» »

RX 470

RX 470

««
11 / 17
»»

D3m ::

O rly? Se je očitno skrilo vmes med vsem gnojem od pisanja. :D
|HP EliteBook|R5 6650U|

PredatorX ::

D3m je izjavil:

Igram BF1...
J*b*š molnarja, Darwina, hojnikb-a in vse po spisku... Sam en nj reče, da je i7 6700 brez veze. Pa naj še nekdo ugovarja, da se bolj splača kupit GTX 1070 + i5 6500. RX 480 pa 6 jedrca lepo, da ti normalno dela.
Tale i7 3770 je res en jajc. Tud konstantnih 60 FPSjev v BF1 DX12 ne doseže... grafa pa spi.

hojnikb ::

lej, sj razumemo da morš še 4 leta po nakupu fx6300 potrjevat svoj nakup :)

Ostali pa uživamo čist smooth gameplay brez jajcanja z driverji na potatostationu :)
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

tt2 ::

PredatorX je izjavil:

D3m je izjavil:

Igram BF1...
J*b*š molnarja, Darwina, hojnikb-a in vse po spisku... Sam en nj reče, da je i7 6700 brez veze. Pa naj še nekdo ugovarja, da se bolj splača kupit GTX 1070 + i5 6500. RX 480 pa 6 jedrca lepo, da ti normalno dela.
Tale i7 3770 je res en jajc. Tud konstantnih 60 FPSjev v BF1 DX12 ne doseže... grafa pa spi.

A ni igra še v beti?

M-XXXX ::

Imam 8 let star i7 procesor in 7950 grafo pa mi ravno tako OK dela BF1 (ima še kar nekaj porodnih težav sicer ampak to ni problem hardwara) :) Jap i7 6700 je brezvezno metanje denarna za gaming.

MacGyver141 ::

PredatorX je izjavil:

D3m je izjavil:

Igram BF1...

Zanimivo, jaz imam na 6600k + 1070 okol 100fps+ vse na utlra. Procesor je na 100%, grafa pa na ene 90%. DX12 je pa že en prilepil link, da je v beti za en k.... Radeon dela tudi bolje na DX11.

Napajalc ::

Hmm, a to maš stock CPU? Nisem še našel igre ki zabije na 100% 4 jedernika, oc se pozna samo nikoli ni 100%.
011011100111010101100010

MacGyver141 je izjavil:

PredatorX je izjavil:

D3m je izjavil:

Igram BF1...

Zanimivo, jaz imam na 6600k + 1070 okol 100fps+ vse na utlra. Procesor je na 100%, grafa pa na ene 90%. DX12 je pa že en prilepil link, da je v beti za en k.... Radeon dela tudi bolje na DX11.

Ja jst tud na 24player mapi okol 85-90fps avg. Grem pa na 64 player mapo (ubistvu je ista mapa sam mal je razširjena)... pa nehite pisat bedarij. Meni dela DX12 velik bolj kot DX11. Ti v DX12 modu piše pri GPUju (with async)?

render.drawscreeninfo 1

M-XXXX je izjavil:

Imam 8 let star i7 procesor in 7950 grafo pa mi ravno tako OK dela BF1 (ima še kar nekaj porodnih težav sicer ampak to ni problem hardwara) :) Jap i7 6700 je brezvezno metanje denarna za gaming.

tud nimaš niti mal pojma. Moj nasledn CPU je ZEN 6 jedrc mogoče počaku na ZEN+, ampak sigurno 6 jedrca in unlockanga.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PredatorX ()

PredatorX je izjavil:

MacGyver141 je izjavil:

PredatorX je izjavil:

D3m je izjavil:

Igram BF1...

Ja jst tud na 24player mapi okol 85-90fps avg. Grem pa na 64 player mapo (ubistvu je ista mapa sam mal je razširjena)... pa nehite pisat bedarij. Meni dela DX12 velik bolj kot DX11. Ti v DX12 modu piše pri GPUju (with async)?

render.drawscreeninfo 1

Probal sem na 64 playerjih (ne vem kok je bilo folka dejansko gor, sam da sem sprobal). DX12 sem pa izklopil, ker sem imel tak občutek, kot da igra cuka. Na dx11 dela tako kot se zagre.

