Forum » Strojna oprema » Nova matična > ne da drugega monitorja?
Nova matična > ne da drugega monitorja?
EQuiPeX ::
Zivjo, zadne case mam zmeraj vec problemov.
Prejsnji setup:
asus h61m-k
i3 3240
r9 290
2x4gb ddr3
ssd 240gb
hdd 500gb
in sem zamenjal maticno in procesor, tako da je zdaj tako:
msi h61m-p31/w8
i5 2400
r9 290
2x4gb ddr3
ssd 240gb
hdd 500gb
vglavnem ze prej sem mel drugi monitor prikloplen na maticno in je delalo, igre igram samo na main monitorju, tako da drugega ne rabim v graficni(pa niti ga ne morem priklopit), zdaj pa mi noce delat onboard graficna. kot sem gledal, ta procesor ma onboard grafiko in podpira do 2 zaslona. lp
Prejsnji setup:
asus h61m-k
i3 3240
r9 290
2x4gb ddr3
ssd 240gb
hdd 500gb
in sem zamenjal maticno in procesor, tako da je zdaj tako:
msi h61m-p31/w8
i5 2400
r9 290
2x4gb ddr3
ssd 240gb
hdd 500gb
vglavnem ze prej sem mel drugi monitor prikloplen na maticno in je delalo, igre igram samo na main monitorju, tako da drugega ne rabim v graficni(pa niti ga ne morem priklopit), zdaj pa mi noce delat onboard graficna. kot sem gledal, ta procesor ma onboard grafiko in podpira do 2 zaslona. lp
EQuiPeX ::
mi je ratalo zrihtat.. nevem tocno kaj je popravilo, aktiviru v biosu, windows update, in se par drugega shita sem probal instalirat pa je spelalo.. hvala, lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: EQuiPeX ()
jest10 ::
Se bom navezal na tole temo. Ni čisto isti problem ma vseeno.
Težava je v tem, da če izklopim primarni monitor, mi namizje vrže na sekundarnega, ter jasno pobrka lego vseh odprtih programov. To se dogaja sedaj, ko sem nabavil nov monitor-primarni je na DP, sekundarni na DVI.
Pred tem sem imel primarnega na DVI, sekundarnega na VGA in ni bilo nobenih problemov- ob izklopu primarnega je vse ostalo kot mora biti.
Se da to kako preprečiti? Os je W7 grafična HD 7790
Težava je v tem, da če izklopim primarni monitor, mi namizje vrže na sekundarnega, ter jasno pobrka lego vseh odprtih programov. To se dogaja sedaj, ko sem nabavil nov monitor-primarni je na DP, sekundarni na DVI.
Pred tem sem imel primarnega na DVI, sekundarnega na VGA in ni bilo nobenih problemov- ob izklopu primarnega je vse ostalo kot mora biti.
Se da to kako preprečiti? Os je W7 grafična HD 7790
Dr_M ::
Tako je displayport narejen. Navadi se.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjava graficne->crashanje? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6247 (5393) | Napajalc |
» | Gaming PC za okoli 900 eur (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Kaj kupiti | 117833 (72104) | Epialt |
⊘ | Gaming PC (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 22713 (20212) | dzinks63 |
» | Gaming pc buildOddelek: Kaj kupiti | 6592 (4864) | NejcSSD |