Forum » Loža » Profesionalno odklepanje/vlamljanje vrat
Profesionalno odklepanje/vlamljanje vrat
Saul Goodman ::
Pozdravljeni,
imamo situacijo z vrati, kjer se je ključ zataknil notri, so zaklenjena in smo izčrpali svoje možnosti, preden jih totalno razbijemo.
ima kdo kakšen link, nasvet ali priporočilo glede mojstrov, ki v okolici Ljubljane to lahko najbolj elegantno in poceni opravijo?
ps: po klicanju parih klučarjev v okolici nihče ni imel tega v storitvah niti niso znali priporočiti nič pametnega.
imamo situacijo z vrati, kjer se je ključ zataknil notri, so zaklenjena in smo izčrpali svoje možnosti, preden jih totalno razbijemo.
ima kdo kakšen link, nasvet ali priporočilo glede mojstrov, ki v okolici Ljubljane to lahko najbolj elegantno in poceni opravijo?
ps: po klicanju parih klučarjev v okolici nihče ni imel tega v storitvah niti niso znali priporočiti nič pametnega.
- premaknil iz Problemi človeštva: bluefish ()
vostok_1 ::
Skoraj vsak mal starejši ključar je rešil take zadeve.
Sicer pa imaš na kakšnem bolj temnem kotičku neta, vrjetno kup voljnih pomočnikov...sam delajo zgolj v večernih urah in sami.
Sicer pa imaš na kakšnem bolj temnem kotičku neta, vrjetno kup voljnih pomočnikov...sam delajo zgolj v večernih urah in sami.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vostok_1 ()
Furbo ::
Razbijete vrata? Za prevrtanje ključavnice še niste slišali?
Pokliči lokalno policijo in vprašaj koga priporočajo.
Ali guglaj 'ključavničar intervencija'
Pokliči lokalno policijo in vprašaj koga priporočajo.
Ali guglaj 'ključavničar intervencija'
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Furbo ()
mm&r ::
Gasilci imajo ponavadi profesionalno opremo za odklepanje in tudi pogosto opravljajo take intervencije.
Obrni se na dežurno gasilsko enoto.
Obrni se na dežurno gasilsko enoto.
smo že slišali, za razbijanje vrat pa sem mislil ravno z vrtanjem v ključavnico nekoga, ki bi to delal prvič.
poweroff ::
Če je ključ zataknjen notri, bo treba prevrtati. Lahko skušate sicer z gretjem (s plamenom) in zamrzovanjem (stisnjen zrak v spreju -50 C). Če ste ga pa izgubili, se pa morda da odpreti. Googlaj "bump key".
sudo poweroff
ne, ključ je zataknjen in bo najverjetneje treba zamenjat celoten vložek. rešimo jutri dopoldne.
Šimpanz ::
Če pokličeš lokalne gasilce ti bodo Dali kontakt od ključavničarja ki ti bo odprl vrata. Cena za med vikendom je bila pri meni 120€.
No, pri nas smo poklicali zavarovalnico, ta pa je poslala ključavničarja. cena? krije zavarovalnica. ;-)
Baja ::
če ne krije zavarovalnica in imaš vrtalnik pa da ni neka superduper ključavnica vzameš vrtalnik in zvrtaš z malim svedrom, nato še z večjim. z malim izvijačem zbrskaš ven vse pine (če ne grejo ven povrtaš pine še enkrat). ko padejo vsi ven, voila. 5-10min dela.
plamen, zmrzovanje, zvijanje da poči, ... če maš vrtalnik, nima smisla niti poskušati.
plamen, zmrzovanje, zvijanje da poči, ... če maš vrtalnik, nima smisla niti poskušati.
Spajky ::
... pa da ni neka superduper ključavnica vzameš vrtalnik in zvrtaš z malim svedrom, nato še z večjim. z malim izvijačem zbrskaš ven vse pine (če ne grejo ven povrtaš pine še enkrat). ko padejo vsi ven, voila. 5-10min dela...Japade, jest sem vrtal 3 ure in polomil dva svedra vmes, prej kot mi je ratalo ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Spajky ()
madog ::
... pa da ni neka superduper ključavnica vzameš vrtalnik in zvrtaš z malim svedrom, nato še z večjim. z malim izvijačem zbrskaš ven vse pine (če ne grejo ven povrtaš pine še enkrat). ko padejo vsi ven, voila. 5-10min dela...Japade, jest sem vrtal 3 ure in polomil dva svedra vmes, prej kot mi je ratalo ...
Slabi svedri!!! ne vrtat s svedi ki stanejo 10€/20kom
prevrtal pa si in je ratalo odklenit, case closed....
Phenom II X4 955 BlackEdition|M4A87TD EVO|OCZ 2x2GB @1333MHz|Sapphire HD5770 OC
Markus386 ::
Tudi z 10eur/20kom svedri, četudi jih 10 polomiš, je še vedno ceneje in hitreje* kot ključavničar.
*če vračunaš vsklajevanje glede ure, čakanje in morebitne zamude
*če vračunaš vsklajevanje glede ure, čakanje in morebitne zamude
salcadoo ::
tole bo 100% delovalo
I am reading book on anti-gravity. I can't put it down.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: salcadoo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vrtanje v ploščice (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15593 (12067) | mikhaair |
⊘ | Vrtanje v železo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15228 (12970) | dzinks63 |
» | Kako vdreti v ključavnico?Oddelek: Loža | 20218 (19110) | sisemen |
» | Vijaka ne gre "odšraufat"Oddelek: Loža | 14944 (13564) | assez |
» | Nakup baterijskega vrtalnika - pomoč (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23341 (16670) | T0RN4D0 |