@Napajalc
Cpu je na 4ghz.

Dej 720P pejt v 64Player mapo (glej da bo 64 playerjev).
Pa probaj okoli C baze...

Lahko, da ti pomaga DDR4 in 4GHz. Jst, če grem na DX12 nisem hitro pod 40fpsjev v določenih momentih.

Zgodovina sprememb…

zakaj bi igral na 720p ? 8-O
#brezpodpisa

Evo sem sprobal:
720p okoli baze C
- FPS: 85-130
- GPU load: okoli 50-75%
- CPU load: 100%

1080p okoli baze C
- FPS: 90-110
- GPU load: okoli 80-95%

1080p vsync okoli baze C
- GPU load: okoli 60-70% + grafična spusti frekvenco
- CPU load: okoli 90%

hojnikb je izjavil:

Kako pa naj testiramo cpu performance...res vklopi svoje mozgancke

MacGyver141 je izjavil:

Evo sem sprobal:
720p okoli baze C

1080p okoli baze C

1080p vsync okoli baze C

Lrpa. Imas slucajno GExperiencd

Zgodovina sprememb…

Mam geforce experience, ampak ga ne uporabljam za optimizacijo iger. Samo zaradi shadowplay ga imam.

Kako pa naj testiramo cpu performance...res vklopi svoje mozgancke

Zakaj bi testiral cpu bottleneck na resoluciji, kateri neboš igral ?
Testiraš na 1080p ali več (na čemer pač igraš) in gledaš porabo cpu/gpu
#brezpodpisa

MacGyver141 je izjavil:

Mam geforce experience, ampak ga ne uporabljam za optimizacijo iger. Samo zaradi shadowplay ga imam.

Hvala za pomoc... Ce imas cas bi lahko se proc nastavil na 3GHz in naredil podoben test + cb15.
Pa prestaviva se v bf1 temo

Lp

Zgodovina sprememb…

MacGyver141 je izjavil:

Evo sem sprobal:
720p okoli baze C

1080p okoli baze C

1080p vsync okoli baze C

Zgleda boš mogu navit cpu ker ti botlneka, to bi se lahko lepo poznalo pri odzivnosti če je tko narjeno kot pri bf4.
011011100111010101100010

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Napajalc ()

al pa počakat na final verzijo igrce, da se stvari popeglajo.
#brezpodpisa

m0LN4r ::

Zarad ene beta MP igre se ni treba takoj dodatne stotake za CPU ven metat. Razen tistim, ki ste tam v TOP 99 med proji razumem, da je mus.

Jaz cakam na zen ze 3 leta na 6 jedrniku, pa ce bo treba bom se 3 leta zdrzu ;)
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

No no, pri bf4 je razlika med stock in OC cpu na pol počasnejšem GPU in 60hz.
011011100111010101100010

Pol je to slab dx12, saj se je govorilo, da bo cpujem dal vec lufta.

Predvidevam, da en 8 jedrni FX na 4GHz raztura z GTX 1070
Trade Republic 38MVDVXM

A lahko daste devsom še malo lufta, da popedenajo napake pri DX12 predem se kurčimo.
|HP EliteBook|R5 6650U|

klinker ::

Bomo pocakali in cakali in cakali :D

tkole ane :)
#brezpodpisa

Tako je. :)
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

tikitoki ::

Ti moderatorji so res krasni, brisejo cisto legitimne poste in puscajo te smeti :S

Mogoce so pa malo bolj sirokogledni in imajo bolj realno predstavo o legitimnosti postov ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: klinker ()

Alien123 ::

m0LN4r je izjavil:

Zarad ene beta MP igre se ni treba takoj dodatne stotake za CPU ven metat. Razen tistim, ki ste tam v TOP 99 med proji razumem, da je mus.

Te pa nisi rekel da bi blo najboljse da amd crkne?

Smesn molnar

klinker je izjavil:

Mogoce so pa malo bolj sirokogledni in imajo bolj realno predstavo o legitimnosti postov ;)

Kar tolazi se. Pa se pribij kaksno o cakanju vmes.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tikitoki ()

S cem bi se pa mogu tolazit >:D
Mene ne moti ko mi zbrisejo komentar, saj so bli vedno upraviceno pobrisani in se se 1x nisem bunu za izbris. Ko odgovarjas z glupostmi na gluposti...se gluposti zbrisejo in tudi gluposti ki so se na te gluposti komentirale.

