» »

Lahko obnovim neshranjen word dokument??

Lahko obnovim neshranjen word dokument??

SkyEye90 ::

Če se med pisanjem dokumenta dokument nikoli ne shrani ter tudi ob zapiranju Worda ob pozivu za shranitev klikne NE SHRANI, lahko ta dokument obnovim??

V mapi, kjer Word shranjuje začasne datoteke je samo prazna mapa STARTUP in nek ListGal datoteke 13kb.

Goran's Blog ::

Mislim da ni možnosti če ti ga ni shranilo.

Ajrina ::

Nažalost ne. Ko klikneš "ne shrani", se izbriše tudi auto save. Posledično izgubiš vse.

Rippy ::

Obstaja možnost, da je zadeva nekje u temp "shranjena". Nisem popolnoma prepričan (kaj je šlo narobe v tem primeru) ampak na takšen način sem sestri nekaj obnovil.

Pojdi pod start in v okenček napiši "Folder Options". Pod "View" in Hidden files and folders označi Show hidden files, folders and drives. In malo nižje odkljukaj "Hide protected operating system files (Recommended)".

Zdej mogoče bo zadeva nekje na Cju pod Users, tvoj user ali default...verjetno temp ali app data. Najboljše pa bo da iščeš po teh mapah za *.doc (torej zvezdica pika doc).

Mogoče najdeš...mogoče ne :)

Spock83 ::

Takole. Punca je enkrat delala seminarsko vsak dan in vse do zadnjega dni (ter celo noč). Pazi to. Avto save ni bil vklopljen, PC pa je zamrznil. Kakšen jok je bil ob 5h zjutraj. Kaj sem naredil sem označil da mi kaže tudi skrite datoteke in sem nekje v windows mapi našel če se ne motim bak file ali nekaj podobnega. Odprl v Wordu in voila. Manjkal je samo zakključek. Pol sem imel še dober seks in sem še lepo sladko zaspal za par uric.

Mogoče ti to kaj pomaga... http://support.microsoft.com/kb/107686

SkyEye90 ::

Hvala, bom poskusil in poročal. Trenutno pregledujem računalnik s programojm za obnavljanje zbrisanih datotek, sem prebral, da mogoče najde izbrisano temp datoteko, katero si word dela za backup med pisanjem in jo na koncu ko klikneš ne shrani pobriše.

Sicer se mi ni zbrisalo nič nevem kaj, ampak me zanima en dokument, katerega itak nisem shranil, nekaj se ne morem spomnit :)

SkyEye90 ::

Nikjer ni dokumenta. Sicer pa sem edino s programom za obnavljanje izbrisanih datotek našel dokumente, ampak se jih ne da več odpret, Word javi napako pri odpiranju. Če PC zamrzne je veliko več možnosti, kot če dokumenta ne shraniš in zapreš. No, sicer pa ni nobene škode. Hvala za pomoč :)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

"XP support has ended"

Oddelek: Pomoč in nasveti
485113 (4365) divya
»

Word 2007

Oddelek: Programska oprema
5643 (609) Duhec
»

Neshranjen dokument [Office]

Oddelek: Pomoč in nasveti
92960 (2813) DeeCoy
»

Izgubljeni podatki

Oddelek: Pomoč in nasveti
61687 (1558) Anaplus
»

Word document

Oddelek: Programska oprema
152383 (2235) imagodei

Več podobnih tem