Forum » Informacijska varnost » Ugotavljanje razloga neprepoznave pametne kartice
Ugotavljanje razloga neprepoznave pametne kartice
gregjozk_ ::
Pozdravljeni,
ima kdorkoli od vas kakšno idejo, kako ugotoviti, zakaj mi Winsi zadnje 3 dni ne prikazujejo več pametne kartice kot "gemalto..." ampak kot "generic smart card".
Se je morda poškodoval čip in jo bo treba zamenjati (kartica je stara manj kot 3 mesece) ali je kakšen drug razlog. Opravil sem diagnostiko po navodilih s spletne strani gemaltove podpore in njihov program za diagnostiko je kartico prepoznal kot neregistrirano, kar bi lahko pomenilo, da je s čipom nekaj narobe.
Sem se obračam, ker podjetje, ki te kartice prodaja, tudi za tako vprašanje želi zaračunati tehnično podporo po skoraj enaki ceni, kot je vredna kartica, čeprav sem jim kartico plačal, garancija pa tudi še vedno velja.
Hvala.
Jožef
ima kdorkoli od vas kakšno idejo, kako ugotoviti, zakaj mi Winsi zadnje 3 dni ne prikazujejo več pametne kartice kot "gemalto..." ampak kot "generic smart card".
Se je morda poškodoval čip in jo bo treba zamenjati (kartica je stara manj kot 3 mesece) ali je kakšen drug razlog. Opravil sem diagnostiko po navodilih s spletne strani gemaltove podpore in njihov program za diagnostiko je kartico prepoznal kot neregistrirano, kar bi lahko pomenilo, da je s čipom nekaj narobe.
Sem se obračam, ker podjetje, ki te kartice prodaja, tudi za tako vprašanje želi zaračunati tehnično podporo po skoraj enaki ceni, kot je vredna kartica, čeprav sem jim kartico plačal, garancija pa tudi še vedno velja.
Hvala.
Jožef
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Iščem nekoga, ki popravlja grafičneOddelek: Pomoč in nasveti | 6218 (4706) | bluefish |
» | Nvidia prinaša podporo DXR raytracingu na kartice GTX (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 26822 (23251) | Cange |
» | macbook pro 2011 napaka maticne plosceOddelek: Pomoč in nasveti | 2158 (1423) | MrGTO |
» | Vzdržljive Compact Flash kartice (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13427 (12319) | misek |
» | BIOS switcheroo...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1838 (1718) | Brane2 |