Sej zadeva je simpl, sam mal sirse je treba gledat na to pa malo zdrave pameti imet >:D

Zgodovina sprememb…

Alien123 je izjavil:

m0LN4r je izjavil:

Te pa nisi rekel da bi blo najboljse da amd crkne?

Smesn molnar

Lahko preveris moje poste, da nikoli si ne zelim da AMD crkne.
Hocem da povozijo konkurenco z taktiko vec za manj in to brezkompromisno.
Hiba je le to, da jim nekako ne uspeva glih.
Trade Republic 38MVDVXM

Ehh, sej ves da jim ne bo nikoli kapnilo da sami sebe smesijo s smesnimi in ocitno omejenimi posti :|

klinker je izjavil:

S cem bi se pa mogu tolazit >:D
Mene ne moti ko mi zbrisejo komentar, saj so bli vedno upraviceno pobrisani in se se 1x nisem bunu za izbris. Ko odgovarjas z glupostmi na gluposti...se gluposti zbrisejo in tudi gluposti ki so se na te gluposti komentirale.

Sej zadeva je simpl, sam mal sirse je treba gledat na to pa malo zdrave pameti imet >:D

Jah, tko k sedaj, k je treba mel malo pameni in priznati, da je tema zasmetena. i pac raje smetis nayprej.

Vse teme o grafah so ena zalost...ene 5% je koristnih info s kakim linkom, ostalo pa debilne kregarije.
Je pa treba tudi priznat da so (vemo kateri) rdeci tahujsi, saj ni enega res pametnega in kulturnega posta z njihove strani ampak samo omejen trash.
Sej jst razumem da ti je kak brand ljubsi, da si pa prav omejeno izkljucno za en brand in druge simfas vsepovprek, je pa omejenost prve klase. Najhujse pa je, ko se taki imajo za izjemno inteligentne, ne vidijo pa dlje od svoje mize.

klinker je izjavil:

Vse teme o grafah so ena zalost...ene 5% je koristnih info s kakim linkom, ostalo pa debilne kregarije.
Je pa treba tudi priznat da so (vemo kateri) rdeci tahujsi, saj ni enega res pametnega in kulturnega posta z njihove strani ampak samo omejen trash.
Sej jst razumem da ti je kak brand ljubsi, da si pa prav omejeno izkljucno za en brand in druge simfas vsepovprek, je pa omejenost prve klase. Najhujse pa je, ko se taki imajo za izjemno inteligentne, ne vidijo pa dlje od svoje mize.

Jap. To smo želeli slišati.

Imam RX 470 in povedal sem samo moj experience z BF1enko in če misliš da to nobenemu nič nepomaga, da omenim da je BF1 zelo CPU intenziven špil.... Pejt drugam smetit.

Alien123 ::

Klinker bo pametniga igral zdaj :))
Daj vmij se

D3m0r4l1z3d ::

Rx 470 je podhranjena, bf1 je v alfa fazi, cpu intenziven špil pa je problem za 144 hz monitor
ETN Wallet addr.: etnkGuvhDzR7Dh8us4e69VStubGbmQHrh5pe2fnpNDhEhX5
A1nCWrFBMK2NmkycgVN4sAwhvY8YyNNbF6KUSJyFZ99QKU8phCn
Cryptopia ref. link: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=Anymalus

D3m0r4l1z3d je izjavil:

Rx 470 je podhranjena, bf1 je v alfa fazi, cpu intenziven špil pa je problem za 144 hz monitor

Kakor je GTX 1070 z i5 6600K 4GHz.
V frostbite 3 engine je recimo i5 4460 hitrejši od i7 3770. HT sploh nima nekega bonusa pri performancu... edino frametimes naredi bolj stabilne(ko je CPU bottleneck).

Zgodovina sprememb…

PredatorX je izjavil:

klinker je izjavil:

Jap. To smo želeli slišati.

Imam RX 470 in povedal sem samo moj experience z BF1enko in če misliš da to nobenemu nič nepomaga, da omenim da je BF1 zelo CPU intenziven špil.... Pejt drugam smetit.

