Forum » Mobilne tehnologije » Windows mobile(phone) is....
Windows mobile(phone) is....
Cryptonom ::
Is Crap...
Vedno bolj obžalujem da sem nabavil telefon z windows mobile sistemom.WTF kaj je narobe z Microsoftom,da ne lobira razvijalcem za razvoj aplikacij..Ni snapchata,ni prisme,ni Pokemon Go,ni NLB aplikacije..
Kje je zdaj famozni Islandwood projekt,ki naj bi omogočal enostavni port iz IOS na WM..?
Kje je Astoria project za Android-> WM?..
Kje za vraga je MS pamet,da se mu dobesedno jebe za uporabnike?
Malce sem jezen :D pa vseeno..vaša mnenja...
Vedno bolj obžalujem da sem nabavil telefon z windows mobile sistemom.WTF kaj je narobe z Microsoftom,da ne lobira razvijalcem za razvoj aplikacij..Ni snapchata,ni prisme,ni Pokemon Go,ni NLB aplikacije..
Kje je zdaj famozni Islandwood projekt,ki naj bi omogočal enostavni port iz IOS na WM..?
Kje je Astoria project za Android-> WM?..
Kje za vraga je MS pamet,da se mu dobesedno jebe za uporabnike?
Malce sem jezen :D pa vseeno..vaša mnenja...
- zaklenil: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Severna Koreja z virusi v Google Playu lovi prebežnikeOddelek: Novice / Varnost | 9248 (5371) | [D]emon |
» | Aplikacije za zdravje delijo podatke naokoliOddelek: Novice / Zasebnost | 9571 (6861) | antonija |
» | Ubuntu tudi za tabliceOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10957 (9535) | c00L3r |
» | Windows Phone 8 naredOddelek: Novice / Windows Mobile | 9160 (7580) | s51as |
» | Standardna oblika zapisa 3D-grafikeOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 2975 (2975) | CCfly |