnovitev datoteke
smesnoje ::
Pozdravljeni, zanima me:
pozabiš shranit word in zapreš. Potem v mapi temps najdeš datoteko v .dll obliki. odpreš z beležnico, ker je z wordom noče. notri v beležnici se pojavijo znakci, hieroglifi itd. kako to daš potem v word z original besedilom?
upam da sem bil dovolj jasen
pa lp
pozabiš shranit word in zapreš. Potem v mapi temps najdeš datoteko v .dll obliki. odpreš z beležnico, ker je z wordom noče. notri v beležnici se pojavijo znakci, hieroglifi itd. kako to daš potem v word z original besedilom?
upam da sem bil dovolj jasen
pa lp
- spremenil: bluefish ()
Randomness ::
Si prepričan, da veš, kaj delaš? A ti res pričakuješ, da se bo tvoje besedilo avtomagično pojavilo v tej .dll datoteki?
smesnoje ::
nisem prepričan da vem kaj delam ampak ta izgubljeni dokument mi je res pomemben ( življenjsko pomembni) in tudi nisem siguren, da je to ta datoteka, ki sem jo našel v mapi temps.
Koker sem bral po internetu, se ti ponavadi pojavijo te datoteke s kakšnimi čudnimi imeni, zato sem predvideval, da je to to
Koker sem bral po internetu, se ti ponavadi pojavijo te datoteke s kakšnimi čudnimi imeni, zato sem predvideval, da je to to
ngc2392 ::
običajno to ni dll, ampak prej kakšen tmp, pa morda sliši na wordtmp. in še skrita datoteka je. v sistemski mapi za temp datoteke.
United We Stand, Divided We Fall
smacker ::
Prav sam si onemogočil to funkcijo? Ker privzeto je to vklopljeno. Če si izklopil, pol si se pač zaj***l ne.
ngc2392 ::
odpri kot text (notepad) in upaj, da boš kaj koristnega našel...
United We Stand, Divided We Fall
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težave z rtf datotekoOddelek: Pomoč in nasveti | 1229 (1057) | harvey |
» | Word težava! NUJNO!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1358 (1190) | harvey |
» | Lahko obnovim neshranjen word dokument??Oddelek: Pomoč in nasveti | 6552 (6419) | SkyEye90 |
» | Word documentOddelek: Programska oprema | 2549 (2401) | imagodei |
» | Zbrisal Inbox v M Thunderbirdu 1.0.2 Kako "odbrisat"???Oddelek: Programska oprema | 2551 (2374) | ZLOky |