To je bil primer une 5% koristnih in zeljenih info ki se jih rado bere na takem forumu in ni bla ena moja beseda namenjena tvojemu postu.

Alien123 je izjavil:

Klinker bo pametniga igral zdaj :))
Daj vmij se

To je pa primer glupega posta s strani popolnoma omejenega cloveka in takim so namenjene moje besede.

Zgodovina sprememb…

tt2 ::

PredatorX je izjavil:

Sem že rekel, da kar dober rezultat, dokler nisem videl tega xD. Upam, da bo kaj bolje ko izide.

klinker je izjavil:

Jst new pripadam nobenemu taboru in bi rekel, da zeleni enako smetijo, ce ne se vec. Zadnja stran smetenja, so bili zeleni z dolgocasnimi debilizmi o cakanju. Kr neki.

Osebno me zanima kje dobim vec za svoje denar.

Prve cene Radeon 480 so bile zelo obetavne, RX 480 4Gb za 220 EUR, dej mi malce boljse hlajenje gor and I am sold. Ce Nvidia ne ponudi kaj boljsega vmes.

Sem a spremenil mnenje in GTX 1060 6 Gb za 270 EUR se mi ne zdi slab nakup. Sploh ne v primerjavi z 300 EUr, ki jih potrebujes za normalno RX 480 8 Gb. Seveda pa se racunica hitro spremeni, ce bo dobavljivost zrihtana in cene blizje obljubljenim.

hojnikb je izjavil:

Zelo smiselno za tiste s takim monitorjem.

Sicer pa primerjava primernosti CPUja na podlagi enega samega spila je neumnost.

Veliko spilov je cisto enostavno slabo spisano, ko je spil deloval pocasi, ko je pol ure racunal potezo, je pri pregledu porabe CPUja vedno bil en sam problem. Gnil programer in spil, ki je fural na enem samem jedru.
Tko, da ce spil na i7 3770 ne uporabi vseh jeder, min in po moznosti se hyperthrading, pol pac ne jokaj o slabem procesorju, jokaj o gnilem programerju. Procesor je se vedno soliden najnovejsi so mogoce 20% hitrejsi. Seveda pa si single thread performance pozna, al fura na 3,8 Ghz al pa 4,2.

DX12 sicer obljublja izboljsave, sam koliko dejanskih dx12 spilov pa obstaja? Sedaj prihajo dx12 only igre. To sranje s patchi pa ni to. K da bodo sli cel engine predelovat, yeah right, ni racunice.

tt2 je izjavil:

PredatorX je izjavil:

Sem že rekel, da kar dober rezultat, dokler nisem videl tega xD. Upam, da bo kaj bolje ko izide.

to ravno ni primeren benchmark. Uporablja GE in poleg tega še snema. Če si pa pogledaš mal benchmarke z GTX 1060 vs RX 480 pa vidiš, da sta na istem.

pozabite na yt reviewe

FireSnake ::

Zakaj že?
Ker ti tako praviš?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Ker recimo ne veš takoj katero 970 je tale uporabil, kolk oc proca, saj sicer piše v opisu spodaj, ampak embedded takole ne greš pogledat vsega in še kaj, recimo nima v enakih okoliščinah posnete videe, ali na sveže ppsname win in gonilnike...

Aha. Izgovori torej.
|HP EliteBook|R5 6650U|

D3m je izjavil:

Aha. Izgovori torej.

heh... seprav je GTX 970 hitrejša od GTX 1060.

Njemu z GTX 970 kaže da igra ULTRA ubistvu so pa nastavitve verjetno na HIGH ali na medium - GE spremeni sam.

Zgodovina sprememb…

««
11 / 17
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Grafična kartica (strani: 1 2 3 4194 195 196 197 )

Oddelek: Kaj kupiti
98491189909 (1108) DamijanD
»

Prvi Polaris je tu kot Radeon RX 480 (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
53998741 (74464) Predator X
»

Gtx 1060 ali RX 480 (strani: 1 2 3 425 26 27 28 )

Oddelek: Kaj kupiti
1395205188 (168900) Predator X
»

Novinca v družini AMD Polaris: RX 470 in RX 460 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
19632501 (26233) Spock83

Več podobnih tem