Forum » Programska oprema » Norton Ghost Vprašanje
Norton Ghost Vprašanje
zile ::
Problem je sledeč. Imam dva diska v raid v polju na katerem so tri particije. Vse tri so formatirane z format c: /u /Z:32, tako da je bloksize velik 16k. Z norton ghostom sem si ghostal sistemsko particijo (uporabljam Norton Ghost 2001) z ukazom ghostpe (partition to image). Fora je pa v tem, da ko sem zadnjič ghostal s tega imidža , imam zdej kr naenkrat bloksize velik samo 4k. 16k velik bloksize pa rabim, ker je tako diks ultra hiter v primerjavi z 4k.
zile ::
Opazil sem pri editiranju avdia (divX), da je vse skup počasneje. Res pa je da to najbrž ne velja v primeru enega diska. Pa na eni strani sem bral ( se ne spomnim več katera je bla , primerjavo testov, k so tipi testirali različne programe pri različnih bloksize-ih na enmu disku in dveh diskih v RIAD polju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako prenesti celotno vsebino diska na nov disk?Oddelek: Programska oprema | 3992 (3706) | BigWhale |
» | Image zagonske particije in raidOddelek: Pomoč in nasveti | 1013 (931) | alex32 |
» | windows could not startOddelek: Pomoč in nasveti | 1213 (1106) | strongman |
» | Norton GHOST / windows se nočejo zagnati...Oddelek: Operacijski sistemi | 1675 (1543) | cryptozaver |
» | Kateri trdi disk? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 10696 (7881) | Keyser Soze |